Προς το περιεχόμενο

αξίζει να τον αναβαθμίσω?

freedomman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε όλους.

έχω τον υπολογιστή που βλέπετε στις εικόνες και αναρωτιόμουν εάν θα άξιζε να τον αναβαθμίσω η να πάρω κάποιων άλλο. βασικά τον έχω για καμιά ταινία μουσική ίντερνετ και κανένα παιχνιδάκι. βασικά το πρόβλημα το έχω στα παιχνίδια όλες τις άλλες δουλειές μου τις κάνει.

post-77780-129063128726_thumb.png

post-77780-129063128729_thumb.png

post-77780-129063128732_thumb.png

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι πολλά. τώρα από games δεν ξέρω και πολλά αλλα παίζω στρατηγικής

Παντως civilization 5 δεν παιζει με τίποτα...

κι εγω τα ίδια τραβάω:fear::cry:

(P4@3,4GHz)

sorry για το offtopic

Δημοσ.
Παντως civilization 5 δεν παιζει με τίποτα...

κι εγω τα ίδια τραβάω:fear::cry:

(P4@3,4GHz)

sorry για το offtopic

και πια η γνώμη σου σαν παθών? το πετάμε? και παίρνουμε άλλο? αλλά λειπαμε να το στειλω ρε συ γιατί όλες τις υπόλοιπες δουλειες μου μου τις κάνει και με το παραπάνω

Δημοσ.
και πια η γνώμη σου σαν παθών? το πετάμε? και παίρνουμε άλλο? αλλά λειπαμε να το στειλω ρε συ γιατί όλες τις υπόλοιπες δουλειες μου μου τις κάνει και με το παραπάνω

Πραγματικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι, γιατι και για μένα τα ίδια ισχύουν.

Αν καίγεσαι για παιχνίδια (οχι τπτ extreme), τσίμπα ενα καλό λαπτοπ και να έχεις και τα 2.

Κατα τα άλλα πάντα υπάρχει και το civ4 BtS...:P

Δημοσ.

Δε ξερω τι επιλογες overclocking δινει η μητρικη,

αλλα αυτοι οι P4 τα 3.2GHz τα ειχαν για πλακα!

[δηλαδη 24 Χ 133 fsb: ακομη και με DDR-266]

Ξεκινα απο αυτο => δε κοστιζει τιποτα κιολας!

Δημοσ.
Δε ξερω τι επιλογες overclocking δινει η μητρικη,

αλλα αυτοι οι P4 τα 3.2GHz τα ειχαν για πλακα!

[δηλαδη 24 Χ 133 fsb: ακομη και με DDR-266]

Ξεκινα απο αυτο => δε κοστιζει τιποτα κιολας!

τι θες να σου πω για τη μητρική να δούμε εάν μπορώ να της κάνω overclocking

Δημοσ.

Πολύ φλου η ερώτηση αν αξίζει, όταν πρόκειται για παιχνίδια, τα οποία ΔΕΝ αναφέρεις (ποιά δλδ; ).

Σε γενικές γραμμές πάντως, αν μπορέσεις να του βάλεις κοψοχρονιά παραπάνω μνήμη/τη μέγιστη δυνατή CPU (μάλλον κα'ναν Northwood @ 3.2 το πολύ), καλύτερη ίσως κάρτα γραφικών (κι ολ' αυτά να μην ξεπεράσουν το 30άρι, πράγμα χλωμό), το μηχάνημα θα πηγαίνει καλύτερα πάντως. Τα παιχνίδια που θες, ποιός ξέρει αν θα τα παίζει - αλλά θα πηγαίνει και ΑΚΟΜΑ καλύτερα, αν του βάλεις φρέσκο λειτουργικό, και αν τυχόν ο δίσκος είναι της ίδιας ηλικίας, ένας πιο πρόσφατος θα έκανε επίσης διαφορά.

Η άλλη επιλογή είναι από "σκότωμα" (της τάξεως των 50€) έως (αν βρεις θύμα) 100 και βάλε ίσως, για να πάρεις νέο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...