fiwi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας αγόρασα κάτι από amazon co uk και δεν λειτουργούσε και το έστειλα πίσω και μου στέλνουν πάλι τη ίδια συσκευή την οποία θα παραλάβω αύριο από ΕΛΤΑ, εντωμεταξύ που πίστωσαν 5,97 € στον λογαριασμό μου και μου έστειλαν και Mail όπου με ενημερώνουν για αυτήν την κίνηση τους, κατάλαβα καλά ότι τα χρήματα που μου επιστρέφουν είναι για τα έξοδα αποστολής(13,60 €) που έχω κάνει ?
Bigi444444 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τι διάστημα θεωρείται φυσιολογικό για να έρθει μια παραγγελία με αυτόν τον τρόπο παράδοσης;Έκανα μία στις 4 Μαρτίου, έφυγε από το amazon στις 6 και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...Είναι φυσιολογικό αυτό το διάστημα ή να επικοινωνήσω μαζί τους;Εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης μου έβγαζε 13 Μαρτίου πάντως, αν βοηθάει σε κάτι.
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εμένα μου έχει τύχει και μια εβδομάδα καθυστέρηση απ' την ημερομηνία άφιξης.
basilis222 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τι διάστημα θεωρείται φυσιολογικό για να έρθει μια παραγγελία με αυτόν τον τρόπο παράδοσης;Έκανα μία στις 4 Μαρτίου, έφυγε από το amazon στις 6 και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...Είναι φυσιολογικό αυτό το διάστημα ή να επικοινωνήσω μαζί τους;Εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης μου έβγαζε 13 Μαρτίου πάντως, αν βοηθάει σε κάτι. Μια χαρά είσαι. Ολα μου τα Δέματα 1 μήνα σχεδόν εκαναν να έρθουν.
Merdock Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τι διάστημα θεωρείται φυσιολογικό για να έρθει μια παραγγελία με αυτόν τον τρόπο παράδοσης;Έκανα μία στις 4 Μαρτίου, έφυγε από το amazon στις 6 και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα...Είναι φυσιολογικό αυτό το διάστημα ή να επικοινωνήσω μαζί τους;Εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης μου έβγαζε 13 Μαρτίου πάντως, αν βοηθάει σε κάτι. Και εγώ περιμένω 3 δέματα που έφυγαν στις 7 Μαρτίου. Από την άλλη μου ρθαν πριν μερικές μέρες κάτι άλλα που χαν φύγει αρκετά αργότερα. Γενικά είναι λίγο ότι να ναι η κατάσταση με τα ΕΛΤΑ.Είναι πως θα σου κάτσει
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως τελευταία 6-8 μέρες θέλουν (Θεσσαλονίκη)
runner1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Εγώ παιδιά οτιδήποτε έχω παραγγείλει μέχρι τώρα ήρθε μέσα στην ημερομηνία άφιξης!Μόνο ένα πιο μεγάλο δέμα που είχα ξέφυγε κατά κάνα διήμερο από την ημερομηνία άφιξης!Το γέλιο είναι ότι η τελευταία παραγγελία έγινε στις 14/3 αργά το βράδυ και μου έλεγε ότι θα έρθει 17-24/3!17-18/3 ήταν Σ/Κ!Την Δευτέρα το πρωί μου το έφερε ο ταχυδρόμος!!!
Bigi444444 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Άρα είναι εντελώς λαχείο δηλαδή.Είμαι από επαρχία κιόλας οπότε λογικά θα πρέπει να υπολογίσω και μια μικρή επιπλέον καθυστέρηση.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν είναι τόσο λαχείο φίλε απλός υπάρχουν αρκετοί παράμετροι, το που που μένεις, αργίες/γιορτές και ημέρα αποστολής. Υπάρχουν και τα λαχεία όμως, έχει τύχει να πάρω δύο ίδια προιόντα, να μου τα στείλουν την ίδια μέρα ξεχωριστά, το καθένα μόνο του, και να τα φέρει ο ταχυδρόμος σπίτι μου με 2 μέρες διαφορά
Merdock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Και ναι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ότι να ναι είναι τα ΕΛΤΑ. Δέμα από το Zavvi που έφυγε τη Τετάρτη και δέμα από το Amazon που έφυγε τη Παρασκευή μου ήρθαν ΣΗΜΕΡΑ και κάτι δέματα που έχουν φύγει από Amazon στις 7 Μάρτη δεν έχουν έρθει ακόμα
Porg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Και ναι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ότι να ναι είναι τα ΕΛΤΑ. Γιατί είσαι σίγουρος πως φταίνε τα ΕΛΤΑ γιαυτό;
Merdock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Γιατί είσαι σίγουρος πως φταίνε τα ΕΛΤΑ γιαυτό; Από τη στιγμή που έχουν σταλεί από το Amazon ή τα ΕΛΤΑ θα φταίνε ή το Royal Mail.Προσωπικά στοιχηματίζω στο πρώτο
johnkal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Και ναι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ότι να ναι είναι τα ΕΛΤΑ. Δέμα από το Zavvi που έφυγε τη Τετάρτη και δέμα από το Amazon που έφυγε τη Παρασκευή μου ήρθαν ΣΗΜΕΡΑ και κάτι δέματα που έχουν φύγει από Amazon στις 7 Μάρτη δεν έχουν έρθει ακόμα Τελικά σου ήρθαν αυτά που είχες πάρει στις 7 Μαρτίου; Έχω το ίδιο πρόβλημα, παραγγελία που στάλθηκε στις 3 Μαρτίου με Royal Mail δεν μου έχει έρθει ακόμα! Ενώ άλλη που στάλθηκε στις 19 Μαρτίου μου ήρθε στις 23. Πιθανολογώ ότι κλάπηκε το δέμα.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως δεν έχει έρθει κάτι ακόμα.Τους έστειλα mail σήμερα το πρωί, μου απάντησαν μετά από λίγες ώρες λέγοντας ότι έκαναν νέα ίδια παραγγελία χωρίς χρέωση με standard delivery mode αυτή τη φορά.Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης, 5 Απριλίου.Και ενώ η στάση τους είναι εντυπωσιακή, δυστυχώς με την παρθενική μου παραγγελία επιβεβαιώθηκαν οι επιφυλάξεις μου για παραγγελίες από εξωτερικό.Ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις