Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τυ συνδεση ηχειων 7.1

sani_boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους...εχω τα ηχεια 8110B trust home theater 7.1

αυτα εχουν 3 βισματα ασπρα και 3 κοκινα και ενω τα συνδεω κανονικα και λειτουργουν ολα(εχω κανει τη δοκιμη απτον πινακα ελεγχου) δεν δουλευουν ολα μαζι...επισης εχω επιλεξει 7.1 στις ριθμησεις...ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Δοκιμασε απο την μοναδα ελεγχου να κανεις διαφορους συνδιασμους αν και μαλλον δεν φταιει αυτο. Το προβλημα του να μην παιζουν ολα μαζι στο παρουσιαζει παντου ή μονο οταν παιζεις mp3 ας πουμε? Τσεκαρε αν συμβαινει παντου αυτο, π.χ. σε ταινιες, διαφορα format video κτλ...Και τελος, ποια καρτα ηχου εχεις? Driver για την καρτα εχεις?

Υ.Γ.: Δεν ειμαι ειδήμονας, εαν καποιος ξερει περισσοτερα ισως σε κατατοπισει καλυτερα.:o

Δημοσ.

καπως ετσι γινεται...οταν ακουω μουσικη ακουγονται φυσιολογικα...στισ ταινιες ακουγεται το κεντρικο και τα αλλα πρεπει να τα βαλεις στο αυτι σου για να ακουσεις ηχο...στα παιχνιδια επισης εναν περιεργο συνδυασμο...καρτα ηχου εχω onboard 6καναλη

Δημοσ.

Ισως να φταινε οι ταινιες (να μην μπορουν δλδ να υποστιριξουν τετοιο ηχο), δοκιμασε να νοικιασεις κανενα dvd και αφου ρυθμισεις απο το μενου της ταινιας τον ηχο σε 7.1 (εαν υπαρχει αυτη η επιλογη) και ενημερωσε το topic.

Οπως ειπα και πριν δεν γνωριζω αρκετα...καλο θα ηταν να σε κατατοπισει καποιος πιο εμπηρος απο μενα σχετικα με το προβλημα σου.

Καλη τυχη απο μενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...