Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλορίζικο πραγματικά είναι πολύ ωραίο το μηχανάκι, αλλά εγώ μιας και δε θέλω να ξοδέψω τόσα θα επιμείνω στο archos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαφώς, είναι ακριβό...αλλά ευτυχώς δε πήγα σε 10" γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ μεγάλα παιδιά, πάει περίπατο η φορητότητα πραγματικά!

Το Samsung είναι 380gr και πιστεύω είναι οριακά από άποψη βάρους / μεγέθους.

Τώρα αν το θέλετε μόνο για το σπίτι / εσωτερικούς χώρους, είναι άλλο θέμα. Πάντως έχω εντυπωσιαστεί (!)

εμένα εκτός από τη τιμή είναι 2 πράγματα που με κρατάνε μακριά από το galaxy tab

Η οθόνη ( θέλω μεγαλύτερη δε πρόκειται να κυκλοφορώ έξω με ένα tablet μαζι μου) και το hdmi που έχει το archos.

εχει διαβασει κανενας πρωτες κριτικες για το archos δεν τις βλεπω και τοσο καλες .....

Ναι... Βασικά το μόνο κακό που έχει είναι ότι διαθέτει 256 MB Ram. Ειδάλλως θα το έπαιρνα και εγώ.

Ναι... Βασικά το μόνο κακό που έχει είναι ότι διαθέτει 256 MB Ram.

Αυτό είναι εξακριβωμένο γιατί δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος της ram?

Ναι παιδιά, ΚΑΡΑ-ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ, 256mb dd3 ram.

Έχει και άλλο κακό, έχεις μόνο γύρω στα 200mb για εφαρμογές γιατί έκαναν ηλιθιότητα και δεν έδωσαν περισσότερο χώρο, ενώ έχει τουλάχιστον 8gb (!)

Τίγκαραν σε μόλις 512mb rom το λειτουργικό + χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών.

Το Samsung Tab έχει 2GB ΜΟΝΟ για εφαρμογές.

Έχουν να βγούν tablets με το κιλό το 2011. Υπομονή. Θα γίνει χαμός.

Όσοι πάρουν το Archos να μας πουν εντυπώσεις αν αξίζει άμεσα η αγορά του η να περιμένουμε για κάτι καλύτερο

Πάρτε 1 γεύση

http://blogern.com/2010/09/22/tablets-in-2011/

εμένα εκτός από τη τιμή είναι 2 πράγματα που με κρατάνε μακριά από το galaxy tab

Η οθόνη ( θέλω μεγαλύτερη δε πρόκειται να κυκλοφορώ έξω με ένα tablet μαζι μου) και το hdmi που έχει το archos.

και το usb host

Έβαλα στο μάτι το ASUS EeePad και το Lenovo LeePad.

Χμ αν επιβεβαιωθεί ότι το asus θα τρέχει android τότε θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Τώρα για το leepad αν είναι σα το lephone άστο καλύτερα

Παιδιά, θα σας πω τι παίζει με το Archos και το Tab και αποφασίστε. Σαφώς και δε μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση όταν μιλάμε για ~300 ευρώ διαφορά με το 10" Archos (!)

Δείτε το πινακάκι που έφτιαξα..για μένα δικαιολογεί την διαφορά με το σύνολο αυτών που προσφέρει το Tab. Από την άλλη, εγώ θα χρησιμοποιήσω τα περισσότερα απο αυτά ( κάμερες, 3g, τηλεφωνία, ήδη τα κάνω αυτά ), ενώ το hdmi out το σκέφτομαι να το πάρω ή όχι. Το usb host είναι σίγουρα μείον, αλλά αν σκεφτείς ότι δέχεται κάρτες micro sd / sdhc δεν είναι και τόσο μείον.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί τα μισά από αυτά, δεν αξίζει μάλλον να τα δώσει για το Tab.

Α, σε αυτά δεν έχω γράψει την πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη που έχει το Tab από developers κλπ ) ήδη στο xda το έχουν κάνει root + βγάζουν διάφορα apps / roms )

Ορίστε:

galaxytabvsarchosgen8.jpg

Υ.Γ. Απο την άλλη, ίσως τα Χ-γεννα να βγει καμιά καλή προσφορά για το Tab - αυτές που δίνει η Voda δε λένε, εκτός αν κάποιος έχει ανάγκη από mobile broadband για 24 μήνες ( 10gb - 35 ευρώ / 30gb - 45 ευρώ )

Υ.Γ. 2 Ξέχασα να αναφέρω στο πινακάκι ότι οι επεξεργαστές τρέχουν στο 1ghz όλοι, αλλά του Tab είναι καλύτερο chip γι' αυτό το τόνισα με πράσινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...