gpanagiotou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Χθες μου ήρθε το newsletter των multirama που τα έχει μέσα και γράφει έρχονται σύντομα.
efo355 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Χθες μου ήρθε το newsletter των multirama που τα έχει μέσα και γράφει έρχονται σύντομα. Πιο σύντομα από 18 Νοέμβρη δεν παίζει να έρθουν. Βασικά από Δεκέμβριο και αν...
frou-frou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Kαι μερικοί τρώνε ακόμα παραμύθι ότι έρχεται από μέρα σε μέρα στο Eshop. Το eshop είναι το πιο αναξιόπιοστο μαγαζί σε αυτο το θέμα με τις παραγγελίες. Δεν λέει ποτέ την αλήθεια. Από μέρα σε μέρα και σε έχει σε αναμένα κάρβουνα. Έχω ακυρώσει παραγγελίες ακόμα και άδεια dvd και πολλά άλλα.
21century Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ειναι αληθεια οτι υπαρχει καθυστερηση, αλλα βλεπω οτι σε αλλο καταστημα -ελληνικο φυσικα-αναφερει αφιξη στις 15 Νοεμβρίου οπότε το απο μέρα σε μέρα μου θυμίζει το τραγουδάκι των ονειράμα....Σαν ερθει η Μερα...που θα το παρουμε. Στο eshop το αναμενουν, στα μολυτι που ειχα κανει κι εκει παραγγελια πανε 8/12 και το ακυρωνω αμεσα. Νομιζω οτι θα προτιμησω αυτο που ειδα στο spy365...
efo355 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ειναι αληθεια οτι υπαρχει καθυστερηση, αλλα βλεπω οτι σε αλλο καταστημα -ελληνικο φυσικα-αναφερει αφιξη στις 15 Νοεμβρίου οπότε το απο μέρα σε μέρα μου θυμίζει το τραγουδάκι των ονειράμα....Σαν ερθει η Μερα...που θα το παρουμε.Στο eshop το αναμενουν, στα μολυτι που ειχα κανει κι εκει παραγγελια πανε 8/12 και το ακυρωνω αμεσα. Νομιζω οτι θα προτιμησω αυτο που ειδα στο spy365... Εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις το site της archos γιατί δε νομίζω να το πάρει κάποιο άλλο μαγαζί πριν το Δεκέμβριο.
dragonios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Στο eshop θα παραλαβουν 8/12 και θα αποστελουν μετα απο αυτη την ημερομηνια, συμφωνα με τα λεγομενα τους, στο site της archos θα πρεπει να εισαι standby για να προλαβεις γιατι βλεπω να γινεται χαμος.
efo355 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά δε ξέρω έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι αν θα αγοράσω και ο λόγος είναι ότι αργούνε πολύ με το froyo και κυκλοφόρησε και μια φήμη ότι πρώτα θα έρθει το froyo και μετά από 2 εβδομάδες περίπου flash.Και ρωτάω εγώ, αν δεν έρθει καθόλου flash ; Φοβάμαι μη καταλήξει η συσκευή με το 2.1 μόνιμα.
vagreek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά δε ξέρω έχω αρχίσει να το ξανασκέφτομαι αν θα αγοράσω και ο λόγος είναι ότι αργούνε πολύ με το froyo και κυκλοφόρησε και μια φήμη ότι πρώτα θα έρθει το froyo και μετά από 2 εβδομάδες περίπου flash.Και ρωτάω εγώ, αν δεν έρθει καθόλου flash ; Φοβάμαι μη καταλήξει η συσκευή με το 2.1 μόνιμα. Αν ειναι να σπαταλαμε 1 ωρα τη μερα να δουμε τι θα γινει με το 101 ας το παρει το ποταμι κι ας φυγει ενα 300 αρι παραπανω για ενα κλασεις ανωτερο μηχανημα (galaxy tab). Εχω ηδη ενα tab (που εδωσα στον αδερφο μου) κι εγω μενω με την παραγγελια του 101 απο eshop. 1,5 μηνα and still counting. Αστειοτητες. Αντε να δουμε... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2010 από vagreek
pigos23 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Για μενα πλεον το διλλημα ειναι το εξης Used Ipad Wifi 16GB + Mifi (450 euro) ή new Archos 101(320 euro) Ποια τα συν κ πλην?? Ποια η γνωμη σας?? Archos ειχα 2 γενιες τωρα αλλα προιον της apple δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου
efo355 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Archos γιατί το ipad δεν έχει πολλά ψωμιά ακόμη και γιατί τα tablet είναι στην πολύ αρχή και σίγουρα του χρόνου τέτοιο καιρό θα υπάρχουν πολύ καλύτερα μηχανήματα ( δεν ξέρω αν θα είναι στο hardware καλύτερα αλλά στο software σίγουρα ). Οπότε για μένα πάρε το archos και αναρωτήσουν αν όντως χρειάζεσαι το 3g ; Αν το χρειάζεσαι πραγματικά περίμενε μη παίρνεις κανένα από τα 2.
21century Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η Archos ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι το 10.1 ιντσών tablet της που βασίζεται στο Android 2.2, το Archos 101, θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα την επόμενη εβδομάδα σε δύο εκδόσεις, με 8GB και 16GB ενσωματωμένης χωρητικότητας. Η επερχόμενη συσκευή έχει διαστάσεις 270 x 150 x 12 mm, ζυγίζει 480 γραμμάρια και όπως είπαμε λίγο πιο πριν διαθέτει οθόνη αφής μεγέθους 10.1" με ανάλυση 1024 x 600 pixels, επεξεργαστή Cortex A8 στο 1 GHz, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSDHC, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, G-sensor, κάμερα, USB και ενσωματωμένο stand για την τοποθέτησή του υπό κλίση. Το Archos 101 των 8GB και 16GB έχει τιμή που αγγίζει τα 299.99 και 349.99 δολάρια, αντίστοιχα.
EKTELESTES Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά...ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο... (!) Μετά το 1 click root / unroot προγραμματάκι για το Tab, κοιτάξτε τι άλλο έκανε η Samsung... Samsung: Galaxy Tab source code released! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839601
efo355 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά...ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο... (!) Μετά το 1 click root / unroot προγραμματάκι για το Tab, κοιτάξτε τι άλλο έκανε η Samsung... Samsung: Galaxy Tab source code released! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839601 Αυτά είναι άμα έριχνε βέβαια και τη τιμή.... ελπίζω να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα και h archos
vgiazitzis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα...Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Αν παραγγειλουμε το archos απο το site του, ξέρει κανείς αν έρθει έκδοση με ελληνικά ή πρέπει να την εγκαταστήσουμε τη γλώσσα με κάποιο τρόπο εμείς?
eAnagnostis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να περιπλέξω κι άλλο μια ήδη περίπλοκη κουβέντα, όσοι ψάχνετε για φτηνό tablet θα πρέπει να σκεφτείτε και το Nook Color, νομίζω. Έχουμε τα πρώτα hands-on reviews και τα πράγματα είναι ικανοποιητικά, και σίγουρα ικανοποιητικά για τα $249/€182. Επισήμως δεν πουλιέται εκτός ΗΠΑ, αλλά με το eBay και το ByServ αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα. Επίσης, ήδη άρχισαν οι πρώτες παραδόσεις, λίγες μέρες νωρίτερα απ' ό,τι υπολογιζόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα