Προς το περιεχόμενο

thomson tg585 v7 firmware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.καλημερα παιδια.προσπαθω να κατεβασω το 8.2.6.5 firmware απο το leoforeia.gr.για το 8.2.6.5 εχει 2 επιλογες,generic κ plus net.προσπαθω να κατεβασω την generic αλλα τιποτα.μπορει καποιος να την ανεβασει;

2.upgrade wizard gia mac υπαρχει;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για mac δεν εχω δει .για το firmware

https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZuTWNnYVB2bkQxMFA0aU9SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg&experience=bas

ειναι και το wizard.Πρεπει να το κατεβασεις μεχρι αυριο γιατι μετα ληγει και πρεπει να το ξανα κανω upload.

Δημοσ.

https://www.yousendit.com/directDownload?phi_action=app/directDownload&fl=SWhZekZuTWNnYVB2bkQxMFA0aU9SMHVDeVNFRkF0Qm1kRmM2aXU1dg&experience=bas

ειναι και το wizard.Πρεπει να το κατεβασεις μεχρι αυριο γιατι μετα ληγει και πρεπει να το ξανα κανω upload.

ωραιος,ευχαριστω.αυτο ειναι το τελευταιο σταθερο κ καλο firmware;

Δημοσ.

το ίδιο router πήρα από forthnet γιατί είχα προβλήματα με το linksys και παρατήρησα ότι έχει firmwire v7 κάτι....δεν θυμάμαι ακριβώς, να περάσω και εγώ αυτό που έκανες upload?

Δημοσ.
ωραιος,ευχαριστω.αυτο ειναι το τελευταιο σταθερο κ καλο firmware;

nai eχω βαλει μεσα το 8.2.6.5

το ίδιο router πήρα από forthnet γιατί είχα προβλήματα με το linksys και παρατήρησα ότι έχει firmwire v7 κάτι....δεν θυμάμαι ακριβώς, να περάσω και εγώ αυτό που έκανες upload?

περασε το.

Δημοσ.

Με το 8.2.6.5 κάνει πάλι restart όταν "ζορίζεται" το wireless.

---------- Προσθήκη 12-10-2010 στις 00:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 11-10-2010 στις 23:28 ----------

Γύρισα σε 7.4.3.2 και έστρωσε αμέσως.

Δημοσ.

Πηγα να σου πω αφου περασεις το 8.2.6.5 κανε ενα reset default και ξανασεταρε το.ειχα το αρχικο 7.4.κτλ και ειχα restart στο wireless.Με το 8.2.6.5 δεν εχω πλεον κανενα.

Δημοσ.
Πηγα να σου πω αφου περασεις το 8.2.6.5 κανε ενα reset default και ξανασεταρε το.ειχα το αρχικο 7.4.κτλ και ειχα restart στο wireless.Με το 8.2.6.5 δεν εχω πλεον κανενα.

Τα δοκίμασα όλα. Με το 8.2.6.5 έχω restarts. Με το 7.4.x.x όλα καλά. Τεσπα, αφού δουλεύει καλά με το παλιό. Αν βγει κάποιο ποιο καινούριο firmware (μήπως έχει βγει; )...

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχει βγει.δοκιμασες και με αλλο κλειδωμα και αλλο καναλι και παλι restarts? και reset defaults?αλλιως υπαρχουν και 8.2.2.5 οπως και πιο παλια απο το 8.2.6.5 αλλα που ειναι πιο νεα απο το 7.4.4.χ

Δημοσ.

παιδια εχω αυτο το router thomson tg585v7 και θελω να το κανω αναβαθμιση αλλα εχω χασει την μπαλα μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει λιγο βημα βημα η αν υπαρχει καποιος οδηγος?

Δημοσ.

πρεπει να κατεβασεις το firmware Που θες αλλα και το wizard.συνδεεις το Thomson με ethernet Καλωδιο και τρεχεις το wizard.σου λεει που εχεις το firmware Και το περναει.δεν το περνας μεσα απο το μενου και δεν το κανεις wireless.τελευταιο firmware 8.2.6.5.αν δεν το εχεις να το ανεβασουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα δοκίμασα όλα. Με το 8.2.6.5 έχω restarts. Με το 7.4.x.x όλα καλά. Τεσπα, αφού δουλεύει καλά με το παλιό. Αν βγει κάποιο ποιο καινούριο firmware (μήπως έχει βγει; )...

α) Τι εννοεις δεν μπορεις να το κατεβασεις απ το leoforeia.gr? Ειμαι admin του site και θα ηθελα info.

β) Περνα προσωρινα το 8.2.5.0 Generic

γ) Απο βδομαδα νεο firmware αν ολα πανε καλα.

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) Τι εννοεις δεν μπορεις να το κατεβασεις απ το leoforeia.gr? Ειμαι admin του site και θα ηθελα info.

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ.

den βλεπω καπου οτι δεν μπορει να το κατεβασει.και β.μια χαρα κατεβαινουν απο το site σου

αν εβρισκες και το 8.2.6.5 generic για το 784....

Δημοσ.

den βλεπω καπου οτι δεν μπορει να το κατεβασει.και β.μια χαρα κατεβαινουν απο το site σου

αν εβρισκες και το 8.2.6.5 generic για το 784....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...