hashashin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Επειδη θα βαλω windows 7 .Θελω να ξερω αν μετα το format οι ρυθμισεις του ρουτερ θα παραμεινουν οπως ειναι ή θα γινουν reset .Εχω χασει το pasword της συνδεσης για αυτο με νοιαζει τοσο. Το ρουτερ μου ειναι Linksys WAG200G
tolis7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αμα παρεις τηλ στο παροχο σου θα στον κανουν reset και θα βαλεις καινουργιο
hashashin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το ξερω ρε συ απλα βαριεμαι να το κανω γιατι μου εχει ξανασυμβει γιαυτο ρωταω .Οι ρυθμισεις θα μεινουν η θα γινουν reset? Απλα ρωταω για να ξερω.
tolis7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 θα μεινουν οι ρυθμισεις. το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις τις πορτες στα προγραμματα (emule,dc++,azureus κλπ)
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ολες οι ρυθμισεις ειναι στον ρουτερ και δεν χανονται.απλα αμα εχεις κανει Port forward βαλε στο pc σου καρφωτα thn ip Που εχεις δωσει στο port forward.παρολα αυτα καλο θα ηταν να εχεις το pass της συνδεσης σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.