Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν όσον αφορά το πινακάκι, όλοι ξέρουμε ότι το tab είναι ανώτερο προϊόν αλλλά και σε πολύ ανώτερη τιμή. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Το tab χάνει σε ευκολία λόγω έλλειψης usb host αλλά και hdmi, μη ξεχνάμε πως αντάπτορες κοστίζουν λεφτά και χάνονται κιόλας.

Οσο για το bluetooth πραγματικά μου είναι αδιάφορο το 3.0 έναντι του 2.1 μιας και ελάχιστα έχω χρησιμοποιήσει bluetooth στη ζωή μου.

Το θέμα 3g για κάποιους είναι πολύ σημαντικό για μένα πάλι όχι γιατί δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώνω ένα κάρο λεφτά στη vodafone και άλλωστε όπου και να πηγαίνω υπάρχει wifi.

Οι σοβαρές διαφορές είναι στη ραμ όπου απαράδεκτη η archos με τα 256 αλλά απαράδεκτη και η samsung με 512. Κατά τη κρίση μου θα έπρεπε η archos να έχει 512 και η samsung 1gb αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα ( πάντως και με τα 256 ραμ η δουλειά γίνεται )

Το μεγάλο μειονέκτημα του archos είναι τα 220 mb για apps το οποίο λύνεται με ένα remapping αλλά το θέμα είναι κατα πόσο είναι διατεθειμένη η archos να το κάνει.

Προς όλους τους υποψήφιους αγοραστές μην αγοράζετε συσκευές με την υπόσχεση ότι ΘΑ κάνει αυτά στο μέλλον αλλά να κοιτάτε τι μπορεί να κάνει η συσκευή κατά την ώρα αγοράς.

Μεγάλο θετικό του tab το froyo ελπίζουμε να τηρήσει η archos την υπόσχεση της αλλά μέχρι τότε ότι και να λέμε το μηχανάκι eclair τρέχει ( ίσως να θέλει να ρίξει το μηχάνημα στην αγορά με froyo γι αυτό και καθυστερεί)

Πολλά έγραψα μου φαίνεται αλλά το συμπέρασμα είναι ένα. Ο καθένας σύμφωνα με τη τσέπη του και τις ανάγκες του ( ή την κ..λα του ) αγοράζει ότι νομίζει αυτός καλύτερο. Μακάρι να έρθουν και τα archos αλλά και άλλες συσκευές και του χρόνου τέτοιο καιρό να σκεφτόμαστε το archos και το tab και να γελάμε με τις δυνατότητες τους!

---------- Προσθήκη στις 09:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:33 ----------

Παιδιά μόλις μίλησα με e-shop και μου είπανε για τέλος του μήνα και φυσικά ακύρωσα δεν έχει νόημα, μιας και έχω καταλάβει ότι πιο γρήγορα θα το πάρω αν το παραγγείλω απευθείας από archos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το lenovo s10-3t (tablet & netbook) και ησύχασα. Κανονικός φορητός όταν χρειάζεται και tablet , αραχτός στον καναπέ για σερφάρισμα, προβολή εικόνων, video, youtube, μουσική. 2 σε 1 με λιγότερα λευτά, windows 7 (πλήρη συμβατότητα με τον επιτραπέζιο και με τα πάσεις φύσεως αρχεία μου), εύκολο δικτύωμα στο σπίτι ή στην εργασία, πλήρες θύρες (usb, vga κλπ), νέους επεξεργαστές intel, πλήρη υποστήριξη και εύκολο "κατσαβίδιασμα" για όποιον θέλει να προσθέσει μνήμη (+1 gb το χρειάζεται), αλλάξει σκληρό (ένας ssd αργότερα), να βάλει 3g (30,00 euro στο ebay), ν΄αλλάξει λειουργικό (π.χ. linux). Και κατά την γνώμη μου μην πέσετε κάτω από 10 in οθόνη, θα σας κουράσει, εκτός εάν το έχετε για τελείως περιστασιακή χρήση (π.χ. έλεγχος email, καιρός, χρηματιστήριο κλπ). Αλλά τότε κάνει και ένα κινητό (όπως το htc που έχω).

Επεξ/σία από 111111
συμπλήρωση

Φίλε, αυτό που περιγράφεις δε θεωρείται "φορητό", δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα tablets που περιγράφουμε. Πιο πολύ netbook είναι παρά tablet.

Άσε που ζυγίζει 1,25kg (!)

Σήμερα μίλησα με e-shop και μου είπαν από μέρα σε μέρα...Για να δούμε πότε θα λερθει επιτέλους αυτή η μεγάλη μέρα...Δεν διάβασα μέχρι τώρα κανάνα σχόλιο για το archos 9...Πως σας φαίνεται?

Σήμερα μίλησα με e-shop και μου είπαν από μέρα σε μέρα...Για να δούμε πότε θα λερθει επιτέλους αυτή η μεγάλη μέρα...Δεν διάβασα μέχρι τώρα κανάνα σχόλιο για το archos 9...Πως σας φαίνεται?

Μπα φίλε μου εγώ πιστεύω ότι του ξέφυγε του υπαλλήλου και μου είπε ότι έχει ακυρωθεί από τον προμηθευτή.

Το archos 9 είναι gen7

Μπα φίλε μου εγώ πιστεύω ότι του ξέφυγε του υπαλλήλου και μου είπε ότι έχει ακυρωθεί από τον προμηθευτή.

Το archos 9 είναι gen7

Άρα ισχύει το αναμένεται 8 Δεκέμβρη που έλεγαν τελικά ε;

Τι......μα... που είναι ρε παιδί μου..

Εντάξει αν το βγάλει στο site η archos και το πετύχω θα το πάρω αλλιώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα δω τι θα υπάρχει στην αγορά.

Πάντως η archos πατάει στο ότι δεν υπάρχουνε ακόμα ανταγωνιστικά tablet προς αυτή. Κάτι μου λέει πως αν βγει ας πούμε αύριο ένα αξιόλογο tablet στα 300 ευρώ θα δεις για πότε θα εμφανιστούν για παραγγελία τα archos.

Εγώ πηρα σήμερα το lenovo απο το carfour με 200 ευρω πολυ ομορφο μηχανημα και απο τη βλεπω πολυ πρακτικο...πηρα τηλεφωνο στο eshop και μου ειπαν αυριο μεθαυριο θα μου στειλουν το archos για να δουμε αν δεν το εχω την τεταρτη το ακυρωνω.

Παιδιά καλησπέρα.Ψήνομαι για το archos 101 αλλά δεν έχω δει πουθενά εάν θα υποστηρίζει video calls μέσω skype.Ξέρει κανείς κάτι?

Ευχαριστώ.

Φιλαράκι λογικά υποστηρίζει...Από τη στιγμή που έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και κάμερα, πιστεύω 95% ναι...

Θα περιμένω να το δώ γιατι σε κάτι review είπαν να εγκαταστήσουν το iscoot λόγω μη δυνατότητας video call,δεν βρίσκω και το link να το ποστάρω.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Παιδια το βρηκα διαθεσιμο εδω

http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=12157&setcurrency=eur

Αξιζει τελικα σαν αγορα η παμε σε galaxy Tab ,ipad?

Μπα το έχω τσεκάρει εδώ και μέρες και κατα πάσα πιθανότητα είναι απάτη αλλα και αν δεν είναι γενικά οι κριτικές για το μαγαζί είναι μαύρα χάλια. Πολύς λαός που δεν παρέλαβε ποτέ.

Καλύτερα να περιμένω παρά να χάσω 300 ευρώ.

Γενικά πιστεύω ότι το archos 101 αξίζει άγρια για τα λεφτά του. Το tab είναι πανάκριβο σε τέτοιο σημείο που με έχει κάνει να σκεφτώ μέχρι και την αγορά του ipad

http://www.facebook.com/ARCHOS.EntertainmentYourWay

Ανακοίνωσε διαθεσιμότητα την άλλη εβδομάδα.

Παρακάτω στα σχόλια λέει συγκεκριμένα στις 18 του μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...