Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία στο amazon και απο εκεί την έστειλαν στις 16 Αυγούστου με delivery estimate: 23 Aug 2012, αλλα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Να περιμένω λίγο ακόμα ή να επικοινωνήσω μαζί τους?

Να επικοινωνησεις μαζι τους φιλε μου πολυ πιθανο να εχει χαθει το δεματακι σου ειναι αρκετες 10 μερες κοντα .... και εγω περιμενω κατι και εχει αργησει δυο μερες .... και ετοιμαζομαι σιγα σιγα για επικοινωνια μαζι τους .......αμαν πια αυτη η Deu Post !!!

Δημοσ.

Μην απογοητεύεσαι απο τώρα. 2 μέρες καθυστέρηση είναι σχεδόν "φυσιολογικό".

Ποιός σου είπε πως φταίει η D Post; Μπορεί να έκαναν την πατάτα τα "δικά μας" παιδιά.

Δημοσ.

Μην απογοητεύεσαι απο τώρα. 2 μέρες καθυστέρηση είναι σχεδόν "φυσιολογικό".

Ποιός σου είπε πως φταίει η D Post; Μπορεί να έκαναν την πατάτα τα "δικά μας" παιδιά.

Δεν απογοητευομαι φιλε μου εχω κανει καμποσες αγορες και δεν εχω παραπονο γενικα .... αλλα οποτε μου στελνουν με Deu Post υπαρχει παντα καθυστερηση ... οποτε κατα την αποψη μου αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι... κατι δε κανουν καλα εκει !!!

Δημοσ.

Πιθανόν να έχεις δίκιο. Αλλά και τα δικά μας ταχυδρομεία δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση.

Ειδικά αυτήν την περίοδο. Πριν, πολύ δουλειά έβγαζαν οι συμβασιούχοι, κλασσικές καταστάσεις Δημοσίου, αλλά τώρα με τις περικοπές πρέπει και οι μόνιμοι να βγουν απ' τα γραφεία και να αρχίσουν να δουλεύουν. Χμμμ

Δημοσ.

Να επικοινωνησεις μαζι τους φιλε μου πολυ πιθανο να εχει χαθει το δεματακι σου ειναι αρκετες 10 μερες κοντα .... και εγω περιμενω κατι και εχει αργησει δυο μερες .... και ετοιμαζομαι σιγα σιγα για επικοινωνια μαζι τους .......αμαν πια αυτη η Deu Post !!!

Πάντως δεν πρόλαβα να τους πω οτι δεν ήρθε στην προβλεπόμενη ημερομηνία και έστειλαν καινούριο.

Το δεματάκι ήταν αξίας 40+ ευρώ.

Ελπίζω να μην έρθει και το άλλο τελικά και κάθομαι να στέλνω πίσω δέματα

Δημοσ.

Πάντως δεν πρόλαβα να τους πω οτι δεν ήρθε στην προβλεπόμενη ημερομηνία και έστειλαν καινούριο.

Το δεματάκι ήταν αξίας 40+ ευρώ.

Ελπίζω να μην έρθει και το άλλο τελικά και κάθομαι να στέλνω πίσω δέματα

Ετσι εξηγειτε το αμαζον .... αν ομως σου ερθει και δευτερο δεματακι φροντισε να τους ενημερωσεις .... η μην πας να το παραλαβεις και να γυρισει σε αυτους για να μπορουμε ολοι να χαιρομαστε τον επαγγελματισμο τους και να μην μας βαλουν σε μαυρη λιστα !!!

Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται, σε καμία περίπτωση δεν θα τα κρατούσα και τα 2.

Με κάτι τέτοιες τακτικές φτάσαμε εδώ που φτάσαμε

Δημοσ.

Αλίμονο άν μας βάλουν σε καμιά μαύρη λίστα.

Απο εκεί κυρίως αγοράζω βιβλία, σκληρούς δίσκους και πιο περιστασιακά dvd και bluray. Έχω γλιτώσει ένα κάρο (μπορεί και δύο κάρα) λεφτά σε σύγκριση με την εγχώρια αγορά.

Αν κοπεί αυτή η πηγή απο την απληστία ή την βλακεία ορισμένων... :mad:

Δημοσ.

Τελικά είχε χαθεί το πρώτο δέμα γιατί το δεύτερο ήρθε σε 5 μέρες

Επαγγελματίες και ευγενέστατοι στα mail

Ήθελα να ήξερα αυτά που χάνονται που καταλήγουν.

Ο ταχυδρόμος πάντως δεν έκανε καν τον κόπο να μου το αφήσει μέσα στον κήπο το δέμα μιας και δεν χωρούσε στο κουτί, άνοιξε την πόρτα και το άφησε κάτω στο διάδρομο φάτσα φόρα στο πεζοδρόμιο. Και μετά αναρωτιόμαστε που χάνονται

Δημοσ.

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Γιατί μου το γράφει αυτό? Είναι απο το Αγγλικό amazon και βάζω ως διεύθυνση αποστολής Ελλάδα.

http://www.amazon.co.uk/Cambridge-1980-CAMBRIDGE-AUDIO-Subwoofer/dp/B00474CKRQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1347990374&sr=8-1

Είναι ένα Subwoofer. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Γιατί μου το γράφει αυτό? Είναι απο το Αγγλικό amazon και βάζω ως διεύθυνση αποστολής Ελλάδα.

http://www.amazon.co...47990374&sr=8-1

Είναι ένα Subwoofer. Ευχαριστώ.

Γιατί πωλείται από την Richer sounds , δηλαδή τρίτο μεταπωλητή μέσω του amazon και όχι από το amazon. Κάθε πωλητής έχει τα δικά του όσων αφορά αν και πού στέλνει και πόσο κοστίζει για να τα στείλει

Δημοσ.

ααα μάλιστα,δηλαδή πρέπει να βλέπω dispatched by amazon για να είμαι εντάξει,σε ευχαριστώ,έχω μια φίλη στο λονδίνο,θα της ζητήσω να τα φέρει αυτή με αεροπλάνο.

Δημοσ.

Χρειάζομαι την βοήθειά σας... Έκανα στις αρχές Σεπτεμβρίου μερικές παραγγελίες από το amazon οι οποίες στάλθηκαν ξεχωριστά. Σχεδόν όλες έφτασαν την προβλεπόμενη ημερομηνία - κάποιες μάλιστα και νωρίτερα- εκτός από δύο. Η πρώτη έπρεπε να έρθει 14 Σεπτέμβρη -Παρασκευή- και η δεύτερη 17 Σεπτέμβρη -Δευτέρα-. Κρίνετε σκόπιμο να επικοινωνήσω με το amazon ή να περιμένω;

Δημοσ.

1 εβδομάδα καθυστέρηση, μερικές φορές και λίγο παραπάνω, μου έχει τύχει και εμένα.

Άσε να περάσουν ακόμα μερικές ημέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...