Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν έχει έρθει κάτι ακόμα.Τους έστειλα mail σήμερα το πρωί, μου απάντησαν μετά από λίγες ώρες λέγοντας ότι έκαναν νέα ίδια παραγγελία χωρίς χρέωση με standard delivery mode αυτή τη φορά.Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης, 5 Απριλίου.Και ενώ η στάση τους είναι εντυπωσιακή, δυστυχώς με την παρθενική μου παραγγελία επιβεβαιώθηκαν οι επιφυλάξεις μου για παραγγελίες από εξωτερικό.Ίδωμεν.

Λοιπον εχω παραγγειλει και εγω κατι ακουστικα , και επειδη ειμαι ανηλικος 17.5 χρονων , εχω ζητησει απο φιλο να μου τα αγορασει.. Η παραγγελια εγινε 8 Μαρτιου.. Σημερα τον πηρα τηλεφωνο , και μου λεει ,, δεν εχει δει ακομη κανενα ειδοποιητηριο...

Η ερωτηση ειναι τι μπορουμε να κανουμε ; Επειδη ειμαι αρχαριος στις ιντερνετικες αγορες , μεσα απο το amazon , μπορει να δει οτι εγινε η αποστολη;

Προφανως εχει γινει , θυμαμαι οτι ειχε στοκ το amazon..(το μαγαζι που εγινε η παραγγελια εν τω μεταξυ ειναι το αμαζον το ιδιο με free super saver delivery)

Οι μερες περνανε με την σημερινη , μετραω 20 μερες..Ειναι δυνατον να θελουν τοσο; Να του ζητησω να τους γραψει e-mail ? Τι ακριβως να του πω να γραψει; Ευχαριστώ (αντε και τα περιμενω 20 μερες :shock: )

Δημοσ.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό υπάρχει γενικά τρελή καθυστέρηση με τις παραγγελίες από το Amazon. Δεν θα πω κάτι συνταρακτικό αλλά δύο διαφορετικές παραγγελίες μου αρχές Μαρτίου δεν έχουν φτάσει ακόμα. Επικοινώνησα και με τα δύο καταστήματα -επρόκειτο για συνεργαζόμενους μεταπωλητές και όχι απευθείας το Amazon- και από τους δύο η απάντηση ήταν παρόμοια: ότι τα προϊόντα έφυγαν σχεδόν αμέσως μετά την αποστολή και την πληρωμή της παραγγελίας αλλά το πρόβλημα εστιάζεται στην υπηρεσία μεταφορών, η οποία και στις δύο περιπτώσεις είναι τα Royal Mail. Μάλλον, λοιπόν, τα βρετανικά ταχυδρομεία έχουν το πρόβλημα και όχι τόσο το ίδιο το Amazon ή τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ την τελευταία παραγγελία (πριν απο λίγες ημέρες) την παρέλαβα νωρίτερα απ' την ημερομηνία που ανέφερε το e-mail. Έτυχε. :-D

Η αγορά ήταν απ' το ίδιο το Amazon.co.uk και όχι απο κάποιο άλλο μαγαζί που είναι συμβεβλημένο μαζί του.

Οι πιο πολλοί δεν στέλνουν Ελλάδα. :mad:

Φαίνεται δεν γουστάρουν τα ευρώ μας. Γιατί άραγε; Μήπως τους μυρίζουν άσχημα;

Δημοσ.

Λοιπον , πηρα τηλεφωνο τα ΕΛΤΑ Χαλανδριου , το σηκωνει ενας κυριος ,ευγενικος , με συνδεει με μια κυρια η οποια μου λεει λιγο πολυ οτι "δεν σας καταλαβαινω κυριε , οταν ειναι να ερθουν , θα δειτε ειδοποιητηριο"" της απανταω τοτε , οτι τον τελευταιο καριο βλεπω ολοενα και πιο ακυρα mαιl στο κουτι της πολυκατοικιας μου..τοτε μου ζηταει ονομ/επωνυμο και διευθυνση , ψαχνει και βρισκει οτι το δεμα ηταν εκει απο 14/3 παρακαλω , ενω οταν ο φιλος μου ειχε κανει order με free super saver απο 8/3...ευτυχως που πηρα τηλεφωνο δηλαδη , αλλιως θα το ετρωγαν αυτοι..

Τωρα ειναι θεμα φιλου μου / δικο μας τουλαχιστον...

(αλλα ειχε πλακα ολη η επικοινωνια με την κυρια...)

Δημοσ.

Λοιπόν παραγγελία 2 βιβλίων στις 14 Μαρτίου.

Έγιναν dispatched 16 Μαρτίου κ μου είχαν δώσει ETA για τις 23 Μαρτίου (την προηγούμενη Παρασκευή). Δεν έχει έρθει τπτ, να στείλω κάνα mail λέτε

ή να περιμένω κ άλλη βδομάδα;

Αγορά από το ίδιο το Amazon.co.uk κ αποστολή από Deutsche Post DHL όπως έγραψαν στο mail.

Δημοσ.

Αγορά από το ίδιο το Amazon.co.uk κ αποστολή από Deutsche Post DHL όπως έγραψαν στο mail.

Απτην εμπειρία που έχω η DHL αργεί σχεδόν πάντα αλλά δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλ απο Δευτέρα στα ΕΛΤΑ μήπως υπάρχει θέμα όπως και στον προηγούμενο

Δημοσ.

Απτην εμπειρία που έχω η DHL αργεί σχεδόν πάντα αλλά δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλ απο Δευτέρα στα ΕΛΤΑ μήπως υπάρχει θέμα όπως και στον προηγούμενο

Ωραία, είναι μια ανακούφιση αυτή γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη τόσο στα ΕΛΤΑ όσο κ στους γείτονες δυστυχώς :-(

Θα πάρω κ από Δευτέρα κ τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ μπας και...

Mail να μη στείλω ακόμα στο amazon, από την άλλη εβδομάδα αν είναι, ε;

Δημοσ.

Μη το κάνεις δεν είναι ανάγκη ακόμη, και να έχει χαθεί θα σου στείλουν άλλα ή τα λεφτά σου πίσω χωρίς πολλά πολλά.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έστελνα Τρίτη μεσημέρι στην amazon, μη σου πω και πιο μετά

Δημοσ.

το αμαζον είναι τυπικό και σωστό στις αποστολές του παραγγέλνω πολύ συχνά....

Ελληνικα ταχυδρομεία και πιο συγκεκριμένα Βριλλησίων..Παραλαβη δέματος 14 Μαρτίου .Το χαρτάκι το έστειλε ο ταχυδρόμος 26 για να το παραλάβω.....!

Τα κρατανε πολλές μέρες μεσα στο ταχυδρομείο και δεν είναι μια φορά που έχει συμβεί.Συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων είτε απο ebay πάρω κάτι είτε απο amazon kok..

Επίσης απο λάθος των ΕΛΤΑ εχω πάρει επιστροφή χρημάτων και έχουν αποσταλεί αντικείμενα σεβαστής αξίας για δευτερη φορά χωρις επιπλέον κόστος.Τα αντικείμενα ηταν ενα μήνα μεσα στο ταχυδρομείο και το χαρτάκι είχε χαθεί..

Οταν πήγα να πάρω την δευτερη επαναλαμβανόμενη αποστολή μου τα δώσανε εις διπλούν!

Αν σταματήσει το Αμαζον να στέλνει Ελλάδα θα έχει άδικο;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

Παραλαβη δέματος 14 Μαρτίου .Το χαρτάκι το έστειλε ο ταχυδρόμος 26 για να το παραλάβω.....!

Τα κρατανε πολλές μέρες μεσα στο ταχυδρομείο και δεν είναι μια φορά που έχει συμβεί.Συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων είτε απο ebay πάρω κάτι είτε απο amazon kok..

Σε εμένα πάλι 85% μου έρχεται το χαρτί κανονικά, δηλαδή έρχεται σήμερα το χαρτί και την επόμενη μέρα φτάνει το δέμα στο ταχυδρομείο και πάω για παραλαβή, στο άλλο 15% το χαρτάκι φτάνει μια μέρα μετά και πάω κατευθείαν για παραλαβή (πχ γράφει 20/3 ενώ έχουμε 21/3)

Ποτέ δεν έχασα κάτι μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Καλά τα λέτε!

Και εγώ έχω ξαναπάρει από το Amazon, δεν είναι η πρώτη φορά.

Τους δικούς μας φοβάμαι, ΕΛΤΑ κ γείτονες...

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έστελνα Τρίτη μεσημέρι στην amazon, μη σου πω και πιο μετά

Ναι έτσι θα κάνω!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Δημοσ.

Λοιπόν στα ΕΛΤΑ μου είπαν πως δεν έχει έρθει κάτι στο όνομά μου..

Με ρώτησαν αν έχω "αριθμό κατάθεσης" για να δουν αν μπορούν να βρουν κάτι περισσότερο.

Τι είναι αυτός ο αριθμός;

Λέω τέτοιο αριθμό δεν έχουν μόνο τα συστημένα; Και μου είπαν πως έχουν τα συστημένα κ τα

δέματα.

Μπορώ να βρω κάπως αυτόν τον αριθμό;

Δημοσ.

Μια ενημέρωση για την παραγγελία που μου χε αργήσει.

Τη Πέμπτη μιας και είχαν περάσει 22 μέρες και δεν είχαν έρθει έστειλα mail στο Amazon και το ανέφερα.Παρασκευή λοιπόν τα έστειλαν (μαζί και μια άλλη παραγγελία που έκανα τη Πέμπτη) και μόλις μου ήρθαν.Σε 4 μέρες δηλαδή.

Τα άλλα που περίμενα ούτε φωνή ούτε ακρόαση οπότε μάλλον χάθηκαν :-(

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου ήρθαν σήμερα (με ETA που μου είχαν δώσει για 23/3).

Το θέμα είναι ότι μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι κ τα άφησε στην είσοδο.

Ξέρετε αν μπορώ με κάποιο τρόπο (θυρίδα(?) ) να ενημερώσω το ταχυδρομείο

να τα κρατάει εκεί κ να πηγαίνω να τα παίρνω μόνος μου;

Σίγουρα βολεύει να στα φέρνουν στην πόρτα σου, αλλά στη πολυκατοικία μου δεν είναι ό,τι

καλύτερο...

Δημοσ.

Το amazon.co.uk έχει δωρεάν μεταφορικά το amazon.de έχει;;;

Θέλω να πάρω έναν πολυκαθαριστή karcher se 4001 και στο γερμανικό το έχει πολύ φτηνότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...