fordakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ! Προς το παρόν πάντως το πρώτο test το πέρασε χωρίς να βγάλει error. Αργότερα θα δούμε...
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Έχεις και τα 4 dimms πάνω δηλαδή, στα 1066 με 1.8V και 5άρια;
fordakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ναι..Πριν λίγο πέρασε 2η φορά το test χωρίς error...
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Χοχ, λες να παίζουν σταθερά εκεί; Μια χαρά θα είσαι
fordakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θα το μάθουμε το πρωί. Θα το αφήσω να τις τεστάρει όλο το βράδυ. Λες να είναι κακός συνδυασμός για την αντοχή των μνημών; Αναρωτιέμαι γιατί το CPU-Z δείχνει άλλη προτεινόμενη ταχύτητα και timing γι αυτά τα Volt.
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όσο δεν τις ταΐζεις (με πάνω από 2.2V), καλά είσαι, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Όπως προείπα είναι ενδεικτικά αυτά που βλέπεις στο cpu-z, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Αναρωτιέμαι όμως, το DRAM Voltage το έχεις στο Auto ή καρφωμένο στο 1.8V;
fordakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να δούμε την θερμοκρασία των μνημών?Μήπως μετά από πολύ ώρα λειτουργίας του PC ανεβάσουν θερμοκρασία και πάθουν ζημία ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όχι, δε μπορούμε να δούμε θερμοκρασία των μνημών, μόνο με κανα 3d party sensor που θα βάλουμε εμείς ίσως, αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ακριβής η ένδειξη. Πάντως μην αγχώνεσαι, λογικό είναι να θερμαίνονται κατά τη λειτουργία τους, όσο παίζουν με χαμηλή τάση είναι ΟΚ. Απ' την άλλη μνήμες είναι, δεν ξέρεις πότε θα ψοφήσουν (για οποιοδήποτε λόγο).
fordakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Απ' την άλλη μνήμες είναι, δεν ξέρεις πότε θα ψοφήσουν (για οποιοδήποτε λόγο). Εύκολα μπορούν να χαλάσουν? Δεν νομίζω όμως να είναι πιο ευαίσθητες απ ότι ένας σκληρός δίσκος. Κάνω λάθος?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω πως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν να παραδώσουν πνεύμα. Εντάξει, αν τους πίνεις το αίμα, έχεις μια ιδέα :Ρ
fordakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Χεχε.... Μια επιπλέον απορία είναι γιατί υπάρχουν οι ψύκτρες στις μνήμες εάν δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Όλο και κάποιο ρόλο παίζει η θερμοκρασία, γι' αυτό εξάλλου υπάρχουν λύσεις σαν αυτή, αλλά δεν είναι για χαλαρές συχνότητες, όπως στην περίπτωσή σου
Luciddream Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ναι..Πριν λίγο πέρασε 2η φορά το test χωρίς error... δεν θέλω να σε στεναχωρήσω και ούτε να ξεκινήσω ιστορία με αυτό που θα πώ αλλα εγώ το memtest δεν το εμπιστεύομαι... μου πέρναγε ολόκληρο το τέστ μια χαρά και μετά έμπαινα στο WoW και σε 10 λεπτά έτρωγα BSOD.. τι να πώ μακάρι να σου τρέξουν αλλα δεν το νομίζω..
LeoNaXe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 δεν θέλω να σε στεναχωρήσω και ούτε να ξεκινήσω ιστορία με αυτό που θα πώ αλλα εγώ το memtest δεν το εμπιστεύομαι... μου πέρναγε ολόκληρο το τέστ μια χαρά και μετά έμπαινα στο WoW και σε 10 λεπτά έτρωγα BSOD.. τι να πώ μακάρι να σου τρέξουν αλλα δεν το νομίζω.. μπορεί να μην φταίνε οι μνήμες. μπορεί να έιναι απο τον επεξεργαστή χωρίς να το ξέρεις
Luciddream Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 μπορεί να μην φταίνε οι μνήμες. μπορεί να έιναι απο τον επεξεργαστή χωρίς να το ξέρεις δεν έχω κάποιο πρόβλημα τώρα, είχα, και ήταν οι μνήμες. (βασικά η μητρική μου και σχεδόν όλες οι X38-DQ6 έχουν πρόβλημα με τα slots 3,4). το οτι περνάει τώρα το memtest μπορεί σε μια ώρα να μην περνάει δεν λέει κάτι για μένα... και συνεχίζω να μην πιστεύω οτι θα είναι εντάξει στα 1.8v..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.