skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Είπα να ανοίξω ένα thread για ξενύχτηδες για να ποστάρουμε τις μεταμεσονύκτιες ανησυχίες μας... ---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:04 ---------- Οποιον σταθμό και να ανοίξεις εντωμεταξύ παίζει τα ίδια 10 τραγούδια ακριβώς!
EstellePr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ανησυχώ πως ΠΑΛΙ δεν θα κοιμηθώ απόψε, και το πρωί πρέπει να ξυπνήσω. Απο την άλλη, ανησυχώ πως δεν θ' ακούσω ξυπνητήρι εάν τελικά κοιμηθώ, και δεν θα σηκωθώ. Να κοιμηθώ τελικά ή όχι?
RottenLungs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εμένα η ανησυχία μου (λέμε τώρα) είναι οτι αύριο θα νυστάζω γιατι πρέπει να ξυπνήσω στις 6.30 για να πάω σχολή... Πάω να την πέσω.
EstellePr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εμένα η ανησυχία μου (λέμε τώρα) είναι οτι αύριο θα νυστάζω γιατι πρέπει να ξυπνήσω στις 6.30 για να πάω σχολή... Πάω να την πέσω. Καληνύχτα. Καλά κουράγια
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγω γυρισα πριν καμια ωρα απο τη δουλεια και ακομα στεγνωνω απο το μπανιο μου. Τα ματια μου με το ζορι με κρατανε ομως. ---------- Προσθήκη στις 02:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:20 ---------- Ανησυχώ πως ΠΑΛΙ δεν θα κοιμηθώ απόψε, και το πρωί πρέπει να ξυπνήσω. Απο την άλλη, ανησυχώ πως δεν θ' ακούσω ξυπνητήρι εάν τελικά κοιμηθώ, και δεν θα σηκωθώ. Να κοιμηθώ τελικά ή όχι? Να κοιμηθεις βαζοντας και στα 2 σου κινητα (σιγουρα σαν γυναικα εχεις 2 τουλαχιστον) και οτι αλλο διαθετεις για να ξυπνησεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=404970
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.