Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λαθος μου καταλαβα οτι θα φτανουν οι οπτικες ινες μεχρι τα σπιτια μας :o

(και μετα φανταζομουν επικους καυγαδες με τους αλλους ενοικους που δε θα ηθελαν να πληρωσουν κανενος ειδους εγκατασταση :lol: )

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Μέσα στο 2010 ξέρω ότι θα είναι έτοιμο σε αυτούς τους νομούς. Από modem router τα ίδια κάνουν?

όχι θέλει καινούρια που να είναι συμβατά με VDSL2 (δεν αξίζει μόνο VDSL imho) και είναι backwards compatible με VDSL, Adsl2+, Adsl2, Adsl

Δημοσ.
gtroza

50μ απο τέτοιο καφαο!

.

gtroza πότε είπες θα αλλάξουμε σπίτια ; :P:p:p

Εγώ τώρα που κλειδώνω στα 4 να δω πότε θα το φέρουν στο Μπραχάμι.

Του Αγίου...

Δημοσ.
να ρωτησω κατι , μιας και δεν κατεχω πολυ το θεμα..

ας πουμε οτι φτανουν οπτικες ινες εξω απο το σπιτι μας. σε μια πολυκατοικια οπου ηδη υπαρχουν καλωδια με χαλκο τι θα γινει?

για να ανεβασεις πανω στο σπιτι σου την οπτικη μεσα απο τον υπαρχον σωληνα που ειναι ο χαλκος δυσκολο εως αδυνατο.για τιποτα εξωτερικα το βλεπω.

Δημοσ.
καφαο = Dslam ή κεντρο?

to dslam τωρα ειναι μεσα στο αστικο κεντρο.το καφαο ειναι τα κουτια που βλεπεις πανω στα πεζοδρομια συνηθως στις γωνιες των στενων μεγεθος 1 μετρο και κατι επι κανα μετρο.1 κλειδαρια πανω για να το ξεκλειδωνει μονο ο οτε.συνηθως ειναι ανα οικοδομικο τετραγωνο ενα εδω στην αθηνα που ειναι πυκνοκατοικημενα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον να βελτιωθούν με πραγματικές ταχύτητες οι υφιστάμενοι κόμβοι και οι εως 24άρες να αγγίζουν εστω τα 16-18 Mbps για να μιλήσουμε περισσότερο...

Δημοσ.

...μέχρι το καφάο...

Λες και τα μισά (?) προβλήματα δεν είναι απο το καφάο μέχρι το σπίτι σου...

(Δυσπιστία στο μέγιστο...)

post-23421-129063128734_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
καφαο = Dslam ή κεντρο?

με το VDSL το DSLAM θα είναι πλέον στο ΚΑΦΑΟ και όχι στο Α/Κ όπως είναι με τo ADSL

Δημοσ.

Εγώ μένω Ζωγράφου (οι οπτικές ίνες πέρασαν μπροστά από το σπίτι μου), αλλά δεν έχω ΟΤΕ. Από αυτή την επένδυση θα επωφεληθούν και οι άλλες εταιρίες, ή πρέπει να βάλει οπτικές ίνες καθεμία ξεχωριστά??

Δημοσ.

Και για όλη την αττική πότε θα έρθει το vdsl? Εγώ μένω Παλαιό Φάληρο στο ξεσκισμένο dslam καλαμακίου. Πότε το βλέπετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...