Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο πρόσβασης οπτικών ινών νέας γενιάς αναπτύσσει ο ΟΤΕ

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν γίνεται να είσαι 10 μέτρα, διότι και το ύψος του ορόφου μετράει :P

Το σπίτι είναι 2οροφο και εγώ είμαι στο ισόγειο και το καφαο είναι έξω από το σπίτι. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ελπίσουμε οτι οι τιμές δεν θα είναι εξωφρενικές και να δραστηριοποιηθούν και οι άλλοι πάροχοι για να μην έχει το μονωπόλειο σε αυτον τον τομέα και τα δίνει οσο θέλει.

Όπως και να έχει είναι πολύ καλά νεα

Το σπίτι είναι 2οροφο και εγώ είμαι στο ισόγειο και το καφαο είναι έξω από το σπίτι. ;)

να φας σκατα και να σου καει ο ssd:mad:

Με λιγα λογια γιατι δεν ξερω τιποτα απο καμπινετς και τετοια πραγματα που γραφεται... Σε ποσο καιρο προβλεπεται να εχουμε τετοιες συνδεσεις στην Αθηνα? Μπορει να παρει πανω απο 2 χρονια?

Xxexe σκέφτομαι να πω στους ΟΤΕτζιδες όταν έρθουν θα έρθουν κάποιο ρετάλι από οπτική ίνα για συνδέσουν το σπίτι.

Πάντως θα είναι μεγάλη αλλαγή τώρα με το ζόρι να βγάλω 11. Με att.40

μα γιατι ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τπτ????

Γιατι στο εξωτερικο οπου παιζει οπτικη ινα δινουν και 100Mbps up και down. Ο κυριος πΟΤΕ θελει να βγαλεια απο την μυγα ξυγκι αλλα ετσι δεν προχωραμε.

Δες τον οτε και γενικα ,ολη την Ελλαδα που μας εχει χεσμενους για ακομα μια φορα εδω πισω στην Δραμα, ειναι δυνατον να μας "πηδαει" και να παει Σερρες (Δήμους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Σερρών και Ζωγράφου),δλδ εγω δεν εχω προβλημα με την 8αρα που πιανω τα 3 μου? ναι ναι 3mbps ακουσατε ακουσατε που να βαλω 24αρα, θα με πανε στο 1 το μακρυτερο.

Αλλα ετσι ειναι ,για το μονο που ακουγεται η Δραμα ειναι για το κρυο που πιανει στο Νευροκοπι ....κατι ειναι και αυτο.

Αυτα και sorry για τα παραπονα αλλα ειναι και το προεκλογικο κλιμα, γ'ιαυτο.

+1 και απο εμενα ξανθη μπροστά απο το σπίτι τις περνούσαν ! να λεμε μπράβο στον δήμαρχο δλδ ?

ερωτηση

οι ινες πανε στα DSLAM η στα KV ?

o ote λεει KV αλλα αμα παει στα KV πρεπει να αλλάξουν τελειως και αυτα η θα μπουν νεα παραληλα ! με το τηλ τι γίνεται αλλάζει και αυτο !

όπα, εγώ είχα μείνει στο να σου καεί το Βίντεο, δεν θέλω να μάθω πως καίγονται και οι SSD γιατί καήκαμε...

Ζωγράφου θα τρέξει το πιλοτικό. Από τιμές δεν έχω ακούσει κάτι. Πάντως μου δημιουργείται η εντύπωση πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θυμάμαι τον ΟΤΕ να σπρώχνει το isdn και στη υπόλοιπη ευρώπη να ετοιμάζουν dsl. Μετά ο ΟΤΕ καθυστερούσε το dsl για να κάνει απόσβεση το isdn (που ήταν μεγάλη επένδυση) Χίλιες φορές να γίνει το ftth να τελειώνουμε μια και καλή. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα μέχρι το επόμενο σκάψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...