alpo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον αφου τα καταφερα σωστα με το AHCI mode επιτελους, οριστε τα νεα αποτελεσματα: Θα τον κανω και ενα firmware update αυριο αμα ειναι μηπως παει και πιο πανω, τι να πω..! Εμένα παντός καλά μου φενονται. Κι εγώ κάπου εκει είμαι.
June Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Thanks για ολες τις πληροφοριες παιδια, πανω που ειχα ανησυχησει οτι κατι μπορει να παιζει με τον δισκο!
kanesaxo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδες σκεφτομαι να προβώ στην αγορά ενος ssd. Ειναι ωρα να πουλησω 2 veloci που χω... Τι προτείνετε? εχω μεινει πισω στο θεμα ssd. Ακομη κραταει τα σκηπτρα ο postville ? Να τονισω πως δε θελω να μπλεξω με ρυθμισεις,firmware και να περιμενω απτη καθε εταιρια να βγαλει κατι για να δουλευει ο δισκος σωστα. Ποιός δισκος ειναι δοκιμασμένος? Υ.Γ. καπου στα 200κατι ευρώ το μπατζετ.
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οτιδηποτε σε Sandforce ειναι δοκιμασμενο και γρηγορο.Απο μενα κατι σε Corsair Force ή OCZ Vertex 2. Οχι ο Intell δεν κραταει πλεον τα σκηπτρα απο την στιγμη που βγηκε ο SF-1200 και απο οτι φαινεται δεν θα τα ξαναπαρει ποτε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδες σκεφτομαι να προβώ στην αγορά ενος ssd. Ειναι ωρα να πουλησω 2 veloci που χω... Τι προτείνετε? εχω μεινει πισω στο θεμα ssd. Ακομη κραταει τα σκηπτρα ο postville ? Να τονισω πως δε θελω να μπλεξω με ρυθμισεις,firmware και να περιμενω απτη καθε εταιρια να βγαλει κατι για να δουλευει ο δισκος σωστα. Ποιός δισκος ειναι δοκιμασμένος? Υ.Γ. καπου στα 200κατι ευρώ το μπατζετ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20513&cat=6 O postville παραμενει καλος, αλλα οχι τοσο γρηγορος σε write speed πλεον. Aφου παιζει στα ιδια λεφτα με τον corsair force, δεν υπαρχει λογος να πας σε postville.
sokonik_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα παρελαβα κι εγω τον vertex2 και τα αποτελεσματα ηταν αυτα Τι λετε ειμαι οκ? ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ AHCI ΟFF KAI ON
stratigos24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα μια ερωτηση να κανω. Αυτο που πρεπει να κοιταω σε εναν ssd ειναι η ταχυτητα αναγνωσης ή η ταχυτητα εγγραφης? Να ειστε καλα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ταχυτητα αναγνωσης κατα κυριο λογο, IOPS και access times. Η ταχυτητα εγγραφης ειναι απ'τα τελευταιο εκ των κριτηριων για εναν ssd, εξαλλου καθε συγχρονος ssd υπερκαλυπτει τα απαιτουμενα write speed για εναν OS δισκο, οποτε μη σε απασχολει ιδιαιτερα. Φροντισε νε εξασφαλισεις τα υπολοιπα πρωτα.
LouCi4er Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα μια ερωτηση να κανω. Αυτο που πρεπει να κοιταω σε εναν ssd ειναι η ταχυτητα αναγνωσης ή η ταχυτητα εγγραφης? Να ειστε καλα! Το ξαναειπα οτι ειναι βλακεια να αγορασεις ssd με κριτιριο τα transfer rates του( read/write speeds).Τα iops,seeking time (που ολοι οι ssd εχουν εξειρετικα χαμηλο) και το 4k sequential κοιτας.Μην νομιζεις οτι θα δεις και τιποτα διαφορες οποιον και να παρεις.Δηλαδη αν δεις δυο ιδια συστηματα το ενα με Sandforce (285/275) και ενα με τον Nova (215/130) μην νομιζεις οτι θα δεις διαφορες.Μονο σε benchmarks.Απλα η καλυτερη επιλογη σημερα ειναι ο Sandforce λογο του οτι ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει και μιας και εχει πεσει αρκετα η τιμη του.Παντως και ενας Nova ειναι απαιχτος,ειδικα στα 110 ευρω.
papazaf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια αυτος αξιζει? OCZ SSD VERTEX TURBO 60GB OCZSSD2-1VTXT60G τον βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη, τι λετε?
LouCi4er Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια αυτος αξιζει?OCZ SSD VERTEX TURBO 60GB OCZSSD2-1VTXT60G τον βρηκα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη, τι λετε? Εξαρταται πως εννοεις την καλη τιμη.Παντως οι ταχυτητες του ειναι καλες.
LouCi4er Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 100 γιουργια.αξιζει? Τι να σου πω.Με 110 παιρνεις καινουργιο αυτον και με 130 αυτον.Αποφασισε εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.