21century Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Απο που ξεκινα δεν μας αναφερεις να μαθουμε κι εμεις τιποτα. Τωρα με το archos εχω παραγγελια σε αναμονη απο 8/10 και ακομα τιποτα, φυσικα περιμενω ακομα απαντηση. Επισης το εχω παραγγειλει απο 2 ηλεκτρο.καταστηματα για αν δω τι θα γινει. Επισης σκεφτομαι το ZTE V9 που εχει 512ROM αλλα δεν ξερω αν κανει αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ. Το αναφερω γιατι το Blade ΔΕΝ κάνει...
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ενημερώσου εδώ : http://notionink.wordpress.com/
21century Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σας εχω νεώτερα απο το eshop οπου μιλησα αναλυτικα για το θεμα με υπευθυνο. Με ενημερωσε οτι ο προμηθευτης αανφερει αφιξη περιπου 13-14 του μηνος δηλαδη εντος της εβδομαδας που διανυουμε και οτι θα ειναι οι πρωτοι που θα παραλαβουν λογικα, εξαλλου περιμενω απαντηση όταν υπαρχει διαθεσιμοτητα του προιοντος- Archos 101 παντα- με μειλ οποτε λιγακι ακομα υπομονη...θα εχει σιγουρα την εκδοση 2.2....
dragonios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Σας εχω νεώτερα απο το eshop οπου μιλησα αναλυτικα για το θεμα με υπευθυνο. Με ενημερωσε οτι ο προμηθευτης αανφερει αφιξη περιπου 13-14 του μηνος δηλαδη εντος της εβδομαδας που διανυουμε και οτι θα ειναι οι πρωτοι που θα παραλαβουν λογικα, εξαλλου περιμενω απαντηση όταν υπαρχει διαθεσιμοτητα του προιοντος- Archos 101 παντα- με μειλ οποτε λιγακι ακομα υπομονη...θα εχει σιγουρα την εκδοση 2.2.... Μακαρι να εχεις δικιο, γιατι αυτο που εχω καταλαβει εγω με οσους ''υπευθυνους'' εχω μιλησει απο το e-shop ειναι οτι δεν προκειται να παραλαβουν πριν το νεο ετος.Περιμενουμε και θα δουμε.
dragonios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 νεωτερη ενημερωση -με καθε επιφυλαξη παντα- λεει οτι το eshop θα εχει στοκ στις 22/12 για να καλυψει μονο τις προπαραγγελιες που εχουν γινει.Αντε να δουμε...
frou-frou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλά ασχολείστε με το πλεον αναξιόπιστο κατάστημα στην Ελλάδα για παραγγελίες. Απλά παίζουν με τα νεύρα των πελατών. Έχω ακυρώσει άπειρες φορές στο eshop παραγγελία.
tiniakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλό 2011 λοιπόν! Αυτό με την 256 μνήμη ισχύει?
21century Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Απο την στιγμη που φοράει την 2.2 έχει 512 ROM σίγουρα, απο την στιγμή που και το ΖΤΕ φοράει 512. Παντως αξίζει να τονίσω οτι το σημαντικό του προτερημα ειναι η ΟΤΑ αναβαθμιση και η οθονη του. Απο εκει και περα μολις εχουμε νεωτερα θα το αναφερω. Επισης ειδα οτι οσα ταμπλετ οφρουσαν Tegra 2 αποσυρονται....οπως το tosshiba folio...
21century Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να δώσω νεώτερες πληροφορίες, για όλους. Δυστυχώς υπάρχει νέα καθυστέρηση και εχω επικοινωνία με την εταιρεία archos στο εξωτερικό, οπότε περιμενουμε. Ωστόασο διαθεσιμότητα για το 101 θα υπάρχει στη χώρα μας απο το νέο έτος και η κοροιδια ειναι οτι απο προπαραγγελια στις 6./10 που εκανα σε γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα μου ειπαν οτι ηρθαν καποτε λιγα κομματια και δοθηκαν σε ολιγους.... Αναμενεται ομως το archos 70 με 7αρα οθονη....τι αλλο να πουμε για την βλακωδη αναφορα τετοιων καταστηματων....
Nomedor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Το archos 101 από Ιανουάριο , το 70 το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα αλλά δεν λέει. Η πλάκα είναι με το advent vega που από ότι διάβασα παίζει κοντά στην τιμή του archos αλλά με διπύρηνο nvidia και βγήκε στην Αγγλία και μέσα σε λίγες ώρες ξεπούλησε. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται έχουν σταματήσει να δίνουν έκταση σε πληροφορίες για αυτό το tablet για να προλάβουν να πάρουν κανένα γιατί όπως έρχεται παρτίδα έτσι φεύγει
tarantules Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά τα tablets που βγάζουν στην αγορά είναι αναγνωριστικές κινήσεις των εταιριών. Κατά την περίοδο των γιορτών και λίγο αργότερα πιστεύω θα βγουν όλα τα tablets μαζί. Οι περισσότεροι περιμένουν να βγάλουν τις συσκευές με λειτουργικό Android 3.0 γνωστό και ως Honeycomb που είναι ειδικά προσαρμοσμένο και φτοιαγμένο αποκλειστικά για ταμπλέτες και όχι για κινητά όπως οι προηγούμενες εκδόσεις. Όποιος έχει υπομονή και δεν τον "τρώει" το χεράκι του να πετάξει λεφτά θα βγεί κερδισμένος...
frou-frou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το Archos όντως θα θεωρείται παλιό αν το πάρετε τώρα σε 2-3 μήνες με την έλευση δεκάδων tablet το 2011 που είναι και η χρονιά τoυς πολλοί ίσως το μετανειώσουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο φίλο.
opera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά το Archos όντως θα θεωρείται παλιό αν το πάρετε τώρα σε 2-3 μήνες με την έλευση δεκάδων tablet το 2011 που είναι και η χρονιά τoυς πολλοί ίσως το μετανειώσουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο φίλο. Στην ces 2011 σε 13 μέρες θα παρουσιαστούν tablets με Android 3 (HONEYCOMB)αλλά στην αγορά φημολογείται πως δεν θα είναι διαθέσιμα πριν το Μάρτη. λινκ
frou-frou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Περνώντας σήμερα από Μultirama Θεσσαλονίκης(Καλαμαριας) είδα ότι είχαν ετοιμοπαράδοτα Αrchos 70. Πάντως δεν με κάνει τρελλή εντύπωση με αυτά που αναμένεται να έρθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα