Alpapa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ Λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν γίνεται να είσαι 10 μέτρα, διότι και το ύψος του ορόφου μετράει Το σπίτι είναι 2οροφο και εγώ είμαι στο ισόγειο και το καφαο είναι έξω από το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το σπίτι είναι 2οροφο και εγώ είμαι στο ισόγειο και το καφαο είναι έξω από το σπίτι. που ζεις ρε φιλε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είδα τον τίτλο και νόμιζα ότι αναφέρεται σε FTTH. Μπήκα μετά μέσα, διάβασα και ξενέρωσα. Περί VDSL ήταν τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ας ελπίσουμε οτι οι τιμές δεν θα είναι εξωφρενικές και να δραστηριοποιηθούν και οι άλλοι πάροχοι για να μην έχει το μονωπόλειο σε αυτον τον τομέα και τα δίνει οσο θέλει. Όπως και να έχει είναι πολύ καλά νεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το σπίτι είναι 2οροφο και εγώ είμαι στο ισόγειο και το καφαο είναι έξω από το σπίτι. να φας σκατα και να σου καει ο ssd:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με λιγα λογια γιατι δεν ξερω τιποτα απο καμπινετς και τετοια πραγματα που γραφεται... Σε ποσο καιρο προβλεπεται να εχουμε τετοιες συνδεσεις στην Αθηνα? Μπορει να παρει πανω απο 2 χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 να φας σκατα και να σου καει ο ssd:mad: Xxexe σκέφτομαι να πω στους ΟΤΕτζιδες όταν έρθουν θα έρθουν κάποιο ρετάλι από οπτική ίνα για συνδέσουν το σπίτι. Πάντως θα είναι μεγάλη αλλαγή τώρα με το ζόρι να βγάλω 11. Με att.40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 μα γιατι ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τπτ???? Γιατι στο εξωτερικο οπου παιζει οπτικη ινα δινουν και 100Mbps up και down. Ο κυριος πΟΤΕ θελει να βγαλεια απο την μυγα ξυγκι αλλα ετσι δεν προχωραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssmatrix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δες τον οτε και γενικα ,ολη την Ελλαδα που μας εχει χεσμενους για ακομα μια φορα εδω πισω στην Δραμα, ειναι δυνατον να μας "πηδαει" και να παει Σερρες (Δήμους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Σερρών και Ζωγράφου),δλδ εγω δεν εχω προβλημα με την 8αρα που πιανω τα 3 μου? ναι ναι 3mbps ακουσατε ακουσατε που να βαλω 24αρα, θα με πανε στο 1 το μακρυτερο. Αλλα ετσι ειναι ,για το μονο που ακουγεται η Δραμα ειναι για το κρυο που πιανει στο Νευροκοπι ....κατι ειναι και αυτο. Αυτα και sorry για τα παραπονα αλλα ειναι και το προεκλογικο κλιμα, γ'ιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 +1 και απο εμενα ξανθη μπροστά απο το σπίτι τις περνούσαν ! να λεμε μπράβο στον δήμαρχο δλδ ? ερωτηση οι ινες πανε στα DSLAM η στα KV ? o ote λεει KV αλλα αμα παει στα KV πρεπει να αλλάξουν τελειως και αυτα η θα μπουν νεα παραληλα ! με το τηλ τι γίνεται αλλάζει και αυτο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 να φας σκατα και να σου καει ο ssd:mad: όπα, εγώ είχα μείνει στο να σου καεί το Βίντεο, δεν θέλω να μάθω πως καίγονται και οι SSD γιατί καήκαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια Ζωγραφου ποτε θα ειναι; Και με τι κοστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stMike Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ζωγράφου θα τρέξει το πιλοτικό. Από τιμές δεν έχω ακούσει κάτι. Πάντως μου δημιουργείται η εντύπωση πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θυμάμαι τον ΟΤΕ να σπρώχνει το isdn και στη υπόλοιπη ευρώπη να ετοιμάζουν dsl. Μετά ο ΟΤΕ καθυστερούσε το dsl για να κάνει απόσβεση το isdn (που ήταν μεγάλη επένδυση) Χίλιες φορές να γίνει το ftth να τελειώνουμε μια και καλή. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα μέχρι το επόμενο σκάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια Ζωγραφου ποτε θα ειναι; Και με τι κοστος; Μισό λεπτάκι, το έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα