evts Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αν αντι δωρεαν μεταφορικα βαλω να μου το στείλουν πιο γρηγορα πως το στελνουν αν φυγει απο Αγγλια? Δωρεαν το στέλνουν με royal mail απλο φακελο/δέμα σαν γράμμα. Αν πληρώσεις πόσο πιο γρήγορα έρχεται?
Porg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μη πληρώσεις δεν αξίζει εκτός και αν καίγεσαι κάτι να έρθει με το εξπρες σε 2-3 μέρες Το απλό που έχουν στην ουσία είναι ίδιο με το δωρεάν, να φανταστείς μου έχει τύχει μερικές φορές το δωρεάν να το παραλάβω με courier σε 2-3 μέρες Εμπειρικά η δωρεάν αποστολή θέλει 7-8μέρες αν το στείλουν Δευτέρα-Τετάρτη και 5-6 αν το στείλουν Πέμπτη-Σάββατο
evts Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το εξπρες ομως με τι το στελνουν UPS αυτο που ερχεται σε 1 μέρα αφου το στείλουν?
Porg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Λογικά ναι αλλά δεν ξέρω γιατί πάντα επέλεγα τη δωρεάν αποστολή Ρώτησέ τους στο chat
evts Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι standard μου ειπαν...Οτι κάτσει απλά σίγουρα δεν θα είναι το απλό ταχυδρομείο , θα είναι κάτι πιο γρήγορο.... Αν ειναι για παραδειγμα parcel force πάλι 5 εργάσιμες θα πάρει δεν αξίζει. Αν το στείλουν με το ups express την επόμενη το πρωί παραλαμβάνεις. Μου είχε τύχει με free να στείλουν με ups express ούτε 12ώρο δεν πέρασε
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παιδιά η Deutsche Post που δίνει τα πακέτα; Στα ΕΛΤΑ Courier; Ή τα δίνει και αλλού; Με free super saver delivery είναι η αγορά και σήμερα είναι η τελευταία (καθυστερημένη, ήταν να παραλάβω την περασμένη Πέμπτη 19/7 κανονικά ) διορία για την παραλαβή μου. Επίσης tracking info δεν είχα πάρει. Μου είπαν ότι η Deutsche Post δεν δίνει tracking number.
alextrela172 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά η Deutsche Post που δίνει τα πακέτα; Στα ΕΛΤΑ Courier; Ή τα δίνει και αλλού; Με free super saver delivery είναι η αγορά και σήμερα είναι η τελευταία (καθυστερημένη, ήταν να παραλάβω την περασμένη Πέμπτη 19/7 κανονικά ) διορία για την παραλαβή μου. Επίσης tracking info δεν είχα πάρει. Μου είπαν ότι η Deutsche Post δεν δίνει tracking number. Εγω απο amazon de παρηγγειλα με DHL German post και μου εβγαλε κανονικα tracking number,Τριτη εφυγε και παραλαμβανω 1 Αυγουστου. Παιδια να ρωτησω θα παραλαβω απο ελτα η'θα μου ερθει σπιτι ? Mε ups μου ερχεται στανταρ σπιτι αλλα με DHL German post δεν ξερω πως παραλαμβανω-εχω κανονικα tracking number Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από alextrela172
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Αν είναι κάτι μικρό, θα σου έρθει μάλλον στο σπίτι. Αν είναι πιο ογκώδες, θα το παραλάβεις απ' το ταχυδρομείο. Θα σου αφήσουν ειδοποίηση.
alextrela172 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν είναι κάτι μικρό, θα σου έρθει μάλλον στο σπίτι. Αν είναι πιο ογκώδες, θα το παραλάβεις απ' το ταχυδρομείο. Θα σου αφήσουν ειδοποίηση. Οκ ευχαριστω αφου ειναι ογκωδεις θα παραλαβω απο ελτα μαλλον Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από alextrela172
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παιδιά η Deutsche Post που δίνει τα πακέτα; Στα ΕΛΤΑ Courier; Ή τα δίνει και αλλού; Με free super saver delivery είναι η αγορά και σήμερα είναι η τελευταία (καθυστερημένη, ήταν να παραλάβω την περασμένη Πέμπτη 19/7 κανονικά ) διορία για την παραλαβή μου. Επίσης tracking info δεν είχα πάρει. Μου είπαν ότι η Deutsche Post δεν δίνει tracking number. Αφου δεν εχεις tracking θα παραλαβεις απο τον ταχυδρομο σου το πακετακι ή το χαρτακι για να το παρεις εσυ απο ταχυδρομειο. Εγω απο amazon de παρηγγειλα με DHL German post και μου εβγαλε κανονικα tracking number,Τριτη εφυγε και παραλαμβανω 1 Αυγουστου. Παιδια να ρωτησω θα παραλαβω απο ελτα η'θα μου ερθει σπιτι ? Οκ ευχαριστω αφου ειναι ογκωδεις θα παραλαβω απο ελτα μαλλον Οχι μην ανησυχεις, δεν θα παραλαβεις απο ΕΛΤΑ, θα στο φερουν σπιτι οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ αφου εχεις τρακιν, ειναι μεγαλο το πακετο σου και ακολουθησε αλλη διαδικασια απο οτι στον παραπανω φιλο. (μπορει να παραλαβεις και 30-31)
Godric Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι να παραγγείλω το άρωμά μου από amazon.co.uk μιας και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες. Ξέρει κανείς αν υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο μιας και πρόκειται για υγρά;
Dimitris19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Μιας και με paypal δεν μπορούμε να πληρώσουμε στο amazon(co.uk) γνωρίζει κάποιος αν γίνετε να πληρώσω απ'ευθείας βάζοντας τα στοιχεία απο την Prepaid της ΑΤΕ? Ή δεν γίνετε καθόλου απο prepaid?
Frod0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Μιας και με paypal δεν μπορούμε να πληρώσουμε στο amazon(co.uk) γνωρίζει κάποιος αν γίνετε να πληρώσω απ'ευθείας βάζοντας τα στοιχεία απο την Prepaid της ΑΤΕ? Ή δεν γίνετε καθόλου απο prepaid? Εγώ πάντα με prepaid έκανα αγορές και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.
Dimitris19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντα με prepaid έκανα αγορές και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Ωραία, όχι τίποτα άλλο μην έβαζα τα λεφτά μέσα τζάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις