vagreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να περιπλέξω κι άλλο μια ήδη περίπλοκη κουβέντα, όσοι ψάχνετε για φτηνό tablet θα πρέπει να σκεφτείτε και το Nook Color, νομίζω. Έχουμε τα πρώτα hands-on reviews και τα πράγματα είναι ικανοποιητικά, και σίγουρα ικανοποιητικά για τα $249/€182. Επισήμως δεν πουλιέται εκτός ΗΠΑ, αλλά με το eBay και το ByServ αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Επίσης, ήδη άρχισαν οι πρώτες παραδόσεις, λίγες μέρες νωρίτερα απ' ό,τι υπολογιζόταν. Εχω ψηθει κι εγω εδω και μερες για αυτο το μαραφετι. Αν παραγγειλουμε απο byserv, ποτε εκτιμας οτι θα το εχουμε εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω πόσο θα κάνει με το byserv, αλλά οι παραγγελίες που γίνονται τώρα εξυπηρετούνται από 26 Νοεμβρίου, λέει το Β&Ν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Άκόμα τίποτα και απο ότι λέει στο fb της εταιρείας έχουμε παραοδοση μετά τις 18/11 αλλά στο sotre της archso δεν το έχει ακόμα, μαλλον παμε για 8/12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Το εβγαλαν για λιγες ωρες στις 18/11, αλλα μονο για την αμερικανικη αγορα. Ο,τι να'ναι... Διατηρω αμφιβολιες για το αν θα προλαβουν τα Χριστουγεννα στην Ευρωπαικη αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgostzi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το είδατε; Dell Streak Web Tablet , αν και αρκετά ακριβότερο από το Archos, φαίνεται δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Το advent vega διάβασα βγήκε αλλά Αγγλία και εξαντλήθηκε, προσπαθώ να βρω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Περιμένουμε οντως να δούμε τι θα συμβεί στις 8/12 όπου θα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα μετά την αργοπορία, στο facebook της εταιρείας τονίστηκε ότι τέλος Νοεμβρίου μπήκε η 2..2 για σταθεροτητα και ότι θα μπορει να κάνει αναβαθμιση. Παντως προς το παρον φθηνα τάμπλετ δεν βλεπω καν στην Ελληνικη αγορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Έχει περάσει κανείς από τα Multirama να δει αν έχουν το Archos 101 σε λειτουργία σαν εκθεσιακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ακουσα οτι η wind στα μεσα του Δεκεμβρη θα φερει tablet της ZTE στα 259 ευρω. Αν ειναι τοσο ανταγωνιστικο οσο το blade θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Το Nook Color πάντως έγινε jailbreak και παίρνει όλες τις εφαρμογές Android. Είναι στα $250, επίσημα δεν παραγγέλνουμε από Ελλάδα, αλλά υπάρχει και το byserv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 γιατί είμαι υπέρ ενός tablet που μπορεί να κάνει όσα ένα e-book reader και πολλά περισσότερα με τα ίδια χρήματα ? αξίζει να θυσιάσω την ποιότητα της οθόνης για ανάγνωση ενός ηλεκτρονικού αναγνώστη για τα καλούδια ενός tablet ή θα διαβάζω χωρίς πρόβλημα και στο tablet ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eAnagnostis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κατ' εμέ η οθόνη ενός ηλεκτρονικού αναγνώστη είναι μακράν πολύ καλύτερη από το καλύτερο tablet PC - και η φορητότητα επίσης (βάρος, μπαταρία). Από κει και πέρα είναι τι ανάγκες έχει ο καθένας. Θες να διαβάζεις κάνα βιβλίο και κατά τα άλλα ίντερνετ, παιχνίδια, ταινίες ή σε ενδιαφέρουν πολύ εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου; τότε tablet. Θες μια συσκευή βασικά για να διαβάζεις, ας πούμε ένα βιβλίο τη βδομάδα (με ολίγη από ίντερνετ); τότε ηλεκτρονικός αναγνώστης. Χοντρικά και σχηματικά αυτά, αλλά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Ένα tablet είναι έτσι κι αλλιώς replacement ενός netbook ή ακόμα και ενός μικρού laptop (ειδικά το iPad), οπότε στην εξίσωση μπαίνουν πολύ περισσότερα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athankar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το Nook Color πάντως έγινε jailbreak και παίρνει όλες τις εφαρμογές Android. Είναι στα $250, επίσημα δεν παραγγέλνουμε από Ελλάδα, αλλά υπάρχει και το byserv. Μόλις διάβασα για το Tablet- ereader Nook color (http://www.pcmag.com...,2371554,00.asp) και το θέλω για αγορά! Ξέρει κανείς αν είναι δυνατή η αγορά του στην Ελλάδα? Σε περίπτωση ομαδικής παραγγελίας είμαι ανοιχτός για συννενόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μάθαμε τελικά αν υπάρχει πουθενά το Archos 101 (και το 70 δεν μας χαλάει) σαν εκθεσιακό να παίξουμε λίγο μαζί του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αρχίσανε τα όργανα να παίζουν.... Ξεκινάνε από αύριο οι προπαραγγελίες του Adam... Ε ρε γλέντια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα