fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Στα 835Mhz με 1.8Volt ή με 1.84Volt δεν λειτουργεί. Μου βγάζει error overclocking. Τους χρονισμούς δεν πρέπει να τους πειράξω?
fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα 887Mhz με 1,86Volt και 5-5-5-15 και λειτούργησε το PC. http://img826.imageshack.us/f/ram887.png/ Τώρα δηλαδή λειτουργόντας έτσι τις μνήμες δεν χαλάνε?Μπορώ να ανεβάσω κι άλλο?
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 πάντως αυτές που σου δίνει είναι πολύ καλές μνημούλες.. εγώ τρέχω τις 8500 τόσο καιρό 5-5-5-15 στα 1066 και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό... και αυτές που σου δίνει είναι καλύτερες. οκ σίγουρα υπάρχουν και ακόμα πιο καλές μνήμες αλλα αν στις δίνει σε καλή τιμή πάρτες...!! θα χτυπάς 1200 για πλάκα.. :)
fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μου τις δίνει στα 40 Eyro..Καλή τιμή είναι? Επίσης ήθελα να ρωτήσω..έκανα o/c στις μνήμες μου...μήπως χρειάζεται να τους βάλω κάποιο ανεμιστηράκι από πάνω εκτός από την ψύχτρα που έχουν?
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το καλά είναι σχετικό, θα μπορούσε να στις δώσει και 30€ imho.. Αλλά είναι γεγονός ότι ψάχνουμε DDR2 με micron με το κυάλι πλέον, κι αν. Έχεις ικανοποιητικό έως καλό airflow στο εσωτερικό του κουτιού;
fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εαν δεν βάλω μνήμες που να μην είναι micro λες να μην λειτουργήσει το PC? Έχω 4 ανεμιστηράκια. Έαν απο μπροστά που χτυπάει κατευθείαν στο σκληρό. Ένα στο καπάκι του κουτιού (που δεν το λειτουργώ το χειμώνα). Ένα πάνω στην ψύχρα και ένα στο πίσω μέρος του κουτιού. Όλα είναι 12άρια
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Γιατί να μη λειτουργήσει; Φυσικά και θα λειτουργήσει, απλά όσες φοράνε καλά τσιπάκια ανεβαίνουν αρκετά ψηλά.
fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Η μητρική μου πάει μέχρι 1200 με o/c όπως αναγράφει και το site αυτής. Με την θερμοκρασία των μνημών λες να είμαι καλά? Κάτι άλλο, κάπου είχα ακούσει πως εάν συμπληρώσεις όλα τα slot σε μία μητρική τότε μπορεί να μην λειτουργήσει το PC. Γνωρίζετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο?
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις καλή ροή του αέρα και δεν εφαρμόζεις εξωπραγματικές τάσεις πάνω τους, μια χαρά είσαι. Σχετικά με το άλλο ερώτημα, ισχύει ότι αν γεμίσεις τα memory slots ζορίζεται περισσότερο ο ελεγκτής, αλλά αν δεν κλοκάρεις, σπάνια θα χρειαστεί ν' αυξήσεις την τάση του chipset για περισσότερη σταθερότητα.
fordakias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή εάν τώρα καταφέρω να φτάσω αυτές τις μνήμες στα 2.1Volt και τοποθετήσω και τις άλλες που λειτουργούν στα 2.1Volt λες να έχω πρόβλημα με τον ελεγκτή? Με έβαλε σε σκέψεις και το γεγονός πως απο ένα παλιό PC που είχα τοποθέτησα στο τωρινό μου,αυτές τις μνήμες και το PC δεν άνοιγε.
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, και να παρατηρήσεις μια αστάθεια, αυξάνεις την τάση του chipset και είσαι ΟΚ. Αποφάσισε προς το παρόν ποιες θα πάρεις και βλέπουμε μετά Αν δε μιλούσαμε για μνήμες με micron chips θα σου 'λεγα να ξεφορτωθείς το kit που έχεις τώρα και να πας απευθείας σε 2*2GB. Aλλά τώρα ούτ' εγώ θα το 'κανα στη θέση σου :Ρ
fordakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Όντως δεν θέλω να το κάνω. Ο λόγος είναι πως τις είχα πληρώσει σχετικά ακριβά τότε (σχεδόν 90 Ε) και επίσης πήρα επίτηδες αυτές για να clockarw αλλά πρώτη φορά το έκανα πριν λίγο με την δική σου βοήθεια ;-).
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα btw;
fordakias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα btw; Τι είναι το btw? Επιπλέον να ρωτήσω, μπορώ να αυξήσω τα volt και να αφήσω την συχνότητα στα 800Mhz?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.