Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pc

Dark_Lunacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει προβλημα ενας φιλος με το pc του.Οταν παιζει παιχνιδια κυριως καινουρια του μαυριζει η οθονη χωρις να μπορει να κανει τιποτα.Αλλαξε προσφατα τροφοδοτικο και μνημες και συνεχιζει το προβλημα.Το pc του ειναι:

cpu:intel 8400quad

mobo: p5q3

ram:2*2gb corcair 1600

gpu:9800gtx+

psu:520watt coolermaster.

Ολα τα drivers ειναι updated και το bios επισης.Την καρτα γραφικων την εχουμε δοκιμασει στο pc μου χωρις να εχει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Οποτε η το τροφοδοτικο ειναι ανεπαρκες η χαλασμενο.Το οτι ειναι καοιγουργια αγορα δεν σημαινει τιποτε.Ατυχιες συμβαινουν σε ολους.

Για δοκιμασε το και εσυ στο δικο σου συστημα αν μπορεις με το ιδιο προγραμμα.

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμασω.Το περιεργο ειναι οτι ειχε αλλο τροφοδοτικο και νομιζαμε και εμεις οτι φταει αυτο αλλα τελικα συνεχιζει και με το καινουριο.Τεσπα μολις το κανω θα ποσταρω...

Δημοσ.

Το καινουριο ειναι αυτο:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-M520-Real-Power-Modular-RS-520-ASAA-A1.htm

Επισης μου ειπε οτι η θερμοκρασια της gpu στο τεστ ανεβηκε στα δυο πρωτα λεπτα στους 97+

Δημοσ.

Θα τον ρωτησω και θα σου πω.Το παραξενο ειναι οτι την εβαλα στο pc μου την καρτα και επαιζε κανονικα και σε καλες θερμοκρασιες.Περιμενω να μου πει ποιας εταιριας ειναι να σου πω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

problem solved.Καθαρισαμε τις ψυκτρες της καρτας γραφικων και αλλαξαμε και παστα και η διαφορα στη θερμοκρασια ειναι χαοτικη.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Δημοσ.

problem solved.Καθαρισαμε τις ψυκτρες της καρτας γραφικων και αλλαξαμε και παστα και η διαφορα στη θερμοκρασια ειναι χαοτικη.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...