Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 λοιπόν μετά απο κάτι μήνες που το είχα στα σχέδια είπα να βάλω σωστά την ψύκτρα και να αφήσω τις πατέντες... το θέμα είναι οτι έβγαλα το backplate αλλα επειδή ειχα σκοπό να βάλω και καινούρια πάστα στο crazy cool γιατι θέλω να πειραματιστώ περισσότερο με overclocking, διαπίστωσα οτι... πολύ απλά δεν είχε ποτέ πάστα... !! η ψύξη της gigabyte είναι έτσι.. αυτά τα γκρί είναι σαν λάστιχο και δεν έχω ιδέα τι δουλειά κάνουν... το θέμα είναι οτι τώρα το τρέχω το pc χωρίς την ψύξη και φοβάμαι μην πάθει τίποτα... (έριξα τα ρολόγια σε default βέβαια) Να το βάλω πάλι όπως ήταν? να βρώ άλλη ψύξη για NB και SB?
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Κάτι σαν thermal pad είναι που παίζει να έχει στεγνώσει τόσο καιρό. Καλό είναι να το αφαιρέσεις και να βάλεις καμια θερμοαγώγιμη.
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 φαντάζωμε όπως τον είχες τον υπολογιστή να τα βγάζεις όλα και τώρα να τα ξανασυναρμολογείς. έχει δίκιο ο Φάνης, θα έχει στεγνώσει ή θα είναι καμία άλλη πατέντα της ASUS για να έχει αγωγιμότητα. εφόσον υπάρχει κάτι μαλακό τότε να είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν σκέτο. όπως σου πρότεινε και ο απο πάνω βάλε πάστα και βίδωσε το στην μητρική
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ για την απάντηση.. ευχαρίστως να το κάνω αλλα εκτώς απο το NB που έχει επιφάνεια παρόμοια με την cpu το SB και τα άλλα είναι κάτι τσιπάκια που δεν το κόβω να παίρνουν θερμοαγώγιμη... η παίρνουν..? δεν έχω ιδέα..
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παίρνουν κανονικά απλά πρέπει να είσαι προσεκτικός να βάλεις τόσο, όσο χρειάζεται για να μην βγει απο τα πλάγια οταν το βάλεις
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ναι, τα mosfets είναι αυτά, αν βάλεις εκεί θερμοαγώγιμη θα γίνουν όλα χάλια.
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αν και πιστεύω πως και με αυτο που εχει μια χαρα θα κανει την δουλια του
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 σκέφτομαι να πάω την cpu τουλάχιστον 3.6 και θέλω να είμαι σίγουρος οτι δεν το ζορίζω οπότε αν είναι να βάλω άλλη ψύξη δεν με πειράζει.. απλά πείτε ιδέες ..
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 καλα με αυτήν την ψήκτρα που εχεις στα 3.6 θα σε χαιρεταει κιόλας απο τον βόριο πόλο,
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 καλα με αυτήν την ψήκτρα που εχεις στα 3.6 θα σε χαιρεταει κιόλας απο τον βόριο πόλο, η cpu δεν θα ζορίζεται αλλα το nb που θα θέλει ρεύμα..? +οτι δεν έχει sensor για θερμοκρασία...
LeoNaXe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 για αυτο δεν εφτεγε η πάστα. εκει που μπαίνει η ψήκτρα ακριβώς κατο απο τον ανεμιστήρα αμα πιγενε αέρας θα έκανε δουλεία αλλα δύσκολα να mondαρεις κάτι για να ψιχετε. δεν πιστεύω να υπαρξει καποιο πρόβλημα αλλα....
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 βασικά άκυρο... αφου έβγαλα το backplate δεν "δένει" πλέον η ψύκτρα.. άρα πρέπει να βρώ άλλο τρόπο για να ψύξω nb/sb/mosfets... καμια ιδέα..?
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπαίνει πάλι το backplate; το backplate δεν το θέλω γιατι το έβγαλα για να μπεί σωστά η prolimatech... τόσο καιρό ηταν στερεωμένη με κομάτια απο χαρτόνι... !! οπότε και η ψύκτρα δεν μπορεί να μπεί κάπου πάνω τώρα.. πρέπει να του βρώ κάτι άλλο.. λές να έχω πρόβλημα που το τρέχω χωρίς ψύκτρα τώρα?? (εννοείται μόνο για browsing)
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όχι, μια χαρά είσαι. Το HWMonitor τι λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.