Προς το περιεχόμενο

electro -20 τα monitor κ.α....

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεει και για τι-βι πανω απο 500€ -20% αλλα κ για ολα τα μονιτορ...βλεπω την lg 2262d να βγαινει τελικη κατω απο 150...

136 € βγαινει η 2033 η samsung...(για οσους δεν προλαβαν το γκετ ιτ)...http://www.electroworld.gr/site/index.jsp

Δημοσ.
λεει και για τι-βι πανω απο 500€ -20% αλλα κ για ολα τα μονιτορ...βλεπω την lg 2262d να βγαινει τελικη κατω απο 150...

136 € βγαινει η 2033 η samsung...(για οσους δεν προλαβαν το γκετ ιτ)...http://www.electroworld.gr/site/index.jsp

Για την lg 2262d δίνει τιμή 183€ αλλά έχω την εντύπωση οτι έχουν ήδη αφαιρέσει το 20%.

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα. Π.χ με ενδιαφέρει η Samsung 40C650 την οποία έχουν στα 808 ευρώ. Τα 808 ευρώ είναι με την έκπτωση ή αν την αγοράσω θα πληρώσω 808 ευρώ -20% δηλαδή 650 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

Λοιπόν, επιβεβαιώνω την αρχική υποψία του jabar.

Από το electro μου είπαν ότι το -20% εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Δεν το έκανα γιατί δεν έχω πιστωτική. Όποιος έχει ας το δοκιμάσει μέχρι τέλος, να δει αν αλλάζει η τιμή και ας ακυρώσει τη διαδικασία στο τέλος.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και δεν αλλάζει η τιμή στο τέλος (στην φόρμα πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας)...

Λογικά η έκπτωση είναι περασμένη στην τιμή, καθώς μια LG 50PK550 που παρακολουθώ την είχε πριν λίγες μέρες ~1000 και τώρα την δίνει ~800 (στον τσιγκούνη ~740).

Δημοσ.
Το δοκίμασα και δεν αλλάζει η τιμή στο τέλος (στην φόρμα πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας)...

Λογικά η έκπτωση είναι περασμένη στην τιμή, καθώς μια LG 50PK550 που παρακολουθώ την είχε πριν λίγες μέρες ~1000 και τώρα την δίνει ~800 (στον τσιγκούνη ~740).

κλασσικοι elctrokotso-αγυρτες... :lol:

• Moderators
Δημοσ.
κλασσικοι elctrokotso-αγυρτες... :lol:

Παρεπιπτοντως αν κοιταξεις τιμες (πχ κοιταξα μονο στην led που δινω παραπανω) εχει καλη τιμη, συγκεκριμενα εχει ακριβως 20% απο το μουλτιραμα και 15% απο τον επομενο φτηνοτερο απο αυτους στο skroutz. Φανταζομαι θα υπαρχουν και αλλες "αληθινες" εκπτωσεις, διαφορετικα θα πρεπει να παιξω λοττο κλπ (που δεν παιζω ποτε).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...