Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παιδιά η Deutsche Post που δίνει τα πακέτα; Στα ΕΛΤΑ Courier; Ή τα δίνει και αλλού; Με free super saver delivery είναι η αγορά και σήμερα είναι η τελευταία (καθυστερημένη, ήταν να παραλάβω την περασμένη Πέμπτη 19/7 κανονικά ) διορία για την παραλαβή μου. Επίσης tracking info δεν είχα πάρει. Μου είπαν ότι η Deutsche Post δεν δίνει tracking number. Αφου δεν εχεις tracking θα παραλαβεις απο τον ταχυδρομο σου το πακετακι ή το χαρτακι για να το παρεις εσυ απο ταχυδρομειο. Τελικά μίλησα μαζί τους σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα, και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν το έχει η ταχυδρομική εταιρεία (ΕΛΤΑ Courier) τους ενημέρωσα ότι δεν παρέλαβα ούτε σήμερα. Τελικά μου λένε ότι η παραγγελία μου πρέπει να χάθηκε, και μου στέλνουν άλλη με priority express (χωρίς παραπάνω έξοδα από μεριάς μου) και τα πράγματα μάλλον θα τα έχω την Δευτέρα ή την Τρίτη (καλά λέει και για Σάββατο αλλά είναι σχεδόν απίθανο να γίνει έτσι). Κρίμα για τα πράγματα, ίσως αν βάζαν tracking number σε όλες τους τις παραγγελίες, ίσως να γλυτώναν αυτές τις απώλειες.
alextrela172 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Αφου δεν εχεις tracking θα παραλαβεις απο τον ταχυδρομο σου το πακετακι ή το χαρτακι για να το παρεις εσυ απο ταχυδρομειο. Οχι μην ανησυχεις, δεν θα παραλαβεις απο ΕΛΤΑ, θα στο φερουν σπιτι οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ αφου εχεις τρακιν, ειναι μεγαλο το πακετο σου και ακολουθησε αλλη διαδικασια απο οτι στον παραπανω φιλο. (μπορει να παραλαβεις και 30-31) Απο το στομα σου και στου amazon/ελτα τα αυτια.....αν και εγω περιμενω το μη επιθυμητο και ας προκυψει το καλυτερο
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τελικά μίλησα μαζί τους σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα, και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν το έχει η ταχυδρομική εταιρεία (ΕΛΤΑ Courier) τους ενημέρωσα ότι δεν παρέλαβα ούτε σήμερα. ... Μα σου ειπα χθες οτι θα παραλαβεις απο τον ταχυδρομο σου και εσυ ρωτησες στην "ΕΛΤΑ κουριερ"; Δεν θα ερθει με ΕΛΤΑ κουριερ το πακετο σου αλλα με ΑΠΛΟ ΕΛΤΑ, τον ταχυδρομο που σου φερνει ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ. Οταν (γιατι 90% ετσι θα γινει) παραλαβεις και το πρωτο πακετο καθυστερημενο, καλο θα ειναι να το στειλεις πισω γιατι αν φαμε ban σαν χωρα θα ειναι πολυ ασχημο, ειδικα για οσους δεν "φταινε"... (παρατηρουνται πολλες φορες καθυστερησεις που οφειλονται συνηθως στην καθυστερηση των ταχυδρομων μας για να μην το πω αλλιως.) Απο το στομα σου και στου amazon/ελτα τα αυτια.....αν και εγω περιμενω το μη επιθυμητο και ας προκυψει το καλυτερο Σου μιλαω εκ πειρας, δεν κανω υποθεση. Σκέφτομαι να παραγγείλω το άρωμά μου από amazon.co.uk μιας και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες. Ξέρει κανείς αν υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο μιας και πρόκειται για υγρά; Δεν στελνουν αρωματα, απαγορευεται η διακινηση υγρων λογω μετρων ασφαλειας, ουτε Ιρλανδια δεν στελνουν φαντασου που ειναι διπλα, δεν μπαινει αεροπλανο ποτε κατι τετοιο. Μολις θα πας να προχωρησεις την παραγγελια σου θα δεις στο πρωτο βημα οτι δεν...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μα σου ειπα χθες οτι θα παραλαβεις απο τον ταχυδρομο σου και εσυ ρωτησες στην "ΕΛΤΑ κουριερ"; Δεν θα ερθει με ΕΛΤΑ κουριερ το πακετο σου αλλα με ΑΠΛΟ ΕΛΤΑ, τον ταχυδρομο που σου φερνει ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ. Οταν (γιατι 90% ετσι θα γινει) παραλαβεις και το πρωτο πακετο καθυστερημενο, καλο θα ειναι να το στειλεις πισω γιατι αν φαμε ban σαν χωρα θα ειναι πολυ ασχημο, ειδικα για οσους δεν "φταινε"... (παρατηρουνται πολλες φορες καθυστερησεις που οφειλονται συνηθως στην καθυστερηση των ταχυδρομων μας για να μην το πω αλλιως.) Όταν τους μίλησα στο chat, τους είπα απλά ότι δεν παρέλαβα ούτε σήμερα. Και επίσης μου είπαν ότι μέχρι και αυτή την ημερομηνία (Παρασκευή) υπολογίζουν ΚΑΙ την καθυστέρηση του ενχώριου διανομέα. Εφ'οσον δέν παρέλαβα και ύστερα από δική τους υπόδειξη, τους ενημέρωσα για τις ενέργειές μου, (Ρώτησα και στα ΕΛΤΑ πέρα από τα Courier, αλλά στα ΕΛΤΑ δεν ήξεραν τι τους γίνεται), μου είπαν ότι θα στείλουν άλλη παραγγελία. Επίσης να πω ότι όσες παραγγελίες έχω λάβει από amazon.co.uk είναι από ΕΛΤΑ courier. (Αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν όλες είχαν tracking number.) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από KGeorgeG7
alextrela172 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τελικα παρελαβα σημερα απο Ελτα οπως το περιμενα απο amazon de που παρηγγειλα την tv,μετα απο ειδοποιητηριο που ελαβα. Επειδη ειναι αξιας και μεγαλο δεμα επρεπε να παραλαβω απο Ελτα υποχρεωτικα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ειχες tracking και παρελαβες απο το απλο ΕΛΤΑ; Για βαλε εδω (ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ) τον αριθμο tracking που σου εδωσαν οι Γερμανοι: http://www.elta-courier.gr/search.asp Δεν σου βγαζει τιποτα; Μηπως σε ετρεξαν για δικη τους δουλεια; Και τις 10 περιπου φορες με tracking απο Deu Post μου τα εφεραν οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ με το αυτοκινητο τους.
alextrela172 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τι τηλεόραση ήταν, αν επιτρέπεται; Μια 32 Samsung UE32ES5700 μονο 32 ρες εστελνε 40ρες οχι το amazon de απ οπου την πηρα Ειχες tracking και παρελαβες απο το απλο ΕΛΤΑ; Για βαλε εδω (ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ) τον αριθμο tracking που σου εδωσαν οι Γερμανοι: http://www.elta-courier.gr/search.asp Δεν σου βγαζει τιποτα; Μηπως σε ετρεξαν για δικη τους δουλεια; Και τις 10 περιπου φορες με tracking απο Deu Post μου τα εφεραν οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ με το αυτοκινητο τους. Το δοκιμασα εβαλα το αριθμο tracking και δεν μου βγαζει τιποτα Τελος παντως επειδη πηγα πρωι και ειχα καλη διαθεση δεν με πειραξε και η tv ειναι αψογη και ολα οκ στην τελικη
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Άντε, πάλι καλά. Καλορίζικη. Άξιζε η αγορά απ' το εξωτερικό; πόση διαφορά είχε απ' την Ελλαδάρα μας;
alextrela172 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Άντε, πάλι καλά. Καλορίζικη. Άξιζε η αγορά απ' το εξωτερικό; πόση διαφορά είχε απ' την Ελλαδάρα μας; Πιστευω αξιζε, 90 ευρω παραπανω κοστιζει σε ελληνικο σκρουτζομαγαζο(που ειναι αμεση διαθεσιμη) και σιγουρα θα ειναι παραεισαγωγης. Προτιμω οταν δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας να ειναι καθαρα εξωτερικου μοντελου να εχω και 2 χρονια κανονικα εγγυηση απο Samsung Europe. Παντως στο Samsung.gr δεν το εχει το συγκεκριμενο μοντελο,αλλα εμενα καθολου δεν με αποσχολει αυτο.
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Και ούτε θα έπρεπε. 90 ευρώ δεν είναι και λίγα.
stavrakas92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Περιμενω με DHL δεμα που εφυγε σημερα απο amazon με tracking number,delivery estimate λεει πεμπτη.. Ερχεται με courier σπιτι;; Υπαρχει περιπτωση ναρθει μεθαυριο;; Εχω παρει αρκετα πραματα απο αμαζον αλλα ποτε δεν ειχε tracking μεχρι τωρα,και παντα ερχοντουσαν με ΕΛΤΑ μετα απο ~7-8 εργασιμες(πηγαινα και τα επερνα απο το πλησιεστερο καταστημα)...
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ναι, πράγματι μπορεί να έρθει μεθαύριο το δέμα σου. Μου έχει τύχει και μένα κάτι ανάλογο και έκανε πολύ λίγες μέρες να' ρθει.
Padaz Bloody Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Η κάρτα μου τελικά έχει σοβαρό πρόβλημα, να το πω και πιο χωριάτικα, τα έφτυσε. Από benchmarking και torture test που της έκανα, είδα ότι μετά από 5 λεπτά χάνει το σήμα και με πάει σε power save mode. Δοκίμασα 12.8 (από saphire site), 12.4 (από amd site), 12.1 (από amd site, τους 12.1 δεν τους αναγνώρισε η κάρτα, ενώ εγκαταστάθηκαν κανονικά). Οι εγκαταστάσεις γίνανε με καθαρό format με τις βασικές ενημερώσεις windows update που χρειάζονται οι drivers για να εγκατασταθούν, δηλαδή με τα βασικά προγράμματα. Θα την πάω και σε service εδώ Ελλάδα σε ένα κατάστημα για να είμαι και απόλυτα σίγουρος, γιατί την κάρτα την έχω αγοράσει από amazon uk. Να πω ότι το amazon uk έχει τέλειο after sale service, την πρώτη φορά που μου χάλασε η κάρτα μου την αλλάξανε με μία καινούρια την επόμενη μέρα , χωρίς να με ρωτήσουνε πολλά πολλά. Τη μέρα που ήρθα σε επικοινωνία με amazon και είπα ότι η κάρτα χάλασε με ρώτησαν εάν θέλω full refund ή θέλω αντικατάσταση κάρτας (αυτό έγινε πριν 2 μήνες περίπου). Αν επιλέξω full refund θα πάρω τις 411 λίρες που είχα δώσει? Γιατί βλέπω τώρα την ίδια κάρτα να έχει πάει στις 352 λίρες Δείτε εδώ πόσο έχει πέσει η τιμή http://www.amazon.co...uct/B0074JKJY2/ Βέβαια να μην σας κουράζω κιόλας το θέμα με την επιστροφή χρημάτων θα το ρωτήσω όταν θα έρθω σε επικοινωνία με το amazon uk. Θα ζήταγα αντικατάσταση με αυτήν: http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE Συν να πληρώσω ένα ποσό 80 λίρες βέβαια, αλλά έχει περάσει ένα 5μηνο από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς της κάρτας μου και δεν θέλω να ρισκάρω πάλι για αντικατάσταση, γιατί στο τέλος θα μου εξαντληθεί η εγγύηση η οποία είναι ένας μόνος χρόνος δυστηχώς. Εσείς τι προτείνετε? OFF TOPIC Ποιό πρόγραμμα είναι το πιο κατάλληλο για να εξετάσουμε αν η κάρτα γραφικών είναι χαλασμένη, δηλαδή αν περνάει το τεστ? Προτείνετε να τρέξω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για την περίπτωσή μου?
Dimitris19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία στο amazon και απο εκεί την έστειλαν στις 16 Αυγούστου με delivery estimate: 23 Aug 2012, αλλα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Να περιμένω λίγο ακόμα ή να επικοινωνήσω μαζί τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις