kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πάντως 2η φορά να χαθεί πακέτο, λίγο δύσκολο. Κάτι άλλο έγινε. Θα μου πεις, για σένα, το αποτέλεσμα είναι που μετράει.
fever25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Καλά, όντως κάτι δεν πάει καλά με την Dhl. Σε μένα έστειλαν ξανά το πακέτο -μια 100άδα dvd- (πάλι) με dhl και ενώ έπρεπε να έχω παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα , ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
soiramk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Έχει πάρει κάποιος/κάποια refund από ελαττωματικό/χαλασμένο προϊόν να μου πει λίγο τη διαδικασία κ να τον ρωτήσω κάτι;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Για ρώτα. Έχει καταλάβει κανείς με ποια λογική ακριβώς στέλνουν είτε με Royal, UPS ή DHL; Στην τύχη τα στέλνουν με ότι να ΄ναι; Μου έστειλαν DSLR μηχανή αξίας 450€ με Royal Mail και τρίποδο αξίας 15€ με UPS!!!
soiramk Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Για ρώτα. Έκανα αίτηση για refund και όχι instant refund (για να μη μου δώσει gift certificates). Έτσι θα πιστωθεί το ποσό στην κάρτα μου, έτσι δεν είναι; Επίσης το ελαττωματικό προϊόν λέω να το στείλω με απλό ΕΛΤΑ. Ξέρεις αν ζητήσω tracking number τι διαφορά στη τιμή θα έχει;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Το ποσό θα πιστωθεί στην κάρτα σου μόλις παραλάβουν το ελαττωματικό προϊόν. Με ΕΛΤΑ στείλε το, αλλά καλύτερα συστημένο (θα έχεις και tracking number). Νομίζω είναι 1-2€ παραπάνω. Τώρα με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι παίζει αν είναι ελαττωματικό το προϊόν, αν δηλαδή στα επιστρέφουν και αυτά. Εγώ όσες φορές έχω επιστρέψει κάτι (συνήθως λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών από τα αναγραφόμενα στην σελίδα) μου επιστρέφουν και τα μεταφορικά μαζί με το refund.
zizu10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μόλις παρήγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια από amazon αλλά έχω ένα θέμα με το νούμερο.. Βασικά εγώ έχω διαλέξει σωστά αλλά επειδή από μάρκα σε μάρκα υπάρχουν διαφορές γιαυτό είμαι επιφυλακτικός. Το θέμα μου είναι σε περίπτωση που δεν μου είναι εντάξει το νούμερο και χρειάζεται αντικατάσταση, τα μεταφορικά που θα τους το στείλω πίσω θα τα χρεωθούν αυτοί (από τη στιγμή που σύμφωνα με το sizing info που έχουν εγώ διάλεξα σωστά) ή εγώ??? Επίσης πόσο περίπου θα πάνε τα μεταφορικά από Ελλάδα για Αγγλία??
CROM271 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μόλις παρήγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια από amazon αλλά έχω ένα θέμα με το νούμερο.. Βασικά εγώ έχω διαλέξει σωστά αλλά επειδή από μάρκα σε μάρκα υπάρχουν διαφορές γιαυτό είμαι επιφυλακτικός. Το θέμα μου είναι σε περίπτωση που δεν μου είναι εντάξει το νούμερο και χρειάζεται αντικατάσταση, τα μεταφορικά που θα τους το στείλω πίσω θα τα χρεωθούν αυτοί (από τη στιγμή που σύμφωνα με το sizing info που έχουν εγώ διάλεξα σωστά) ή εγώ??? Επίσης πόσο περίπου θα πάνε τα μεταφορικά από Ελλάδα για Αγγλία?? Αν παρηγγειλες π.χ. 10UK και σου στειλουν 10UK ακομα και να μην σου μπαινει στο ποδι τα μεταφορικα θα τα χρεωθεις εσυ. Αν παρηγγειλες 10UK και σου στειλουν π.χ. 9UK (δηλαδη ειναι δικο τους το λαθος) τα μεταφορικα θα τα χρεωθουν αυτοι.
soiramk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω κ εγώ για την δική μου περίπτωση (επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος). Λοιπόν όλα καλά, μου πίστωσαν κανονικά τα λεφτά στην κάρτα (αν και δεν έχω λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα) και μου πίστωσαν ακόμα και τα έξοδα της αποστολής. Μόνο κάνα €2 βγήκα μείον και αυτό λόγω των transfer rates και των "προμηθειών" της τράπεζας. Πραγματικά έχω αγοράσει αρκετές φορές από το amazon και είμαι SUPER ικανοποιημένος με αυτή την αντιμετώπιση και σε τυχόν πρόβλημα, πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγοράσω το οτιδήποτε από Ελλάδα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από soiramk
manaviko123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ισχύει η ίδια πολιτική ακόμα και για amazon.com?
ptz13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απο το γαλλικό amazon έχει αγοράσει κανείς; Σε περίπτωση προβλήματος η επικοινωνία μαζί τους μπορεί να γίνει και στα αγγλικα ή όχι;
Tsol Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Μιας και βλέπω ότι έχει κόσμο σε αυτό το thread θα κάνω εδώ την ερώτηση μου. Έχω μια προπληρωμένη κάρτα visa από την Eurobank και θέλω να την προσθέσω στο amazon.co.uk. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γράφει πάνω όνομα. Στο αντίστοιχο πεδίο στην προσθήκη κάρτας στο amazon τι πρέπει να βάλω; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις