ZELDA Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 το ειδα φιλε μου τωρα κανω scan με malwarebyte και spybot και διχνει να κονομησα μονο μια toolbar γιατι οταν ανοιξα το ζιπ πεταξε ενα ερρορ ισως με εσωσε το avast για να δουμε..
pOLoS Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 στέλνεις το δέμα με δικά σου έξοδα και όταν το παραλάβουν σου επιστρέφουν τα έξοδα της αποστολής Τελικά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;
Padaz Bloody Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 το ειδα φιλε μου τωρα κανω scan με malwarebyte και spybot και διχνει να κονομησα μονο μια toolbar γιατι οταν ανοιξα το ζιπ πεταξε ενα ερρορ ισως με εσωσε το avast για να δουμε.. Κάνε και ένα φορμάτ για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
ZELDA Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κάνε και ένα φορμάτ για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. ηρεμησε ρε φιλε τι ειναι το φορματ στραγαλια ?
Padaz Bloody Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Ναι ρε πλάκα κάνω, αλλά εδώ που τα λέμε ποτέ δεν ξέρεις. Τα maleware καμία φορά είναι πολύ επικίνδυνα. Απλά άμα δεις τίποτα blue screen στο ξεκάρφωτο να ξέρεις ότι είναι από την πατατιά που έπαθες. :mrgreen: :mrgreen:
Padaz Bloody Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Έχω μία απορία για το amazon uk. Στην αγορά που κάνουμε σε κάποιο στάδιο στο τέλος μας ρωτάει αν θέλουμε να πληρώσουμε με λίρες ή με ευρώ. Τι είναι προτιμότερο, να πληρώνουμε πάντα με λίρες και να γίνεται αυτόματα η μετατροπή από την τράπεζά μας σε ευρώ? Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση? Εσείς σε λίρες το έχετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 σε λίρες, βγαίνει λίγο φτηνότερα... 1
Padaz Bloody Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 thanks Thresh, απενεργοποίησα την αυτόματη μετατροπή του amazon.
paris.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Νομίζω πως άλλες φορές βγαίνεις κερδισμένος και άλλες χαμένος αλλά μιλάμε για αστείες διαφορές ειδικά σε μικρα πόσα. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί κάποια στιγμή ακόμα και αν δεν κάνεις άμεσα την παραγγελία σε ευρώ οι λίρες θα πρέπει να μετατραπούν σε ευρώ. Άρα αν η ισοτιμία είναι υπέρ σου τότε βγαίνεις κερδισμένος αλλιώς βγαίνεις χαμένος. Εγώ πάντα αγοράζω σε ευρώ για να ξέρω ακριβώς τι θα χρεωθω ιδιαίτερα σε μεγάλα πόσα καθώς πχ άλλο είναι να βλέπεις 300 λίρες και άλλο 380 ευρώ.
Porg Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 @paris.gr ας πούμε για πες μας τις τελευταίες 2-3 παραγγελίες σου πόσα ήταν σε λίρες και πόσα πλήρωσες σε ευρώ με την μετατροπή μέσο amazon;
paris.gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Η τελευταία που χρησιμοποίησα το Amazon convertor ήταν 305.40 λίρες και πλήρωσα 381.49 ευρώ δηλαδή ισοτιμία 1.24. Η προηγούμενη που δεν το χρησιμοποίησα και πλήρωσα σε λίρες ήταν 72 λίρες και στην κάρτα μου η χρέωση ήταν 89.5 δηλαδή πάλι 1.24. Οι δύο αγορές είχαν διαφορά 2 ημερών. Τσεκαροντας τις αντίστοιχες ισοτιμίες τις δύο αυτές ημέρες και στην μια περίπτωση και στην αλλη το Amazon είναι πιο ακριβό από τις ισοτιμίες πχ στο x rates άλλα τελικά μεταξύ τους είναι ίδιες.
Padaz Bloody Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο άμα θέλω να δω από λίρες σε ευρώ πόσα είναι. Link Πιστεύω καλύτερα να είναι απενεργοποιημένη η μετατροπή στο amazon, ας ασχοληθεί καλύτερα η τράπεζα με την μετατροπή συναλλαγματικής ιστοτιμίας νομίσματος.
Porg Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ω ρε μάγκες τώρα πρόσεξα πως πήγε στο 1.21+ Πάντως εγώ στις δοκιμές που είχα κάνει παρατήρησα ότι η μετατροπή είναι καλό να γίνεται απο τη τράπεζα. Στην επόμενη παραγγελία αν θυμηθώ θα το τσεκάρω
Padaz Bloody Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σε κάποιες παραγγελείες πάνω από 100 ευρώ από amazon uk που έχω κάνει μέχρι τώρα πρόσεξα ότι δεν μου είχε δωρεάν μεταφορικά, τελικά μήπως δεν ισχύει το amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των £25 όπως λέει και ο τίτλος του topic?Θυμάμαι με χρεώσανε 5-10 λίρες στην κάθε περίπτωση, γιατί όμως?
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σε κάποιες παραγγελείες πάνω από 100 ευρώ από amazon uk που έχω κάνει μέχρι τώρα πρόσεξα ότι δεν μου είχε δωρεάν μεταφορικά, τελικά μήπως δεν ισχύει το amazon.co.uk δωρεαν μεταφορικά με παραγγελία άνω των όπως λέει και ο τίτλος του topic?Θυμάμαι με χρεώσανε 5-10 λίρες στην κάθε περίπτωση, γιατί όμως? Ίσως σίγουρος πως η αγορά ήταν έλεγε "super save delivery";
Προτεινόμενες αναρτήσεις