profitis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Kαλησπέρα σε όλους! Χαιρετώ όλη την κοινότητα! Πριν λίγες εβδομάδες πάνω σε μία έκρηξη έφυγε μια δυνατή πάνω στο keyboard του laptop. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθω να απομακρύνομαι από ευαίσθητα αντικείμεαν και να ξεσπάω σε κάτι πιο soft σε κάθε περίπτωση έφυγε το πλήκτρο του backspace και ο μηχανισμός με τα πιαστράκια του ξεκόλλησε. Μετά από λίγες μέρες το έφτιαξα το πλήκτρο και δούλεψα κάποιες μέρες κανονικά πάνω στο laptop. Ξεκινήσαν σιγά σιγά διάφορα κολλήματα όπως να κρασάρει με πολλά προγράμματα ή αν το ζόριζα λιγάκι( ήθελα πχ msn , 5-6 word και καμία 10αρια σελόδς στον firefox. Εκεί καμία φορά κολλαγε. Σκέφτηκα κάνα virus θα τσίμπησε και θα συμπεριφέρεται έτσι. Πέρασαν 2-3 μέρες και σιγά σιγά τα προβλήματα γίνανε πιο έντονα. Άνοιγα έναν firefox ή μία εικόνα και το σύστημα κόλλαγε με τελείως. Aκολουθούσε πάντα crash με μπλε οθόνη που περιέγραφε κυρίως αδυναμία φόρτωσης αρχείων ή μήνυμα ότι τα windows αδυνατούν να βρουν κάποιο αρχείο συστήματος όπως κάποιο dll κτλ.Σιγά σιγά χειροτέρεψε και άλλο και πλέον 8/10 μου βγάζει operating system not found . Επίσης έβαλα από το bios να δείχνει τα διαγνωστικά μηνύματα στο boot και στη ram βγάζει passed και συο bios shadowed. Μάλιστα κολλάει εκεί. Αν βγάλω τα ιαγνωστικε προχωράει αλλά θα κολλήσει ολπως προείπα και θα βγάλει operating system not found. Πλέον αν καταφέρει και φορτώσει τα windows θα κολλήσει και θα εμφανίζει μόνο το desktop και τ start ούτε κατα διάνοια. επίσης μία φορά έβγαλε και το desktop μαζί με τη γραμμή του start αλλά αυτή κόλλησε αμέσως και απλά φανηκε μία μπλε γραμμή κάτω. Προσωπικά μου φαίνεται πως μάλλον είναι χτυπημένος δίσκος με όλη αυτή την αλλόκοτη συμπεριφορά. Το laptop είναι 3,5 ετών , lg και εκτός εγγύησης. Σε κάθε περίπτωση οι μαλακίες πληρώνονται και αυτό ισχύει απόλυτα στη περίπτωση μου. Πριν μία βδομάδα επειδή έγω δεν έχω και πάρα πολύ ελευθερο χρόνο για να το ελέγξω το πήγα στα Multirama για να κάνουνε εναν έλεγχο...Ε εκεί η οθόνη δεν λειτουργησε ποτε Oύτε εξωτερικό σήμα δεν έδινε σε άλλη οθόνη... Φυσικα όταν προέκυψε το πρόβλημα, η οθόνη λειτουργούσε κανονικα. Ο τεχνικος εκεί που το έλεγξε έβγαλε μνήμη και δίσκο και συνέχιζε το ίδιο βιολί... Μου είπε ότι για τη κάρτα γραφικών εφόσον φτιάχνεται (Σε ηλεκτρονικό) μπορεί να φτάσει μέχρι 150 με 160 ευρώ. Νομίζω ότι δεν τα αξίζει...Μια και καλή σε λίγο καιρό καλύτερα να πάω για καινούργιο. Αν είναι μητρική πάμε στα 400 που εκει το laptop πετιέται... Ποια είναι η γνώμη σας; Τι διαολο μπορει να έχει γεινει; Να πέθανε πρώτα ο δισκος και μετά να αργοπέθανε η κάρτα γραφικων; Αν το δώσω για ανταλλακτικά πόσα περίπου θα πιασει; Το σκέφτομαι το τελευταιό διότι δεν έχω καθολου ελευθερο χρόνο ώστε να ασχοληθώ μαζί του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.