aguila21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έφτιαξα έναν νέο κατάλογο για ιστοσελίδες.Όποιος/α θέλει να καταχωρήσει τη σελίδα του/της είναι ευπρόσδεκτος/η! http://www.mundolinks.com
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλές δουλειές αλλά θα σου πρότεινα να μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα. Τέτοιου είδους κατάλογοι ήταν αναγκαίοι επι εποχών ΠΡΟ search engines. Ακόμα πιο δύσχρηστη είναι η συντήρηση του, ωστε τα Links να ειναι ενεργά
v5net Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 πέρα από άλλο ένα πολύ μικρής αξίας backlink ειλικρινά δε βλέπω πλέον καμία χρησιμότητα από τέτοιους καταλόγους. έχω καταχωρήσει μία σελίδα σε πάνω από 50 τέτοιους και είναι ζήτημα αν παίρνω 1-2 επισκέψεις την ημέρα από όλους μαζί... πάντως ωραία η σελίδα,είναι οπτικά πολύ όμορφη
aguila21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Σαν χόμπι το έκανα,δεν περιμένω κάτι.Όποιος θέλει καταχωρεί τη σελίδα του δωρεάν!Ούτε εγώ παίρνω επισκέψεις από άλλους καταλόγους για το imaginas.gr που έχω αλλά κάπου βοηθούν οι καταχωρήσεις στο pagerank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.