damastes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μια εναλλακτική λύση μπορεί να ναι κι αυτό. με αυτή την μέθοδο αν γίνει update στο ubuntu o kernel, θα βρίσκει το νέο ή πρέπει να το τρέχει κάθε φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αχμ, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω μιας και είμαι τελείως νουμπάς στο linux. Αυτό που είδα να κάνει, είναι να φορτώνει μια extra εγγραφή στον boot manager των Win7 για το linux, που όταν την επιλέξεις φορτώνει τον grub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αν φορτώνει τον grub, θα την εχει την επιλογή ο grub, οπότε οκ. Νόμιζα οτι αντικαθιστούσε τελείως τον grub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ολα αυτα εγω τα εκανα??? Ορισα τον εχτ4 ως / διαφορετικα δε μου επετρεπε να κανω εγκατασταση και ορισα ενα τμημα ως εικονικη μνημη (Swap).To gparted δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε,επισης δεν εχω λειτουργικο ακομα για να το καψω.Επαναφερω windows apo to image και μετα εγκαθιστω ubuntu ξανα και αρχιζω ερωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 απορώ που ο topic starter δυσκολεύτηκε να εγκαταστήσει το ubuntu παράλληλα με windows. Απ'ότι έχω δει και διαβάσει, ο νέος installer υποτίθεται ότι είναι ευκολότερος από τους προκατόχους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ΟΚ.Επανεφερα τα windows και χωρισα 1 τμημα 100gb για τα λινουξ.Μπουταρα με το cd και βρισκομαι στην οθονη που γραφει Εγκατασταση παραλληλα με αλλα λειτουργικα Διαγραφη και χρηση ολοκληρου δισκου Οριστε τις κατατμησεις χειροκινητα Τι επιλεγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 "Εγκατασταση παραλληλα με αλλα λειτουργικα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εμφανισε μια οθονη που γραφει Κατανομη χωρου στο δισκο. Στο "επιλεξτε δισκο" εχω επιλεγμενο τον primary δισκο που ειναι εγκατεστημενα και τα windows. Και απο κατω εχει 2 τετραγωνακια οπου το αριστερο ειναι το τμημα των windows και το δεξι ειναι το τμημα που εχω ονομασει ως Ubuntu.TO τμημα ειναι 189.5 gb αλλα θα επρεπε να ειναι το πολυ 100 γιατι τοσα του εδωσα οταν το χωριζα.ΤΙ κανω μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 μάλλον μπορείς να πατήσεις με το ποντίκι μεταξύ των δυο τμημάτων (λειτουργικών), και με σούρσιμο να μικρύνεις το χώρο του ubuntu ως εκεί που το θέλεις. 189.5 gb είναι λογικά ο ελεύθερος χώρος στο δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Επομενο πατημα ηταν "Εγκατασταση τωρα" Μεχρι εδω το εχω φερει και μονος μου κανωντας ακριβως τα ιδια βηματα. Οταν κανω επανεκκινηση θα μου βγαλει διπλο λειτουργικο ή θα μου βγαλει παλι το μηνυμα περι του πολυφημου GRUB? ---------- Προσθήκη στις 00:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ---------- Μολις τα καταφερα.Χαρη στη βοηθεια σας φυσικα. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις σας. )) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 νεα απορια...αν περασω αλλα 2 λειτουργικα στο κομπιουτερ μου θα κανει προβλημα με τα λινουξ? Μηπως χαθει το dual boot που μου εμφανιζει οταν ανοιγω να επιλεξω λειτουργικο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Θα χαθει και πρεπει να κανεις την διαδικασια για την ανακτηση του ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ΤΟ linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 και για ποιον λόγο να έχεις 4 λειτουργικά στο pc, εξαρχής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evil_Skullman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 γιατι θελω να δοκιμασω κι αλλα λειτουργικα αλλα αυτο θα το κανω αργοτερα καποια στιγμη.Ευχαριστω για την αμεση αποκριση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.