Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χρειάζομαι την βοήθειά σας... Έκανα στις αρχές Σεπτεμβρίου μερικές παραγγελίες από το amazon οι οποίες στάλθηκαν ξεχωριστά. Σχεδόν όλες έφτασαν την προβλεπόμενη ημερομηνία - κάποιες μάλιστα και νωρίτερα- εκτός από δύο. Η πρώτη έπρεπε να έρθει 14 Σεπτέμβρη -Παρασκευή- και η δεύτερη 17 Σεπτέμβρη -Δευτέρα-. Κρίνετε σκόπιμο να επικοινωνήσω με το amazon ή να περιμένω; Εγω θα επικοινωνουσα με το ταχυδρομειο, μου ετυχε και μενα παρομοια περιπτωση και τελικά μετα απο πολυ φασαρια εβαλα τον διευθυντη να κοιταξει και εκει που μου ελεγαν οι υπάλληλοι ότι αφου δεν ελαβα ειδοποιηση το δεμα μου δεν ηρθε ως δια μαγείας βρέθηκε στις αποθηκες τους..
fever25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα επικοινωνουσα με το ταχυδρομειο, μου ετυχε και μενα παρομοια περιπτωση και τελικά μετα απο πολυ φασαρια εβαλα τον διευθυντη να κοιταξει και εκει που μου ελεγαν οι υπάλληλοι ότι αφου δεν ελαβα ειδοποιηση το δεμα μου δεν ηρθε ως δια μαγείας βρέθηκε στις αποθηκες τους.. Ζω σε επαρχιακή πόλη, επομένως περνώ από το ταχυδρομείο καθημερινά -πολύ κοντά στο σπίτι μου-. Επομένως δεν παίζει αυτό...
g_alkis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αν περάσει άλλη μια εβδομάδα επικοινώνησε με το άμαζον. Κάνε μια αναφορά και οτι τα άλλα αντικείμενα ήρθαν κανονικά και λογικά θα σε αποζημιώσουν.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ζω σε επαρχιακή πόλη, επομένως περνώ από το ταχυδρομείο καθημερινά -πολύ κοντά στο σπίτι μου-. Επομένως δεν παίζει αυτό... και γω για μικρη επαρχιακη πολη μιλαω, στη θεσσαλονικη δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με το ταχυδρομειο και δεν ηταν η μονη περιπτωση που μου δημιουργησαν προβλημα εκει.. Τωρα ο ταχυδρομος βαριοταν, οι υπάλληλοι δεν ηθελαν να εξυπηρετησουν; τι να πω..
pappous_soulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χρειάζομαι την βοήθειά σας... Έκανα στις αρχές Σεπτεμβρίου μερικές παραγγελίες από το amazon οι οποίες στάλθηκαν ξεχωριστά. Σχεδόν όλες έφτασαν την προβλεπόμενη ημερομηνία - κάποιες μάλιστα και νωρίτερα- εκτός από δύο. Η πρώτη έπρεπε να έρθει 14 Σεπτέμβρη -Παρασκευή- και η δεύτερη 17 Σεπτέμβρη -Δευτέρα-. Κρίνετε σκόπιμο να επικοινωνήσω με το amazon ή να περιμένω; Και γω περίμενα μια παραγγελία στις 17 και ακόμα τίποτα, έστειλα μήνυμα σήμερα στο Amazon και μου'παν θα το ψάξουν. Αυτό που με παραξένεψε είναι πως ποτέ δεν μου'χουν καθυστερήσει δέμα και παρατήρησα πως ενώ όλες μου οι προηγούμενες παραγγελίες στάλθηκαν με Royal Mail, η συγκεκριμένη είναι να έρθει με Deutsche Post DHL (η οποία στο παρελθόν μου είχε καθυστερήσει δέμα από Αγγλία). Τσέκαρε αν μπορείς στα στοιχεία της παραγγελίας με ποια μεταφορική στα στείλανε, γιατί παίζει να είναι θέμα της DHL.
fever25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Και γω περίμενα μια παραγγελία στις 17 και ακόμα τίποτα, έστειλα μήνυμα σήμερα στο Amazon και μου'παν θα το ψάξουν. Αυτό που με παραξένεψε είναι πως ποτέ δεν μου'χουν καθυστερήσει δέμα και παρατήρησα πως ενώ όλες μου οι προηγούμενες παραγγελίες στάλθηκαν με Royal Mail, η συγκεκριμένη είναι να έρθει με Deutsche Post DHL (η οποία στο παρελθόν μου είχε καθυστερήσει δέμα από Αγγλία). Τσέκαρε αν μπορείς στα στοιχεία της παραγγελίας με ποια μεταφορική στα στείλανε, γιατί παίζει να είναι θέμα της DHL. To βραβείο ανήκει δικαιωματικά στον παππού... Από τα 7 δεματάκια που περίμενα τα πέντε έφυγαν με royal και τα δύο με dhl... Μάντεψε τώρα ποια δύο δεν έχουν έρθει!!!! Λες να στείλω και εγώ ένα μήνυμα ή να περιμένω μέχρι αύριο; Άσχετο, που βρίσκω τη φόρμα ότι δεν έχω πάρει τα αντικείμενα;
pappous_soulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=529936#untracked Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπί "Contact us". Από κει τους έστειλα εγώ. Πάντως για να έχουν καθυστερήσει και στους δυο μας πάει να πει ότι απλά αργεί η DHL κι ότι δεν έχουν χαθεί. Προσωπικά θα περιμένω μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας να δω τι θα γίνει.
tonypapadovic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εμπειρικά (με καλό δείγμα παραγγελιών), μία εβδομάδα επιπλέον από το estimate την θέλει η Deutsche Post DHL (την προηγούμενη εβδομάδα τελευταίο παράδειγμα). Απλά πρέπει να το πάρει χαμπάρι και το amazon να μην τους πρήζουμε
Porg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως για να έχουν καθυστερήσει και στους δυο μας πάει να πει ότι απλά αργεί η DHL κι ότι δεν έχουν χαθεί. Εμπειρικά (με καλό δείγμα παραγγελιών), μία εβδομάδα επιπλέον από το estimate την θέλει η Deutsche Post DHL με DHL θέλει υπομονή Θα συμφωνήσω με αυτά, 6-10 μέρες επιπλέον του estimated είναι normal για την dhl (δεν το περίμενα απο Γερμανούς! )
Katsalaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν παραγγείλω απο το amazon γαλλίας θα πληρώσω μεταφορικά; Μπορω να κανω αγορες κανονικά;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ναι και στα 2 αν δεν κάνω λάθος, το ίδιο ισχύει και με της Γερμανίας...
music_lover Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 να ρωτησω, στο γερμανικο amazon, υπαρχει super saving delivery οπως στο αγγλικο?
fever25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω στο γερμανικό amazon δεν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις με super saving delivery. Οπότε πληρώνεις κανονικά τα μεταφορικά
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μόνο το amazon.co.uk νομίζω ότι σου δίνει αυτήν την δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις