michailovits Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Γειά σας παιδιά έχω Windows 7 x64 πάντα ενημερωμένα όπως και όλες μου τις συσκευές συμπεριλαμβανομένης και της κάρτας τηλεόρασης.Η κάρτα τηλεόρασης μου είναι μια ASUS My Cinema 7131.Την έχω απευθείας συνδεδεμένη στην κεραία του σπιτιού αλλά δεν μπορώ να πιάσω ψηφιακά κανάλια. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω mpeg4 codecs αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερα, και στην τελική μάλλον δεν τα κατάφερα καθώς δεν δουλεύουν τα ψηφιακά κανάλια. Όποτε λοιπόν πάω να κάνω scan για ψηφιακά κανάλια το media center των windows 7 μου λέει : "Επιλογή λειτουργικού τηλεοπτικού σήματος" και έχει τρείς επιλογές. 1.S-video 2.Σύνθεση βίντεο 3.Κανένα απο τα παραπάνω δεν διαθέτει τηλεοπτικό σήμα. Αν επιλέξω ενα απο τα δύο πρώτα μου λέει οτι το Windows media center δεν μπορεί να εντοπίσει δέκτη υπερύθρων IR. Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και ούτε πρόκειται να πιάσεις ποτέ digea με αυτήν την κάρτα. Απ' ότι βλέπω ΕΔΩ η κάρτα σου είναι αναλογική μόνο. Θα πρέπει να πάρεις αποκωδικοποιητή mpeg4 και να συνδέσεις την έξοδο βίντεο του στην είσοδο της κάρτας σου.
isay Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Και ούτε πρόκειται να πιάσεις ποτέ digea με αυτήν την κάρτα.Απ' ότι βλέπω ΕΔΩ η κάρτα σου είναι αναλογική μόνο. Θα πρέπει να πάρεις αποκωδικοποιητή mpeg4 και να συνδέσεις την έξοδο βίντεο του στην είσοδο της κάρτας σου. Σωστός! :lol:
michailovits Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 τι συμφέρει περισσότερο??Νέα κάρτα τηλεόρασης ή αποκωδικοποιητής ?
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα αποκωδικοποιητής. Με την κάρτα θα βλέπεις μόνο στο PC και εάν θέλεις και στην τηλεόραση θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το pc. Με τον αποκωδικοποιητή θα βλέπεις στην τηλεόραση και θα μπορείς να στέλνεις εικόνα και στο pc μέσω της υπάρχουσας κάρτας αν θέλεις.
michailovits Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή ψηφιακή κάρτα τηλεόρασης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.