Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω και το ARCHOS θα παει μετα τις 15 Νοεβριου το παρηγκειλα απο το eshop πριν της 20 οκτωβριου για διαθεσημο μου ειπαν στην 21 σιγουρα μετα 2 Νοεβριου μετα 8 και σημερα ειδα στο pixmania το κανανε 15 ....................... αν το pixmania λεει 15 τοτε Ελλαδα θα ερθει αργοτερα ........... αν και δεν εχω παρει ποτε προιον της η εταιρια με το μηλαρακι δειχνει πως ειναι οι σοβαρες εταιριες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως συνεχιζω να εχω αμφιβολιες κ να μην εχω κατασταλαξει ακομα αναμεσα στα archos 70 κ 101 :(

Το 70 ειναι η χρυση τομη της φορητοτητας πιο all around πιο βολικο για παντου κ μπορεις να γραφεις κ με τα 2 χερια

Το 101 εχει καλυτερη αναλυση κ μεγαλυτερο μεγεθος κατι που ειναι πολυ θετικο αλλα προοριζετε μονο για home use κ δεν ειναι τοσο πρακτικο... (με το ενα χερι πχ το κρατας κ με το αλλο γραφεις)

Δημοσ.
Απο οτι βλεπω και το ARCHOS θα παει μετα τις 15 Νοεβριου το παρηγκειλα απο το eshop πριν της 20 οκτωβριου για διαθεσημο μου ειπαν στην 21 σιγουρα μετα 2 Νοεβριου μετα 8 και σημερα ειδα στο pixmania το κανανε 15 ....................... αν το pixmania λεει 15 τοτε Ελλαδα θα ερθει αργοτερα ........... αν και δεν εχω παρει ποτε προιον της η εταιρια με το μηλαρακι δειχνει πως ειναι οι σοβαρες εταιριες

Τα ίδια τους έκαναν και στην Αγγλία όπως διαβάζω σε ξένα sites.

Από αναβολή σε αναβολή το πάνε όλοι!

Κοροιδεύαμε το Adam και τελικά και οι άλλοι μια απ' τα ίδια είναι ως τώρα!

Δημοσ.
Ναι όντως λάθος μου :-)

Γενικά είμαι πιο πολύ υπέρ του archos παρά για advent γιατί είναι σα να αγοράζεις turbox.

Το παρήγγειλες απ' το επίσημο σάιτ της Archos;

Περιμένουμε mini Review, ελπίζω απόψε ;)

Δημοσ.

Ναι, όπως θα το έχουν διάφορα παλικάρια σε Αγγλία-Δανία-Σουηδία ( ήδη το έχουν βασικά κάποιοι )

Λεπτομέρειες εδώ Γιώργο:

http://forum.archosfans.com/

Στο e-shop που πήρα τηλ είπαν ότι περιμένουν σήμερα να έρθει ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΛΠ.

Και πριν λίγο στο site τους άλλαξε η κατάσταση από "Νέα παραλαβή 2 Νοέμβρη" σε "Κατόπιν παραγγελίας".

Οπότε φαντάζομαι ότι στοκ = ΓΙΟΚ, αλλά θα ξαναπάρω τηλέφωνο το βράδι να ρωτήσω. :lol:

Πολλές ευρωπαϊκές αλυσίδες έφαγαν αναβολή για τις 15+19 Νοέμβρη.

---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ----------

Edit: E-shop από εβδομάδα και βλέπουμε. Οπότε το ξεχνάμε Ελλάδα στο άμεσο διάστημα.

Δημοσ.

Άντε να δούμε... Άντε να βγει τίποτα καλό και γενικότερα, να φθάσει κάτι στα χέρια μας, γιατί έχω σκέψεις όπως:

i) Μεταχειρισμένο iPad μιας που θέλω να δω το iOS

ii) Να περιμένω το iPad νέας γενιάς, οπότε πάμε για του χρόνου...

Οπότε, άντε να βγάλουν κάτι πριν αλλάξω γνώμη και κάνω κάτι από τα παραπάνω :o

Και κάτι άλλο... Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον, τα Tabletάκια μας, να μπορούν να πάρουν κάποια-οποιαδήποτε έκδοση Linux; Κάπου είχα διαβάσει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δε ξέρω Γιώργο, μόλις έμαθα ότι το ξεχνάμε ΚΑΙ ΑΠΟ SATURN / MEDIAMARKT.

Έχουν κάνει μια μικρή παραγγελία μου είπαν από Saturn αλλά δε ξέρουν πότε θα έρθει ( τρέχα γύρευε ).

Μόνο από το επίσημο site της Archos ή κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κατάστημα ΟΤΑΝ έχουν στοκ :P

Δημοσ.
Εντάξει, εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει το Archos, το Advent περιμένω, το οποίο επίσης πάει από αναβολή σε αναβολή.

Έχει βγει βρώμα ότι θα είναι τα ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ με το Viewsonic G-tablet, το οποίο αν και έχει Tegra 2 και βγήκε στην αγορά με Froyo, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ FLASH, το UI του είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ 720p κλπ ωραία!

Τζάμπα το Tegra 2 δηλαδή!

Δημοσ.

Φακ! Αλήθεια; Πω ρε, με ξενέρωσες.

Μου φαίνεται θα βάλω αγγελία για:

i) Μεταχειρισμένο iPad μιας που θέλω να δω το iOS

και αν βγει κάτι καλό, το σκέφτομαι σοβαρά.

Βέβαια έχουν βγει κάτι βρώμες για iPad 2 και με ενοχλεί η πολιτική της Apple "κάθε χρόνο αλλαγή", αλλά από ό,τι φαίνεται, είναι από τις okay εταιρίες.

Δημοσ.

Όου! Ευχαριστώ!

---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ----------

Τελικά η Ram είναι όντως 256; Δυστυχώς στα στατιστικά που δίνει στο miniReview παραπάνω, δεν αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

Ναι, όσα είχα πει στην αρχή ΙΣΧΥΟΥΝ κανονικά. 256mb RAM.

Το θέμα είναι ότι το εν λόγω Viewsonic έχει πρόβλημα με το FW του + ό,τι δε βλέπω κάποιο Tegra 2 να βγαίνει νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να περιμένουμε ως τα Χ-γεννα, για να δούμε τι θα γίνει..

Εγώ σκεφτόμουν το Archos 101 και μετά απο μερικούς μήνες να το πουλήσω για να πάρω κάποιο Tegra 2 ( ελπίζω ότι θα έχουν φτιάξει τα προβλήματα τους ως τότε )..αλλά ειλικρινά δε ξέρω..τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα πάντως για το Archos, μιας που θα παραλάβουν πολλοί αύριο.

Αν θες να μάθεις περισσότερα και για το Archos 101 και για άλλα tablets, τσέκαρε το φόρουμ που πόσταρα πριν!

Δημοσ.

Παιδιά το έχω παραγγήλει από e-shop από τις 9 Οκτωβρίου. Η παραγγελία άλλαξε και είναι στο σταδιο Συγκέντρωση προϊόντων. Ελεγχο διαθεσιμότητας προϊόντων το πέρασε στη καρτέλα ότι έγινε τα ξημερώματα.

Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα είναι στη Καλλιθέα και θα το παραλάβω.

Στην ημερομηνία παραλαβής έχουνε 8 δεκεμβρίου. λογικά παραλαμβάνω σε λίγες μέρες ελπίζω και αύριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...