SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Εχω ενα 3gs 16gb iphone jailbroken Ψαχνω να βρω ενα καλο gps προγραμμα.Δοκιμασα στην αρχη το Navigon με 3d panorama, και ηταν αψογο,αλλα απο την μια στιγμη στην αλλη δεν ελεγε να κλειδωσει δορυφορο.Εκει που κλειδωνε δορυφορο μεσα σε 20 δευτερα ,τωρα θελει εναμιση λεπτο και αν ,και οταν κλειδωνω εχει απιστευτα κολληματα[χανετε το σημα κτλ].Το εχω απεγκαταστησει βεβαια και το εχω ξαναβαλει αλλα ιτποτα,εχω κατεβασει και αλλες cracked version της εφαρμογης αλλα τιποτα.Αμα εχει καποιο καποια ιδεα πως να το κανω να λειτουργησει θα με ευχαριστουσε παρα πολυ Αν δεν καταφερω να το φτιαξω ,ψαχνω καποιο αλλο προγραμμα.Ποιο ειναι το καλυτερο?Δοκιασα το igo ,κλειδωνει ευκολα δορυφορο ,αλλα δεν εχει σχεδον καθολου σημεια ενδιαφεροντος ,και δεν μαρεσει το πως δεχνει τον χαρτη.
georgeadams Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Πριν λίγο καιρό είχα δει το TomTom για iPhone και μου άρεσε το Interface του. Το μόνο μειονέκτημα του ήταν πως έχει τις ονομασίες των δρόμων σε greeklish.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασε και το sygic, εμένα με έχει βολέψει αρκετά!
yiannis_1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Navigon 1.6 Europe. Ενα απο τα καλύτερα και κυρίως απο τα πιο όμορφα κατά την γνώμη μου. Μετά ψάξε για Sygic Aura Europe. Και τέλος αν θες να ασχοληθείς πολύ Igo Europe. Όλα αυτά εχουν πλήρη ευρωπαϊκο χάρτη του 2010 που περιλαμβάνει Ελλάδα. Αν εχεις installous θα βρείς και Only Greece εκδόσεις που είναι αρκετά μικρότερες γύρω στα 100-120 Mb αντί για 2 Gb που είναι οι Europe εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.