ScaryNick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 γεα σας παιδια! εδω και κατι μερες εχω πρβλημα τονισμου στα ελληνικα, δλδ παω να τονισω και το απο τελεσμα ειναι αυτο---> παιδ΄΄ι, μεγ΄΄αλος εψαξα αρκετα και απο οτι ειδα ολες οι περιπτωσεις οφειλονται σε ιους keylogger. εκ τοτε εχω κατεβασει οτι προγραμμα antivirus εχω βρει και εχω σκαναρει τα παντα ξανα και ξανα αλλα δεν γινεται κατι.(τρεχω κι αλλο σκαναρισμα as i write ). ειδα και ολα τα φορουμ(και το παρομοιο του adsl.gr) που εχουν συζητηθει παρομοια προβληματα αλλα δεν βοηθησαν και πολυ. μπορω αν θελετε να σηκωσω και ενα hijackthis log και να το κανω paste εδω να το τσεκαρετε αλλα ηδη το τσεκαρα στην σελιδα του προγραμματος(αλλα just to be sure). επισης για καποιο λογο δεν μπορω να κανω system restore. τα antivirus που κατεβασα και σκαναρισα με αυτα ειναι webroot antivirus, spyware cease, hijackthis, malwarebytes' anti-malware και για το registry σκαναρα με registry mechanics. θα εκτιμουσα πολυ αν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας λυσεις η προτεινοντας κατι που ισως κανω λαθος. Ευχαριστω!!!
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 απο την εμπειρια μου σε διαφορα φορουμ και ειδικα στο adsl συνηθως ναι ειναι ζημια που προκαλειται απο ιο. το γεγονος βεβαια οτι εσυ αφαιρεσες τον ιο μιας και βλεπω οτι περασες διαφορα αντιβιωτικα δε σημαινει οτι αναιρειται και η ζημια που πιθανως σου εχει κανει σε αρχεια συστηματος. αυτο θα το εκανε η επαναφορα. εφοσον δε σου κανει πλεον σωνεις οτι πολυτιμο υπαρχει στον υπολογιστη σου εννοειται οχι στον ιδιο υπολογιστη παλι και ή 1. κανεις επιδιορθωση συστηματος με το cd των windows για να διορθωσεις εκεινο το σημειο που εχει πειραχτει 2. αν δεν πιασει κανεις φορματ. ναι δεν ηθελες να το ακουσεις αλλα ουτε και εγω ηθελα να το πω... επισης μου δινεις ενα κλασσικο παραδειγμα για να αναφερω ξανα οτι η επαναφορα των windows δεν ειναι αξιοπιστη και τωρα που τη χρειαστηκες σε κρεμαει. αρα ποιος ο λογος που γεμιζουμε το σκληρο μας καθε μερα και ανανεωνουμε το αρχειο επαναφορας αν οταν πλεον το χρειαζομαστε βλεπουμε με κοκκινα γραματακια....''η επαναφορα συστηματος απετυχε''?το ποιος ο λογος που δεν κανει επαναφορα ειναι προφανες οτι εχει πειραχτει το αρχειο επαναφορας. ταπεινη μου γνωμη. image του παρτιτιον συστηματος μας με acronis true image ή ghost ή αλλο αντιστοιχο λογισμικο και αποθηκευση του σε 4,5 καλα DVD πχ tijo juden (αν υπαρχει επιλογη για σπασιμο σε dvd volumes) +αποθηκευση του image σε ανεξαρτητο εσωτερικο σκληρο. οι επαναφορες των windows με εκαψαν πολλακις...
ScaryNick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ω φίλε μου σπιρτούλη!! Ευτυχώς όπως βλέπεις το πρόβλημα λύθηκε και ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε καποιο απο τα σενάρια τρόμου που περιέγραψες :) αυτο που έκανα ηταν να τρέξω σε safe mode το kaspersky και να σκαναρω καλού κακού και με το malware bytes και με το που έκανα reboot ολα ήταν μια χαρά! ευχαριστώ πολύ πάντως, καλή συνέχεια!!
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αφου λυθηκε το προβλημα ανωδυνα το τι λεω εγω περιτευει. μια χαρα!! αφου ομως περασες ανωδυνα το προβλημα ευκαιρια να σκεφτεις οτι σου αναφερω στο spoiler παραπανω. να εισαι καλα και ευτυχως που δε σου φανηκαν χρησιμες οι συμβουλες μου
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι είχε μπλοκάρει για κάποιο λόγο το πλήκτρο του τόνου με αποτέλεσμα να πατιέται δύο φορές. Αν πατήσεις δύο φορές τον τόνο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Μετά την επανεκκίνηση και ίσως κάποιο κούνημα του πληκτρολογίου, ξεμπλόκαρε.
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι είχε μπλοκάρει για κάποιο λόγο το πλήκτρο του τόνου με αποτέλεσμα να πατιέται δύο φορές.Αν πατήσεις δύο φορές τον τόνο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Μετά την επανεκκίνηση και ίσως κάποιο κούνημα του πληκτρολογίου, ξεμπλόκαρε. nop με safemode και malwarebytes λύνεται αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.