georgeuk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα. λοιπον εχω ενα σκληρο SSD και ενα 750αρη. θελω να περασω το λειτουργικο (windows 7) στο ssd. και να εχω τον δευτερο σκληρο για τα αρχεια μου. οταν ξεκιναει το περιβαλλον εγκαταστασης εμφανιζονται οι διο σκληροι ως εξης. Disk 0 (SSD) unallocated space 74.5 GB Disk 1 (HD) unallocated space 698.6 GB ποιες ειναι οι κινησεις που πρεπει να κανω. πατωντας new στο HD δημιουργει ενα παρτιτιον 100 mB (System reserved) κανονικα αυτο δεν πρεπει να δημιουργηθει στον SSD?
dkoum Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ετσι οπως στα δειχνει φαινεται να μην ειναι φορμαρισμενος κανενας απο τους δυο τουλαχιστον εισαι σιγουρος οτι τα αρχεια σου υπαρχουν στον 750αρι ? απο κει και περα θα πατησεις new στο disk 0 μην σε απασχολει οτι δημιουργει ενα partition reserverd ειναι by default των windows
popeye68 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πήγαινε έναρξη > όλα τα προγράμματα > εργαλεία διαχείρισης > διαχείριση υπολογιστή > διαχείριση δίσκων > δεξί κλικ στον δίσκο που θέλεις > διαμόρφωση. Έτσι όπως μας τα λες στο 1ο post δεν πρέπει να περιέχουν τίποτα ακόμα οι δίσκοι. (Ο 750-άρης έχει αρχεία μέσα 50GB και ο SSD δεν ξέρω πόσα GB είναι) Για να μην τα σβήσεις το δεξί κλικ (διαμόρφωση) να το κάνεις στο κομμάτι το μεγάλο (unalocated). Μόλις τους διαμορφώσεις τότε θα μπορείς και να τους χρησιμοποιήσεις. Π.χ. να εγκαταστήσεις λειτουργικό, να γράψεις αρχεία κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.