DjBac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Χρησιμοποιώ τα VBA Macros στο Excel και για πρώτη φορά θα τα χρειαστώ στο Outlook! Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένα script που θα το δηλώσω σε ένα rule, έτσι ώστε μερικά email αφού έρθουν να γίνουν copy σε ένα φάκελο και μετά στον φάκελο αυτό να είναι "αναγνωσμένα". Έψαξα αρκετά, αλλά δε με βοήθησε κάτι! Έχει κανείς κάποια ιδέα??
kfyros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το φτιάχνεις μέσα από τα Rules του ίδιου του Outlook.. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κανένα script. Βρες το μενού για τα Rules, κάνε Create New και ακολούθησε τον wizard. Στο τέλος σε ρωτάει κιόλας αν θέλεις να το τρέξεις άμεσα.
DjBac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τα rules τα χρησιμοποιώ καθημερινά! Αυτό που θέλω είναι να γίνει αντιγραφή του μυνήματος σε νέο φάκελο (όχι μετακίνηση) και στο νέο φάκελο να το σημάνει ως "αναγνωσμένο", ενώ στο inbox να το αφήσει "μη αναγνωσμένο". Αυτό με τα rules απλά δε γίνεται!
kfyros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αν ξεκινήσεις με Blank Rule για τα εισερχόμενα, υπάρχει στο τρίτο step και η επιλογή move a copy to the specified folder. Το mark it as read δεν ξέρω για ποιο μήνυμα ισχύει.
DjBac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εκεί είναι το πρόβλημα, ισχύει για το email που έρχεται και όχι αφού το επεξεργαστεί.
kfyros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 googlαρε Outlook rules outlook.namespace να δεις τι θα σου φέρει. Θεωρητικά εκεί μέσα είναι όλοι οι handlers του outlook application. Είδα κάποια results που έχουν παρόμοιες περιπτώσεις.
DjBac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ!! Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ψάξω έτσι!! Κάτι βρήκα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.