giorgos147 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά το έχω παραγγήλει από e-shop από τις 9 Οκτωβρίου. Η παραγγελία άλλαξε και είναι στο σταδιο Συγκέντρωση προϊόντων. Ελεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων το πέρασε στη καρτέλα ότι έγινε τα ξημερώματα. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι στη Καλλιθέα και θα το παραλάβω. Στην ημερομηνία παραλαβής έχουνε 8 δεκεμβρίου. λογικά παραλαμβάνω σε λίγες μέρες ελπίζω και αύριο. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Άντε να δω τώρα τι θα κάνω, μιας που απ' ότι φαίνεται το Tegra "πάτωσε". =(
efo355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Για το tegra το ότι έχει βγει ένα tablet που δεν τραβάει δε σημαίνει ότι πάτωσε. Σίγουρα θα βγούνε πολλά σε λίγο καιρό αν και τελικά το εγχείρημα αποδείχτηκε πιο δύσκολο από ότι νομίζαμε όλοι. Πάντως με αυτά που διάβασα και γω για το viewsonic κρίμα το hardware.
EKTELESTES Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Χμμ...σήμερα το μεσημέρι που ΞΑΝΑ μίλησα με το e-shop έλεγαν ότι δε παρέλαβαν κομμάτια..μας δουλεύουν κανονικά μου φαίνεται.. (!) ---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:47 ---------- UPDATE: E-shop ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ! ! ! :lol: Υ.Γ. Αυτό γράφει στη σελίδα τους αυτή τη στιγμή.
efo355 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν παραλάβω μέχρι τις 8 Νοέμβρη ακυρώνω. Υποτίθεται ότι θα έβγαινε μέσα στον Οκτώβρη, αν φτάσω 8 Δεκέμβρη ε τότε θα κάτσω να δω και τι άλλο έχει βγει αφού θα έχουμε φτάσει τα χριστούγεννα. Και οι πιο πολλοί ανά τον κόσμο αν δεν παραλάβουν μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα ακυρώσουν. Ηδη άρχισαν πολλοί να ακυρώνουν αν μπείτε εδώ http://forum.archosfans.com/ . Περιμένω 8 Νοέμβρη γιατί αυτή την ημερομηνία μου είχαν δώσει με email από το e-shop
EKTELESTES Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόλις διάβασα 1 απάντηση που έστειλε η Archos σε έναν αγοραστή που το παρήγγειλε 29 Οκτώβρη! Του είπαν ότι "λόγω αυξημένης ζήτησης, δε θα μπορέσουν να του το στείλουν ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ! " Επίσης..ένα σάιτ αναφέρει ότι ΤΑ SATURN παρήγγειλαν 14,000 archos 101 ! ! ! ( Το μεσημέρι που μίλησα με Saturn, μου είπαν ότι θα φέρουν κομμάτια αλλά δεν έχουν ιδέα ΠΟΤΕ )
eAnagnostis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αφού, όπως κατάλαβα, εκτός Ελλάδας έχουν παραληφθεί Archos 101, υπάρχουν κάποια πρώτα βίντεο με τη συσκευή σε λειτουργία, πρώτες εντυπώσεις κλπ; Είδα το βίντεο από CleverBoxes που λίνκαρε ο EKTELESTES, αλλά αυτό ήταν ένα πολύ απλό unboxing. Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση, δε βρήκα κάτι. Αν γνωρίζετε, έχει προεγκατεστημένο κάποιο επεξεργαστή κειμένου; τι γίνεται με τα αρχεία Word; BTW, αν και δεν ξέρω πόσο σας ενδιαφέρει το διάβασμα στα Archos, η εφαρμογή Aldiko που έχουν προεγκατεστημένη είναι από τις καλύτερες επιλογές για ebooks σε Android λειτουργικό μαζί με την αντίστοιχη εφαρμογή Kindle.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ψάξε στο youtube για μερικά βιντεάκια, αλλά αύριο-μεθαύριο θα ανέβουν διάφορα στο http://www.archosfans.com - θα παραλάβουν αρκετοί. Πάντως έχει ήδη και διάφορες φώτο αν θες να δεις. Εγώ κόμιξ θα διαβάζω κυρίως, είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε e-book reader, αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, ωραίος ^^ Πάντως, το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι θα κάνω. Να δούμε αν θα παραλάβει και ο efos, να μας πει και ένας "δικός μας" λεπτομέρειες και...βλέπουμε! Αλλιώς μπορεί να περιμένω κανα μήνα ακόμα και να χτυπήσω κανένα με Tegra 2, αλλά πάντα αφού έχουμε κανα review! Υ.Γ Δε ξέρω τι έχει για word, αλλά υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για Android διάβασα.
np91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Βρισκομε Γερμανία για ένα επαγγελματικό ταξίδι και βλέπω ότι πουλιέται παντού όπως και το samsung Sent from my iPhone using Insomnia.app
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το έχουν στο Stock τους τα καταστήματα;! :S
efo355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και μου λέει ότι δεν τα έχουν σε στοκ αλλά θα παραλάβω την Παρασκευή. Το 8 Δεκεμβρίου δεν ισχύει για μένα. Δηλαδή με απλά λόγια περιμένουν εμπόρευμα να τους έρθει μέσα στην εβδομάδα. Μου είχανε στείλει email από τις 22 Οκτωβρίου και μου λέγανε για 8 Νοέμβρη οπότε μέχρι τότε είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Αντε να δούμε πότε...
eAnagnostis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ψάξε στο youtube για μερικά βιντεάκια, αλλά αύριο-μεθαύριο θα ανέβουν διάφορα στο http://www.archosfans.com - θα παραλάβουν αρκετοί. Πάντως έχει ήδη και διάφορες φώτο αν θες να δεις. Εγώ κόμιξ θα διαβάζω κυρίως, είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε e-book reader, αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, ωραίος ^^ Πάντως, το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι θα κάνω. Να δούμε αν θα παραλάβει και ο efos, να μας πει και ένας "δικός μας" λεπτομέρειες και...βλέπουμε! Αλλιώς μπορεί να περιμένω κανα μήνα ακόμα και να χτυπήσω κανένα με Tegra 2, αλλά πάντα αφού έχουμε κανα review! Υ.Γ Δε ξέρω τι έχει για word, αλλά υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για Android διάβασα. Ευχαριστώ. Ναι, στο YouTube έψαχνα βασικά. ΟΚ, θα τσεκάρω για νεότερα και στο archosfan.com. Πάντως, γενικώς για το thread, τέτοιο πάθος για συσκευή που δεν είναι κινητό ή iPad καιρό είχα να δω! Για να δούμε...
efo355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πάντως, γενικώς για το thread, τέτοιο πάθος για συσκευή που δεν είναι κινητό ή iPad καιρό είχα να δω! Για να δούμε... Είδες πόσο πάθος μπορεί να σου δημιουργήσει μια συσκευή όταν κάνει 300 ευρώ και η αμέσως επόμενη σοβαρή κάνει κοντά 700 ( ipad, galaxy tab )
frou-frou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά εμένα μου φαίνεται φτηνοκατασκευή σε σύγκριση με ipad και samsung galaxy tab. Tα video στο youtube που έχω δεί δεν μου δείχνουν ότι είναι τόσο γρήγορο όσο τα ipad samsung tab σε απόκριση. Σε γωνίες θέασης χάνει κατα κράτος από το ipad. Bεβαια άν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να βγάλω τελικό συμπέρασμα γιατί το ipad με είχε αφήσει άφωνο. Να πώ ότι το 2011 θα βγούν τόσα πολλά και καλά tablet που πραγματικά αξίζει να περιμένεις παρά να πάρεις κάτι γρήγορα και χωρίς πολλή σκέψη γιατί είναι μια αγορά που τώρα αρχίζει να γεννιέται, και ακόμα δεν έχει ωριμάσει ωστέ να δούμε καλές συσκευές tablet. Πάντως για 300 ευρώ είναι καλή αγορά.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το Ipad έχει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ελλείψεις, ακόμα και jailbroken. Και το Tab μας έχει σκίσει με την τιμή που έχει + πόσα θα σκάσεις για το extra dock ( hdmi ) + δε ξέρω κι εγώ τι άλλο ακόμα. ---------- Προσθήκη στις 14:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ---------- Η σελίδα της Archos άλλαξε από..NEXT SHIPMENT IN NOVEMBER, σε...DECEMBER! Καλά κρασιά, θα περιμένω το Tegra οριστικά μου φαίνεται, με βλέπω για Χγεννα, εκτός απροόπτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα