halobump Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Οι μητρικές MSI 785G-E53 και MSI 790GX-G65 υποστηρίζουν τους Phenom II X6 ή θελουν BIOS update. Και για να γίνει το update δεν πρέπει να μπεις πρώτα στα windows για να το κάνεις από την στιγμή που δεν τους υποστηρίζουν? Αν είναι εύκολο εξηγήστε μου , γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι με το την συγκεκριμένη γενειά επεξεργαστών και το BIOS update. Επίσης μπορείτε να μου πείτε το κουτί THERMALTAKE VI1000BNS M9 BLACK τί connectors έχει στα δύο του ανεμιστηράκια (3pin ή 4pin). Και σε περίπτωση που η μητρική έχει 3pin fan header κι αυτά είναι 4pin που μπορώ να βρω adaptor? (προσοχή, για να τα συνδέσω στην μητρική κι όχι με molex στο PSU).
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με τι bios θα έρθει μια μητρική είναι κάπως φλου. Μερικές φορές έρχεται με ένα από τα τελευταία - και άλλοτε επειδή ήταν σε κάποια αποθήκη την παραλαμβάνεις με κάποιο παλιό ver. Αν bootάρει με έναν non supported επεξεργαστή (έστω και με λάθος όνομα και συχνότητες) πάλι είναι φλου κατά περίπτωση. Τα 4πινα fan μπαίνουν σε 3πινο πάντως χωρίς ανταπτορες - απλά δεν αυξομειώνουν στροφές με το 3pin Μπάμπης
halobump Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με τι bios θα έρθει μια μητρική είναι κάπως φλου. Μερικές φορές έρχεται με ένα από τα τελευταία - και άλλοτε επειδή ήταν σε κάποια αποθήκη την παραλαμβάνεις με κάποιο παλιό ver. Αν bootάρει με έναν non supported επεξεργαστή (έστω και με λάθος όνομα και συχνότητες) πάλι είναι φλου κατά περίπτωση. Τα 4πινα fan μπαίνουν σε 3πινο πάντως χωρίς ανταπτορες - απλά δεν αυξομειώνουν στροφές με το 3pin Μπάμπης Να'σαι καλά. Όσο για τα fans ή το είπες ανάποδα ή ισχύουν και τα δύο. Σίγουρα πάντως αυτό συμβαίνει άμα βάλεις 3πινο fan σε 4πινο header. Μπορει να ισχύει ΚΑΙ το αντίστροφο. Αυτό όμως εμένα δεν με καλύπτει γιατί αυτός είναι και ο λόγος που θέλω αντάπτορα άμα χρειαστεί, για να ελέγχονται από την μητρική οι επιδόσεις τους.
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να βάλεις 4πινο fan σε 3πινο header κανονικότατα. Ο σχεδιασμός δε, είναι τέτοιος ώστε να μην μπορείς να κάνεις λάθος κατά το κούμπωμα
halobump Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να βάλεις 4πινο fan σε 3πινο header κανονικότατα. Ο σχεδιασμός δε, είναι τέτοιος ώστε να μην μπορείς να κάνεις λάθος κατά το κούμπωμα Ναι δεν διαφωνώ, διάβασε προσεκτικά τι γράφω πιο πάνω. Δεν με καλύπτει το να μπορώ απλά να το συνδέσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.