Προς το περιεχόμενο

Νέα tablets Archos 101 και γνώμες

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβασα ένα άρθρο και το έψαξα λίγο για τα tablets Archos 101 και 70. Και τα δύο διαθέτουν επεξεργαστή 1GHz ARM Cortex A8, λειτουργικό Android και WiFi b/g/n. Διαθέτουν οθόνες αφής τεχνολογίας capacitive, η μεν 70 ανάλυσης 800×480 και η 101 1024×600 pixels.

Εδώ είναι το άρθρο http://phonegr.blogspot.com/2010/09/ifa-2010-archos.html και έχω προπαραγγείλει απογνωστό κατάστημα την 10 ιντση έκδοση που κοστίζει 300 ευρώ και θεωρώ ότι ειναι η καλύτερη αφού τα τάμπλετ φορούν ssd μνήμη και δίσκο.

Θέλω να μάθω επειδή γράφτηκε σε ξένα φόρα αν υπάρχει επιλογή για android market για να κατεβάσουμε εφαρμογές. Παντως το καλό ειναι οτι το μη΄χανήμα έχει επιλογή να κατεβάσει αναβαθμίσεις μεσα απο wifi...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 438
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δυστυχώς απο οτι διαβάζω δεν έχει android market και αυτό γιατί η google δεν επιτρέπει το market και τα υπόλοιπα google apps σε συσκευες που δεν έχουν δυνατότητα τηλεφώνου (μου λύθηκε και η απορία γιατί το galaxy tab έχει τηλέφωνο)

---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:37 ----------

χμμμ για ρίξε μια ματιά εδώ ;)

δυστυχώς απο οτι διαβάζω δεν έχει android market και αυτό γιατί η google δεν επιτρέπει το market και τα υπόλοιπα google apps σε συσκευες που δεν έχουν δυνατότητα τηλεφώνου (μου λύθηκε και η απορία γιατί το galaxy tab έχει τηλέφωνο)

---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:37 ----------

χμμμ για ρίξε μια ματιά εδώ ;)

και το archos 7 ht που εχω δεν ειχε android market αλλα με λιγο ψαξιμο μπηκε και αυτο και δουλευει κανονικοτατα....

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του ARCHOS 101 INTERNET TABLET 8GB ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662409 ) έχει και καλή τιμή. Τι άλλο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά? ΈΡχω το Toshiba NB200 για netbook και λέω να το αντικαταστήσω. Δεν έχω δουλέψει όμως android ;) θα με δυσκολέψει?

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του ARCHOS 101 INTERNET TABLET 8GB ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662409 ) έχει και καλή τιμή. Τι άλλο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά? ΈΡχω το Toshiba NB200 για netbook και λέω να το αντικαταστήσω. Δεν έχω δουλέψει όμως android ;) θα με δυσκολέψει?

Δεν νομιζω οτι μπορει να αντικαταστησει αυτα που κανει ενα netbook. Σαν extra συσκευη για σερφαρισμα στο νετ ή καμια ταινιουλα οκ.

Τελικά μπορούν άνετα να πάρουν το ανδροειδές μάρκετ και το άρθρο που ειδα εδώ http://phonegr.blogspot.com/2010/10/android-market-archos-tablet.html εχει και το σχετικό αρχείο .apk. Απο εκει και περα για τα win 7 θεωρητικα πρπεει να επεμβει καποιος στο boot sector...

Ψήνομαι άγρια κι εγώ, το πήρε κανείς σας να μας πει εντυπώσεις;;

20 του μηνα εχει ορισει ημερομηνια το eshop για παραλαβη και διαθεσιμοτητα...εν αναμονη λοιπον...

Ψήνομαι άγρια κι εγώ, το πήρε κανείς σας να μας πει εντυπώσεις;;

20 του μηνα εχει ορισει ημερομηνια το eshop για παραλαβη και διαθεσιμοτητα...εν αναμονη λοιπον...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, απλώς είδα ότι έλεγε ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ και είπα μήπως πήραν ήδη κάποιοι.

Πάντως το Adam δε το βλέπω να βγαίνει ούτε του Αγίου Π. ανήμερα, γι αυτό με βλέπω να πηγαίνω στο Archos 101 που με εντυπωσίασε πραγματικά με τα βιντεάκια και τα specs του.

Και tethering βλέπω κανονικά και hdmi και εξωτερικά πληκτρολόγια κλπ, τζάμι φαίνεται ειλικρινά.

Τι λέτε να είναι καλύτερο όμως, η 8gb έκδοση στα 309 ευρώ ή η έκδοση των 16gb στα 359;

Κοιτάω να δω πχ μέχρι τι μέγεθος κάρτες SDHC παίρνει ( λογικά 32; ) και πόσο θα διαφέρουν στην ταχύτητα από την εσωτερική του μνήμη.

Υ.Γ Βλέπω στον skroutz η 32gb SDCH Class 10 = από 75 ευρώ.

---------- Προσθήκη 18-10-2010 στις 00:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-10-2010 στις 23:42 ----------

Παίδες, διαβάζω κάτι φήμες για ΜΟΛΙΣ 256 RAM, στο επίσημο site δεν αναφέρεται καν η Ram που έχει το 101. - Δηλαδή ίσως να μη μπορεί να δεχτεί την επόμενη αναβάθμιση σε Android 3.0 Gingerbread.

Δε ξέρω τι και πως, θέλει προσοχή το θέμα.

Επίσης λένε κάποιοι ότι μπορεί να έχει περιορισμό στο πόσα προγράμματα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση, όπως στα window mobiles κλπ πχ. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα, ας μας πει!

---------- Προσθήκη στις 00:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:10 ----------

Especially since only about 220mb of actual device storage on the Gen 8 devices.

Απο εδώ:

http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=63&t=38259

Τώρα, τι θα κάνει η Archos γι αυτό...θα δούμε. Πάντως λένε ότι η έκδοση των 7" έχει μόνο 256mb ram!

All flash Gen 8s =

1. 256mb ram for OS and operations

2. 512mb rom that stores the OS, stock apps and the 220mb or so balance is app space (they stuffed everything into the rom, apparently)

3. 8GB OR 16GB flash storage for media

4. Microsd to be used for apps2sd and media

Επεξ/σία από EKTELESTES

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...