Padaz Bloody Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Είχα βάλει standar delivery, τώρα πρόσεξα στην τιμή ότι μερικές φορές έρχεται πιο φθηνά με super save delivery, αλλά και πάλι όχι δωρεάν, γιατί?
tonypapadovic Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ήταν όλα τα προϊόντα από το amazon; Ή και από εξωτερικούς πωλητές;
Padaz Bloody Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 HD 7970 κάνει 420 λίρες, αν τη βάλω στο καλάθι και κάνω proceed, στο τελευταίο βήμα με super save delivery μου βγάζει σύνολο 430 λίρες αλλά με μηδέν μεταφορικά γιατί?
kostas_dr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το άτιμο το ΦΠΑ αποκλείεται να μην το πληρώσεις κάπου.
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αυτό ^. Με super save delivery είναι πάντα δωρεάν τα μεταφορικά εφόσον είσαι >~25 λίρες απ όσο ξέρω.
kostas_dr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όντως ισχύει. Ευτυχώς, περιορίσαμε λίγο τα έξοδα.
maroulucky Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν έχω απενεργοποιήσει το currency converter η τιμή σε ευρώ θα υπολογιστεί από εμένα;
maroulucky Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν το υπολογίσω με την εφαρμογή των windows θα έχει μεγάλη διαφορά με την τράπεζα;
Porg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Να πληρώσεις σε λίρες και θα κάνει η τράπεζα τη μετατροπή, σε συμφέρει περισσότερο. Γενικότερα αυτός είναι ο κανόνας στα περισσότερα site
thenamnamnam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 δηλαδη για να καταλαβω, π.χ. ενδιαφερωμαι για το Sansa Clip+ που κοστιζει 35 ευρο περιπου(αν υπολογιζω σωστα), και το παραγγιλω σιγρικιμενα απο το UK δεν 8α με χρεωσουν τα μεταφορικα που ειναι 4ε περιπου? συγνωμη,απλος ειμαι καινουργιος σαυτα τα 8εματα γιαυτο
Porg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 δηλαδη για να καταλαβω, π.χ. ενδιαφερωμαι για το Sansa Clip+ Έπεσες σε περίπτωση, το συγκεκριμένο είναι απτα ελάχιστα που δεν στέλνουν! Πάνω απο 25λίρες δεν χρεώνουν μεταφορικά, σε μερικές περιπτώσεις και ανάλογα τα αντικείμενα πιάνει και με μικρότερα ποσά Επιλέγεις απτα κριτήρια αναζήτησης το FREE Super Saver Delivery η αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο προσέχεις να γράφει κάτω απτη τιμή Dispatched from and sold by Amazon.co.uk Υπάρχουν και εταιρίες πέρα απτο amazon με την παραπάνω επιλογή, θα γράφουν κάτι τέτοιο Sold by Sugos_Shop and Fulfilled by Amazon , στη πραγματικότητα όμως η πλειοψηφία τους δεν στέλνει Ελλάδα (όπως και το παράδειγμα) η χρεώνουν μεταφορικά (απευθύνονται στο uk) Μπορείς να τσεκάρεις και μόνος σου ότι θέλεις βάζοντας το αντικείμενο στο καλάθι και προχωρώντας 2-3 βήματα (η χρέωση γίνεται στο τελευταίο βήμα πατώντας το confirm και μπορεί να ακυρωθεί εύκολα σε περίπτωση λάθους)
thenamnamnam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μαλισταα δηλαδη δεν ειναι δια8εσημο huh? τωρα καταλαβα την διεδικασια. ευχαριστω παρα πολλυ για τον χρονο σου φιλε Ποργκ!
pOLoS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 δηλαδη για να καταλαβω, π.χ. ενδιαφερωμαι για το Sansa Clip+ που κοστιζει 35 ευρο περιπου(αν υπολογιζω σωστα), και το παραγγιλω σιγρικιμενα απο το UK δεν 8α με χρεωσουν τα μεταφορικα που ειναι 4ε περιπου? συγνωμη,απλος ειμαι καινουργιος σαυτα τα 8εματα γιαυτο ο πωλητής Sinclair Intl στέλνει Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά , κάπου 41€ τελική τιμή http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B002NX0MF0/?ie=UTF8&shipPromoFilter=1&coliid=&sort=sip&tag=sansa-clip-4gb-21&me=&linkCode=ur2&qid=&qid=&camp=1634&sr=&sr=&seller=&colid=&creative=19450&condition=all
Προτεινόμενες αναρτήσεις