Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τελικα πηρα τον vertex 120gb γιατι μου βγηκε αρκετα πιο φθηνα. Οταν μου ερθει θα σας πω εντυπωσεις! Ποσο σου βγηκε? Δεν αξιζει παντως μπροστα στον limited edition.
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τελικα πηρα τον vertex 120gb γιατι μου βγηκε αρκετα πιο φθηνα. Οταν μου ερθει θα σας πω εντυπωσεις! Ποσο σου βγηκε? Δεν αξιζει παντως μπροστα στον limited edition.
constantinos_rho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Λοιπον εμενα ηρθε ο ocz vertex 2 και θα γραψω πρωτες εντυπωσεις. τιμη 131ε με τα μεταφορικα τον παραγγειλα τη κυριακη βραδυ 17-10-2010 απο το memoryc.com και ζητησα να μου ερθει με DHL. 18-10-201 γινεται τιμολογηση και φευγει απογευμα, απιστευτο στις 19-10-2010 ξημερωματα ηταν αθηνα. παρακολουθουσα την εξελιξη στο site της dhl πεταξε απο ιρλανδια μεσω uk midlands μετα γερμανια και τελος αθηνα. ολα αυτα απο το βραδυ της μιας ημερας μεχρι το ξημερωμα της αλλης. για να ερθει ροδο απο αθηνα εκανε παραπανω απο 1 ημερα και μου ηρθε σημερα 20-10-2010. ειμαστε απιστευτοι σαν λαος. τελος παντων ειχα ενα φρεσκο format image που εκανα πριν μια βδομαδα και το εκανα restore με το acronis trueimage. απο εκει ειδα τη πρωτη διαφορα σε ποσα λιγα λεπτα γινεται το restore. με το που bootare ειδα την αλλαγη και απο τον velociraptor που ειχα . bootare σε 20sec τα windows 7 x64. περα απο την απιστευτη ταχυτητα που δουλευεις μεσα στο desktop π.χ. firefox, itunes,word,excel κτλ ησυχασα και απο τον απαισιο click-θορυβο που εκανε ο velociraptor οταν δουλευε. (αραγε να τον κρατησω σαν D??? η να τον δωσω)??? ειναι τελεια να δουλευεις ετσι. ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και ειναι οντως ενα σημαντικο upgrade για εναν pc user. θα τον δοκιμασω περισσότερο και θα γραψω και αλλα θελω να βαλω το gothic4 στον vertex2 να δω πως παει. σε διαφορα test που κοιταξα, ειδα πολυ καλυτερα score αλλα ηταν καλυτερα συστηματα (INTEL I5 κτλ). ακουλουθει και ενα screenshot απο το ssd benchmark. By constantinos_rho at 2010-10-20 update1: το windows experience index πηγε στο συνολο 7.3 απο 5.9 που ειχε κολλησει λογω του velociraptor. το disk data transfer rate του vertex 2 ειναι 7.7
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Kαλοριζικος και καλοδουλευτος, welcome στο club Παντως μου κανει εντυπωση το benchmark σου γιατι τον βγαζει πιο αργο απο τον postville. Για καντου και ενα atto. Σε τι συστημα τον εχεις?
Dragonheart Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ποσο σου βγηκε? Δεν αξιζει παντως μπροστα στον limited edition. Σιγουρα ο limited ειναι καλυτερος αλλα ειχε μεγαλη διαφορα στην τιμη. Εγω τον πηρα στα 150 ευρω ενω ο limited εβγαινε περιπου 200 ευρω. Τωρα αν εκανα καλα η οχι ο χρονος θα δειξει, αν και πιστευω για τη χρηση που τον θελω (λειτουργικο σε λαπτοπ) θα μεινω ικανοποιημενος.
constantinos_rho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Kαλοριζικος και καλοδουλευτος, welcome στο club Παντως μου κανει εντυπωση το benchmark σου γιατι τον βγαζει πιο αργο απο τον postville. Για καντου και ενα atto. Σε τι συστημα τον εχεις? δες την υπογραφη μου
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 δες την υπογραφη μου Xμ οντως μου φαινονται λιγο χαμηλες οι ταχυτητες που δινει το AS για sandforce controller, γιατι το συστημα σιγουρα δε σε κοβει, ειναι τουμπανακι (αν και εχεις p35 chipset). Δεν ξερω βεβαια αν ειναι φυσιολογικες για τον vertex 2, αυτο ισως θα ξερουν να το απαντησουν πιο ειδικοι στο θεμα. Δοκιμασε και με το ATTO παντως, θεωρειται πιο αξιοπιστο
constantinos_rho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 οριστε και το ATT... παιζει ρολο το nod32 Που ειναι ενεργοποιημενο την ωρα του test? οταν εβαλα το δισκο εκανα diskpart 1024κ και μετα εκανα restore image απο το acronis. μηπως να δοκιμασω και κανα format κανονικο? By constantinos_rho at 2010-10-20 ---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:36 ---------- στο παρακατω link που εχει ενα αναλυτικοτατο review, στο ATTO εχω τα ιδια νουμερα σχεδον, παρολο που αυτος εχει cpu I5 και γενικος καλυτερο pc απτο δικο μου. http://www.myce.com/review/ocz-vertex-2-100gb-ssd-review-30021/Benchmarks-4/
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Οκ τωρα εχεις σωστα νουμερα με το ATTO. Δες διαφορα στα writes του AS με το ATTO. Τα writes του AS ηταν παραλογα χαμηλα (και τα read αλλα με πιο μικρη διαφορα). Του ATTO ειναι φυσιολογικα τα νουμερα σου. Ενταξει εισαι νομιζω.
constantinos_rho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ουυφφφ ησυχασα τωρα. υπαρχει ενα πολυ καλο αρθρο για tips στα windows για τον ssd... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-amp-Utilities τωρα εχω ενα διλήμμα, να κρατησω τον velociraptor σαν D και να κανω Install τα "games, my documents, my music, pagefile" εκει ? η να κρατησω τον wd640aaks σαν D? καποιος απο τους 2 πρεπει να φυγει παντως γιατι εχω και τον 1.5Tb σαν Ε.
Beastakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 ουυφφφ ησυχασα τωρα.υπαρχει ενα πολυ καλο αρθρο για tips στα windows για τον ssd... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-amp-Utilities τωρα εχω ενα διλήμμα, να κρατησω τον velociraptor σαν D και να κανω Install τα "games, my documents, my music, pagefile" εκει ? η να κρατησω τον wd640aaks σαν D? καποιος απο τους 2 πρεπει να φυγει παντως γιατι εχω και τον 1.5Tb σαν Ε. Bγαλε τον velocirpator, λογω μικροτερης χωρητικοτητας, περισσοτερου θορυβου, μεγαλυτερων θερμοκρασιων και μεγαλυτερης καταναλωσης
blackstar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 οριστε και το ATT...παιζει ρολο το nod32 Που ειναι ενεργοποιημενο την ωρα του test? οταν εβαλα το δισκο εκανα diskpart 1024κ και μετα εκανα restore image απο το acronis. μηπως να δοκιμασω και κανα format κανονικο? By constantinos_rho at 2010-10-20 ---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:36 ---------- στο παρακατω link που εχει ενα αναλυτικοτατο review, στο ATTO εχω τα ιδια νουμερα σχεδον, παρολο που αυτος εχει cpu I5 και γενικος καλυτερο pc απτο δικο μου. http://www.myce.com/review/ocz-vertex-2-100gb-ssd-review-30021/Benchmarks-4/ Δεν είναι αυτός, γυναικά είναι και το όνομα της είναι Wendy.
mandipl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 μια ερωτηση απο εναν ασχετο απο ssd ... σκεφτομαι με αφορμη φορματ που θα κανω να βαλω ενα 80ρι ssd στον οποια να τρεχω μονο windows και καμια 100 προγραμματα που χρησιμοποιω ...καταρχας μπαινει εκει ακριβως που μπαινουν και οι sata δισκοι η θελει κατι αλλο ? και 2ον ποσο καλυτερη αποδοση θα δω στο συστημα μου δεδομενου οτι ολα τα υπολοιπα αρχεια μου παιχνιδια κλπ θα ειναι σε usb εξωτερικους σκληρους ?? αξιζει ???
Nik.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Θελεις βασικα ενα ανταπτορακι/bracket που θα βιδωσεις τον SSD μεσα και μετα θα το βαλεις στην κλασσικη θεση για HDD. Μερικοι το προσφερουν μεσα στο πακετο ηδη. Βεβαια αν εχεις κανενα πολυ καλο κουτι μπορει να εχει θηκη για SSD, αν και σπανιο. Τωρα σχετικα με διαφορες....Θα φορτωνεις τα Windows αρκετα πιο γρηγορα, ολα τα προγραμματα θα ανοιγουν με το που κλικαρεις πανω τους και θα δεις διαφορα στα προγραμματα που θα εχεις. Δεν νομιζω να περιμενεις κατι αλλο ? Τωρα για το αν αξιζει η οχι αυτο ειναι αποφαση του καθενα.
mandipl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 καποια προταση για δισκο για την συγκεκριμενη δουλεια ?? δεν θα χρειαστει πανω απο 80 gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.