Anubis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εχει 4 ευρω μεταφορικα το .de. 4-5 καπου εκει.
johnkal Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μια ενημέρωση για την παραγγελία που μου χε αργήσει. Τη Πέμπτη μιας και είχαν περάσει 22 μέρες και δεν είχαν έρθει έστειλα mail στο Amazon και το ανέφερα.Παρασκευή λοιπόν τα έστειλαν (μαζί και μια άλλη παραγγελία που έκανα τη Πέμπτη) και μόλις μου ήρθαν.Σε 4 μέρες δηλαδή. Τα άλλα που περίμενα ούτε φωνή ούτε ακρόαση οπότε μάλλον χάθηκαν Και μένα τίποτα δεν ήρθε τελικά.. 33 ημέρες (22 εργάσιμες) πέρασαν! 3 άτομα το ίδιο πρόβλημα έχουμε έλεος. Τι διάολο έπεσε το αεροπλάνο; Το κακό πως εγώ δεν περιμένω πράγματα από το Amazon αλλά από άλλο κατάστημα και για να μου κάνουν refund ή να τα ξανά στείλουν θέλουν να περιμένω 30 εργάσιμες επειδή το Royal mail τότε θεωρεί πως κάτι χάθηκε 100%. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
devil-ji Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εμενα παντως παραγγελια που εκανα τελη Ιανουαριου μου ηρθε πριν 2 βδομαδες. Πρωτη φορα καθυστερησε τοσο αλλα ευτυχως δεν ηταν καμια σοβαρη αγορα και αφετερου το αμαζον μου εκανε refund με τη μια και βεβαια οταν παρελαβα πληρωσα κανονικα
Porg Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 το αμαζον μου εκανε refund με τη μια και βεβαια οταν παρελαβα πληρωσα κανονικα τους έστειλες μν ότι παρέλαβες και ξανατράβηξαν τα χρήματα;
filarhos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εχει 4 ευρω μεταφορικα το .de. 4-5 καπου εκει. Ευχαριστώ πολύ έχει 4-5 ευρώ για την σκούπα ή γενικά;;; Ευχαριστώ πολύ αν μπορείς να με κοιτάξεις με σώζεις.
Ntenteras Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Χάλασε κάτι που είχα αγοράσει από το amazon και θέλω να το στείλω πίσω. Τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει το amazon;
Anubis13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ έχει 4-5 ευρώ για την σκούπα ή γενικά;;; Ευχαριστώ πολύ αν μπορείς να με κοιτάξεις με σώζεις. Artikel: EUR 151,11 Verpackung & Versand: EUR 14,54 Gesamtbetrag: EUR 165,65 14 ευρω λογικα επειδη ειναι μεγαλο. Αν σε συμφερει το ψαχνεις
mainboardER Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 να σας ρωτησω βρε παιδια το Super Saver Shipping του αμερικανικου amazon ισχυει και για Ελλαδα;
Padaz Bloody Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Θέλω να ακούσω τη γνώμη σας για το παρακάτω αντικείμενο που αγόρασα μέσω amazon. Πρόκειται για αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...00_i00_details Και αυτό το καλώδιο που είναι για όλες τις κονσόλες με σύνδεση component. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...00_i01_details Τα δύο αυτά πραγματάκια συνοδεύονταν και από απόδειξη αγοράς με ημερομηνία 23/3/12 αλλά βέβαια τα πράγματα μου ήρθανε πριν 4-5 μέρες. Ο σκοπός που αγόρασα αυτόν τον αποκωδικοποιητή σήματος είναι για να μπορώ να παίζω playstation 2 μέσω του monitor Dell U2312HM που έχω για το pc, το σκέφτηκα και σαν λύση εξοικονόμησης χώρου. Είπα να μην αγοράσω και δεύτερη οθόνη για τις κονσόλες (πχ playstation 2, wii) γιατί είχα λίγο πρόβλημα χώρου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα και τα χρώματα, είναι λίγο χάλια η ποιότητα εικόνας που βγάζει. Μπορώ να το επιστρέψω λέτε ή έχει λήξει η προθεσμία επιστροφής? Στο κατάστημα gametrain από εκεί που το αγόρασα δηλαδή στο amazon, λέει ότι δέχοντε επιστροφή εντός 14 ημερών. Το πολύ πολύ να το βάλω καμία αγγελία και να τω δώσω, εσείς τι λέτε? Να πω ότι έδωσα γύρω στα 110 ευρώ για τον αποκωδικοποιητή και γύρω στα 45 ευρώ για το καλώδιο, δηλαδή για την τιμή που έχουνε έπρεπε να ήτανε καλύτερη ποιότητα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο να πω την αλήθεια. Είδα αυτό το βιντεάκι http://www.youtube.c...h?v=mJj1E0FWXMc γιαυτό και επηρεάστηκα και αγόρασα τα δύο παραπάνω. Έδωσα σύνολο 127 λίρες δηλαδή 154 ευρώ, τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να είχα αγοράσει μία δεύτερη οθόνη και να ήτανε πάρα πολύ καλύτερα τα πράγματα. Μπορώ να τα επιστρέψω ή είναι πολύ αργά? EDIT ok το επέστρεψα, μου δώσανε κωδικό επιστροφής. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody
Ntenteras Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Χάλασε κάτι που είχα αγοράσει από το amazon και θέλω να το στείλω πίσω. Τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει το amazon; Τελικά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;
ZELDA Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καλησπερα , εχω κανει καποιες αγορες απο αμαζον αγγλιας , ομως σημερα μου ηρθε ενα mail ως εξης FedEx Express Services [email protected] 10:44 μ.μ. (Πριν από 16 ώρες) προς Εμένα Dear Customer, Your package has been returned to the FedEx office. The reason of the return is - Incorrect delivery address of the package. Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office. FedEx Global Services. Invoice_FedEx_N435-754.zip Invoice_FedEx_N435-754.zip 0 K Προβολή Λήψη αρχείου το θεμα ειναι οτι δεν μου γραφει track order και απο οτι βλεπω ολα τα πραγματα τα οποια εχω παραγγιλει ειναι με royal mail και με Standard Delivery (?) δεν λεει λεει καπου fedex , πηρα τηλ στην fedex και η κοπελα δεν ηξερε την τυφλα της μου ελεγε κατι οτι μπορει να ειναι spam mail και να στειλω μειλ στο αμαζον.. εκτος απο αυτο δεν μου γραφει καν ποια παραγγελια ειναι οπως βλεπετε ! , τι κουλά ειναι αυτα ρε παιδια παιζει να ειναι απο καμια παλια αγορα που ειχα κανει?
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το πιθανότερο να ισχύει αυτό που σου είπε η κοπέλα. Μια φορά τη βδομάδα μου ρχεται αντίστοιχο email.
ZELDA Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ωχ προλαβα ανοιξα και το winrar γαμωτο λες να αρπαξα τιποτα? παρολαυτα ομως εβαλα το mail στο google και μου εβγαλε το official fedex .. εσενα σε σπαμαρουν με το ιδιο email? τελικα ειχε δικιο η γκομενα γαμωτο ειναι scam τροιαν και keylogger φτου γαμωτοοοοοοοοοοοοο
Porg Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 @ZELDA ελπίζω να σε πρόλαβα: http://antifraudintl.org/showthread.php?t=63598 Υγ δεν σε πρόλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις