Προς το περιεχόμενο

αγορα ssd

edm0d0n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά εμένα μόλις χτες ήρθε ο Corsair Force Series F60 SSD που είχα παραγγείλει από το Amazon.co.uk. Έκανε 10 μέρες όπως ακριβός έλεγε στην παραγγελία.

Το μόνο κακό είναι ότι η συσκευασία ήρθε λίγο ταλαιπωρημένη, πράγμα που δε με πείραξε. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι είχε κοπεί και το αυτοκολλητάκι στο κάτω μέρος του κουτιού και είχε ανοίξει. Δεν ξέρω αν άνοιξε μόνο του ή το άνοιξε κάποιος. Στη συσκευασία ήταν όλα κομπλέ. Υπάρχει περίπτωση να το άνοιξαν για να το δοκιμάσουν πριν την αποστολή? Έχει τύχει σε κάποιον αυτό?

Τι να σου πω,εγω απο Zizanio Που πηρα τον Vertex η συσκευασια ηταν αριστη.Ποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να σου πω,εγω απο Zizanio Που πηρα τον Vertex η συσκευασια ηταν αριστη.Ποσο σου πηγε αν επιτρεπεται?

123 ευρό. Δωρεάν μεταφωρικά.

Δημοσ.
Παιδιά εμένα μόλις χτες ήρθε ο Corsair Force Series F60 SSD που είχα παραγγείλει από το Amazon.co.uk. Έκανε 10 μέρες όπως ακριβός έλεγε στην παραγγελία.

Το μόνο κακό είναι ότι η συσκευασία ήρθε λίγο ταλαιπωρημένη, πράγμα που δε με πείραξε. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι είχε κοπεί και το αυτοκολλητάκι στο κάτω μέρος του κουτιού και είχε ανοίξει. Δεν ξέρω αν άνοιξε μόνο του ή το άνοιξε κάποιος. Στη συσκευασία ήταν όλα κομπλέ. Υπάρχει περίπτωση να το άνοιξαν για να το δοκιμάσουν πριν την αποστολή? Έχει τύχει σε κάποιον αυτό?

με ενα smart προγραμμα μπορεις να δεις ποσα power on και ποσες ωρες λειτουργιας εχει ο δισκος σου. Τυχαιο νομιζω ειναι, ισως να επεσε κανενα βαρυ δεμα απο πανω, σε καποια μεταφορα αλλα αφου σου δουλευει απροβληματιστα ολα καλα. Μην εισαι τοσο καχυποπτος με τα καταστηματα του εξωτερικου, συνηθως ειναι σοβαροι σε σχεση με αυτα που βλεπουμε εδω απτους δικους μας βλαχοκαουμποηδες. Να κατσουν να τον ανοιξουν και μετα να στον στειλουν ανοιγμενο, ειναι too much. Eξαλλου ο τροπος που θα εχει ανοιχτει η συσκευασια λογικα δειχνει αν ειναι ανοιγμενη απο χερι η αν ειναι απλα ταλαιπωρημενη.

Δημοσ.

Μάλλον τον άνοιξαν για να επιβεβαιώσουν οτι ολα είναι μέσα, στείλε ενα mail για να είσαι σίγουρος, αλλα δεν νομίζω να τον άνοιξαν για κάποιον άλλο λόγο.

Δημοσ.

Γεια σε ολους! Ηρθε κι εμενα ο ssd μου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης! Το λαπτοπ απλα πεταει! Να και photo απο ATTO:

http://img507.imageshack.us/i/ssdmou.png/

Απ'οτι βλεπω βγαζει λιγο παραπανω απο αυτο που δινει ο κατασκευαστης οποτε ειναι μια χαρα!

Δημοσ.
Γεια σε ολους! Ηρθε κι εμενα ο ssd μου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι στιγμης! Το λαπτοπ απλα πεταει! Να και photo απο ATTO:

http://img507.imageshack.us/i/ssdmou.png/

Απ'οτι βλεπω βγαζει λιγο παραπανω απο αυτο που δινει ο κατασκευαστης οποτε ειναι μια χαρα!

Αν καταλαβα καλα ειναι ο Corsair force 80GB,σωστα?

---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ----------

Παιδιά και εγω ενδιαφέρωμαι να αγοράσω έναν ssd τον θέλω μόνο για τα windows 7 και 1-2 games. 64gb καλά δεν είναι;

Αμα σου φτανουν εσενα μια χαρα ειναι. :-)

Δημοσ.
Αν καταλαβα καλα ειναι ο Corsair force 80GB,σωστα?

---------- Προσθήκη στις 01:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ----------

Αμα σου φτανουν εσενα μια χαρα ειναι. :-)

Nope, ο ocz vertex 120gb ειναι (1st gen).

Δημοσ.

Τετοιες ταχυτητες τα laptop ουτε στα ονειρα τους πραγματικα. Μεγεια και καλοδουλευτος, ποσο σου βγηκε ειπαμε?

---------- Προσθήκη στις 04:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:28 ----------

Παιδιά και εγω ενδιαφέρωμαι να αγοράσω έναν ssd τον θέλω μόνο για τα windows 7 και 1-2 games. 64gb καλά δεν είναι;

Για win7 και 1-2 games φτανουν τα 64gb με το παραπανω. Θα κερδισεις σε boot time και loading times στα games, αν θεωρεις οτι αξιζει χτυπα κι εσυ εναν :-)

Δημοσ.
Τετοιες ταχυτητες τα laptop ουτε στα ονειρα τους πραγματικα. Μεγεια και καλοδουλευτος, ποσο σου βγηκε ειπαμε?

---------- Προσθήκη στις 04:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:28 ----------

Για win7 και 1-2 games φτανουν τα 64gb με το παραπανω. Θα κερδισεις σε boot time και loading times στα games, αν θεωρεις οτι αξιζει χτυπα κι εσυ εναν :-)

Μου βγηκε 150 ευρω. Παντως αυτο που θελω να πω ειναι οτι πραγματικα αξιζει η μεταβαση σε ssd σε λαπτοπ. Κι αυτο γιατι οι μηχανικοι δισκοι τρεχουν στα 5400 rpm κι ετσι βλεπεις ακομα μεγαλυτερες διαφορες παρα αν τον αλλαζες σε ενα σταθερο!

Δημοσ.
Μου βγηκε 150 ευρω. Παντως αυτο που θελω να πω ειναι οτι πραγματικα αξιζει η μεταβαση σε ssd σε λαπτοπ. Κι αυτο γιατι οι μηχανικοι δισκοι τρεχουν στα 5400 rpm κι ετσι βλεπεις ακομα μεγαλυτερες διαφορες παρα αν τον αλλαζες σε ενα σταθερο!

Α,νομισα πως ηταν Sandforce και πηγα να σου πω οτι εχεις χαλια νουμερα.Αν μιλαμε για indilinx Μια χαρα εισαι.Μεγεια σου. :-D

Δημοσ.
Α,νομισα πως ηταν Sandforce και πηγα να σου πω οτι εχεις χαλια νουμερα.Αν μιλαμε για indilinx Μια χαρα εισαι.Μεγεια σου. :-D

Thanks! Ελπιζω να συνεχισει να πηγαινει γρηγορα αλλα οπως και να εχει θα εχω παντα οσο περισσοτερο ελευθερο χωρο γινεται για να ειμαι σιγουρος!

Δημοσ.

Λοιπόν... αφού αγόρασα τον Corsair F60, τον εγκατέστησα και έκανα μια καθαρή εγκατάσταση τα Windows 7 64bit.

Από την πρώτη κι όλας στιγμή είδα αισθητή διαφορά στην ταχύτητα, μόνο που όταν έτρεξα μερικά benchmark, απογοητευτικα με τα νούμερα που είδα.

Ρίξτε μια ματια κι εσείς...

corsairf60.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.
Λοιπόν... αφού αγόρασα τον Corsair F60, τον εγκατέστησα και έκανα μια καθαρή εγκατάσταση τα Windows 7 64bit.

Από την πρώτη κι όλας στιγμή είδα αισθητή διαφορά στην ταχύτητα, μόνο που όταν έτρεξα μερικά benchmark, απογοητευτικα με τα νούμερα που είδα.

Ρίξτε μια ματια κι εσείς...

corsairf60.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

1)Τι επεξεργαστη εχεις και παιρνει 7,7? ;)

2)Τι μνημες εχεις και παιρνουν μονο 5,9? Εμενα παιρνουν 7,5

3)Εμενα ο Vertex παιρνει 7,7

Γενικα στο δεικτη εμπειριας των Windows μην δινεις σημασια.

Μονο τα αποτελεσματα στο ΑΤΤο θα κοιτας.Με βαση το ΑΤΤο δινει τα νουμερα ο Sandforce.Βλεπω οτι ειναι πολυ καλα.Το write εξαρταται απο το chipset που εχει η μητρικη σου.Γι' αυτο και ο κατασκευαστης λεει read up to 285/write up to 275.Αλλιως θα ελεγε ξερα: read 285/write 275.Mια χαρα εισαι.

Α και κατι αλλο.Πως γινεται και σου δειχνει θερμοκρασια το crystaldiskinfo?Πρωτη φορα το βλεπω.

Δημοσ.
1)Τι επεξεργαστη εχεις και παιρνει 7,7? ;)

2)Τι μνημες εχεις και παιρνουν μονο 5,9? Εμενα παιρνουν 7,5

3)Εμενα ο Vertex παιρνει 7,7

Γενικα στο δεικτη εμπειριας των Windows μην δινεις σημασια.

Μονο τα αποτελεσματα στο ΑΤΤο θα κοιτας.Με βαση το ΑΤΤο δινει τα νουμερα ο Sandforce.Βλεπω οτι ειναι πολυ καλα.Το write εξαρταται απο το chipset που εχει η μητρικη σου.Γι' αυτο και ο κατασκευαστης λεει read up to 285/write up to 275.Αλλιως θα ελεγε ξερα: read 285/write 275.Mια χαρα εισαι.

Α και κατι αλλο.Πως γινεται και σου δειχνει θερμοκρασια το crystaldiskinfo?Πρωτη φορα το βλεπω.

Ο επεξεργαστής ειναι ενας 1055T στα 4 ghz πάνω σε μια Asus M4A89GTD Pro. Οι μνήμες είναι οι δύο Corsair Value Select των 2GB 1333MHz που και αυτές είναι λίγο ανεβασμένες. Η κάρτα γραφικών είναι η on board (ακόμα).

Απλά στο crystaldiskmark βλέπω οτι είναι παρα πολύ χαμηλές οι τιμές εγγραφής. Δεν πιστεύω οτι μπορεί να έχει να κάνει με το υπόλοιπο hadrware. Απλά έχω δει σχεδόν σε όλες τις άλλες κριτικές πολύ ανεβασμένα νούμερα. Μόνο στο δικό μου βλέπω τόσο χαμηλά. Λέτε να έχει σημασία το οτι έχω γεμήσει το δίσκο? Είναι σχεδόν στο 50% με πλήρη εγγατάσταση προγραμμάτων και ένα αδυνάτισμα με διάφορα tweaks. Λέτε να έχει σχέση αυτό?

Όσο για το crystaldiskinfo δεν ξέρω. Απλά το κατέβασα και το έτρεξα. Μήπως έχει να κάνει με το SMART το οποίο είναι ενεργοποιημένο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...