freedomman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε όλους. έχω τον υπολογιστή που βλέπετε στις εικόνες και αναρωτιόμουν εάν θα άξιζε να τον αναβαθμίσω η να πάρω κάποιων άλλο. βασικά τον έχω για καμιά ταινία μουσική ίντερνετ και κανένα παιχνιδάκι. βασικά το πρόβλημα το έχω στα παιχνίδια όλες τις άλλες δουλειές μου τις κάνει.
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αναβάθμιση δε μπορείς να του κάνεις. Για καινούριο (άμα θες σώνει και καλά παιχνίδια) το συζητάμε.
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εξαρτάται, απ' το πόσα διαθέτεις, απ' το τι παιχνίδια σε ενδιαφέρουν κ.ά..
freedomman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 όχι πολλά. τώρα από games δεν ξέρω και πολλά αλλα παίζω στρατηγικής
kopunisher Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 όχι πολλά. τώρα από games δεν ξέρω και πολλά αλλα παίζω στρατηγικής Παντως civilization 5 δεν παιζει με τίποτα... κι εγω τα ίδια τραβάω (P4@3,4GHz) sorry για το offtopic
freedomman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παντως civilization 5 δεν παιζει με τίποτα... κι εγω τα ίδια τραβάω (P4@3,4GHz) sorry για το offtopic και πια η γνώμη σου σαν παθών? το πετάμε? και παίρνουμε άλλο? αλλά λειπαμε να το στειλω ρε συ γιατί όλες τις υπόλοιπες δουλειες μου μου τις κάνει και με το παραπάνω
kopunisher Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 και πια η γνώμη σου σαν παθών? το πετάμε? και παίρνουμε άλλο? αλλά λειπαμε να το στειλω ρε συ γιατί όλες τις υπόλοιπες δουλειες μου μου τις κάνει και με το παραπάνω Πραγματικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι, γιατι και για μένα τα ίδια ισχύουν. Αν καίγεσαι για παιχνίδια (οχι τπτ extreme), τσίμπα ενα καλό λαπτοπ και να έχεις και τα 2. Κατα τα άλλα πάντα υπάρχει και το civ4 BtS...
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δε ξερω τι επιλογες overclocking δινει η μητρικη, αλλα αυτοι οι P4 τα 3.2GHz τα ειχαν για πλακα! [δηλαδη 24 Χ 133 fsb: ακομη και με DDR-266] Ξεκινα απο αυτο => δε κοστιζει τιποτα κιολας!
freedomman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δε ξερω τι επιλογες overclocking δινει η μητρικη,αλλα αυτοι οι P4 τα 3.2GHz τα ειχαν για πλακα! [δηλαδη 24 Χ 133 fsb: ακομη και με DDR-266] Ξεκινα απο αυτο => δε κοστιζει τιποτα κιολας! τι θες να σου πω για τη μητρική να δούμε εάν μπορώ να της κάνω overclocking
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πολύ φλου η ερώτηση αν αξίζει, όταν πρόκειται για παιχνίδια, τα οποία ΔΕΝ αναφέρεις (ποιά δλδ; ). Σε γενικές γραμμές πάντως, αν μπορέσεις να του βάλεις κοψοχρονιά παραπάνω μνήμη/τη μέγιστη δυνατή CPU (μάλλον κα'ναν Northwood @ 3.2 το πολύ), καλύτερη ίσως κάρτα γραφικών (κι ολ' αυτά να μην ξεπεράσουν το 30άρι, πράγμα χλωμό), το μηχάνημα θα πηγαίνει καλύτερα πάντως. Τα παιχνίδια που θες, ποιός ξέρει αν θα τα παίζει - αλλά θα πηγαίνει και ΑΚΟΜΑ καλύτερα, αν του βάλεις φρέσκο λειτουργικό, και αν τυχόν ο δίσκος είναι της ίδιας ηλικίας, ένας πιο πρόσφατος θα έκανε επίσης διαφορά. Η άλλη επιλογή είναι από "σκότωμα" (της τάξεως των 50€) έως (αν βρεις θύμα) 100 και βάλε ίσως, για να πάρεις νέο.
freedomman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 στην πρώτη εικόνα φαίνεται intel pentium 4 στα 2.4GHZ 768mb ram (sdram)
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 GPU stands for Graphics Processing Unit a.k.a. κάρτα γραφικών.
freedomman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 κάρτα γραφικών NVIDIA GE FORCE FX 5600XT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.