Meraklis56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αυτή η γκαντεμιά.Πρώτη φορά έκανα παραγγελία μέσω Amazon.co.uk (με free fast delivery) και ενώ ήταν estimated 1 oct έχει πάει 3 και ακόμα τίποτα.Πότε με συμβουλεύετε να στείλω e-mail;Και ποιός ευθύνεται για την καθυστέρηση;
shodan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Estimated έλεγε.. Μην αγχώνεσαι 2-5 μέρες πάνω κάτω δεν έγινε κάτι. Θα έρθει.
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ακριβώς το ίδιο έλεγε και σε μένα και τελικά ήρθε σήμερα. Λίγες ημέρες καθυστέρηση σχεδόν πάντα υπάρχει. Υπομονή.
Meraklis56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει,δεν βιάζομαι ιδιαίτερα.Καμιά λαμογιά μόνο να μην έγινε απο τα κούριερ μας.Ρώτησα στο chat για αυτό και με είπαν να περιμένω μέχρι τις 9/10 και αν δεν έχουν έρθει να τους ενημερώσω. Ps.Τρομάζω να αγοράσω προιόντα χωρίς free fast delivery Πόσο θα αργούνε εκείνα;
fever25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Όταν κάνεις κάποια προπαραγγελία στο amazon γνωρίζει κανείς πότε σε χρεώνουν;
tonypapadovic Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Όταν κάνεις κάποια προπαραγγελία στο amazon γνωρίζει κανείς πότε σε χρεώνουν; Κανά δυο μέρες πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος, ουσιαστικά κανα δυο μέρες πριν το στείλουν δηλαδή.
fever25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πράγματι έχεις απόλυτο δίκιο... Το ίδιο μου απάντησαν και από το amazon
BillyMant Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω. Όταν η παραγγελία ειναι με free fast delivery απο uk στην φέρνει σπιτι ο ΕΛΤΑ ή κούριερ.? Έχω μια παραγγελια με estimate απο τις 5/10. Να ανησυχήσω ή ακόμη?
kostas_dr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εμένα μου έρχονται πάντα μέσω ΕΛΤΑ. Κάνε λίγες μέρες υπομονή ακόμα. Υπάρχουν φορές που υπάρχει και μια εβδομάδα καθυστέρηση.
BillyMant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μου άφησαν μια ειδοποίηση χθες απο τα ΕΛΤΑ για σήμερα μετα τις 10. Μάλλον αυτο θα ειναι
kostas_dr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ε, λογικά αυτό είναι. Πρόσεχε, σε άλλα ΕΛΤΑ ζητάνε ταυτότητα και σ' άλλα όχι, για να σου δώσουν το πακέτο. Είναι, όπως τόσα και τόσα στην Ελλάδα, όπου πέσεις.
BillyMant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Όλα οκ. Έστειλα άλλον με την ταυτότητα μου και το παρέλαβε
cloudbase Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω, τελικά ποιά διαδικασία μετατροπής συναλλάγματος συμφέρει; Του Amazon (με ενδεχόμενη "πειραγμένη ισοτιμία" )ή από την Χρεωστική(με ενδεχὀμενη προμήθεια 2% νομίζω); Υπάρχει τράπεζα που δεν χρεώνει προμήθεια; Όποιος φίλος έχει σαφή εικόνα ας με διαφωτίσει.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Και γω περίμενα μια παραγγελία στις 17 και ακόμα τίποτα, έστειλα μήνυμα σήμερα στο Amazon και μου'παν θα το ψάξουν. Αυτό που με παραξένεψε είναι πως ποτέ δεν μου'χουν καθυστερήσει δέμα και παρατήρησα πως ενώ όλες μου οι προηγούμενες παραγγελίες στάλθηκαν με Royal Mail, η συγκεκριμένη είναι να έρθει με Deutsche Post DHL (η οποία στο παρελθόν μου είχε καθυστερήσει δέμα από Αγγλία). Τσέκαρε αν μπορείς στα στοιχεία της παραγγελίας με ποια μεταφορική στα στείλανε, γιατί παίζει να είναι θέμα της DHL. Πληροφοριακά, δεν έχει φτάσει τίποτα ακόμα. Τρεις βδομάδες περίμενα όταν και ζήτησα να με ενημερώσουν για τη κατάσταση του δέματος. Δε γνωρίζαν να μου πούνε οπότε μου στείλαν αντικατάσταση υποτίθεται. Έχουν περάσει πάνω από δυο βδομάδες. (συνολικά 5) Τελικά τους ζήτησα refund. Ξέρει κανείς πόσο χρόνο κάνουν να ξαναμπούν τα λεφτά μου στη κάρτα; (εννοείται ποτέ ξανά από Amazon για "μεγάλο" δέμα και γ#μώ τη DHL)
Προτεινόμενες αναρτήσεις