qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 λαθος μου καταλαβα οτι θα φτανουν οι οπτικες ινες μεχρι τα σπιτια μας (και μετα φανταζομουν επικους καυγαδες με τους αλλους ενοικους που δε θα ηθελαν να πληρωσουν κανενος ειδους εγκατασταση )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέσα στο 2010 ξέρω ότι θα είναι έτοιμο σε αυτούς τους νομούς. Από modem router τα ίδια κάνουν? όχι θέλει καινούρια που να είναι συμβατά με VDSL2 (δεν αξίζει μόνο VDSL imho) και είναι backwards compatible με VDSL, Adsl2+, Adsl2, Adsl
papahlamidas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 gtroza50μ απο τέτοιο καφαο! . gtroza πότε είπες θα αλλάξουμε σπίτια ; :p:p Εγώ τώρα που κλειδώνω στα 4 να δω πότε θα το φέρουν στο Μπραχάμι. Του Αγίου...
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 να ρωτησω κατι , μιας και δεν κατεχω πολυ το θεμα.. ας πουμε οτι φτανουν οπτικες ινες εξω απο το σπιτι μας. σε μια πολυκατοικια οπου ηδη υπαρχουν καλωδια με χαλκο τι θα γινει? για να ανεβασεις πανω στο σπιτι σου την οπτικη μεσα απο τον υπαρχον σωληνα που ειναι ο χαλκος δυσκολο εως αδυνατο.για τιποτα εξωτερικα το βλεπω.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 καφαο = Dslam ή κεντρο? to dslam τωρα ειναι μεσα στο αστικο κεντρο.το καφαο ειναι τα κουτια που βλεπεις πανω στα πεζοδρομια συνηθως στις γωνιες των στενων μεγεθος 1 μετρο και κατι επι κανα μετρο.1 κλειδαρια πανω για να το ξεκλειδωνει μονο ο οτε.συνηθως ειναι ανα οικοδομικο τετραγωνο ενα εδω στην αθηνα που ειναι πυκνοκατοικημενα.
21century Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τουλάχιστον να βελτιωθούν με πραγματικές ταχύτητες οι υφιστάμενοι κόμβοι και οι εως 24άρες να αγγίζουν εστω τα 16-18 Mbps για να μιλήσουμε περισσότερο...
thes1os Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ...μέχρι το καφάο... Λες και τα μισά (?) προβλήματα δεν είναι απο το καφάο μέχρι το σπίτι σου... (Δυσπιστία στο μέγιστο...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 καφαο = Dslam ή κεντρο? με το VDSL το DSLAM θα είναι πλέον στο ΚΑΦΑΟ και όχι στο Α/Κ όπως είναι με τo ADSL
Ravager Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 gtroza50μ απο τέτοιο καφαο! . Πάμε μια κόντρα ? Εγώ είμαι 10 μετρά χεχεχε
michael92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν γίνεται να είσαι 10 μέτρα, διότι και το ύψος του ορόφου μετράει
Panahs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ μένω Ζωγράφου (οι οπτικές ίνες πέρασαν μπροστά από το σπίτι μου), αλλά δεν έχω ΟΤΕ. Από αυτή την επένδυση θα επωφεληθούν και οι άλλες εταιρίες, ή πρέπει να βάλει οπτικές ίνες καθεμία ξεχωριστά??
polakis21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και για όλη την αττική πότε θα έρθει το vdsl? Εγώ μένω Παλαιό Φάληρο στο ξεσκισμένο dslam καλαμακίου. Πότε το βλέπετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα