Hopi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Να τα βλέπουν τα δικά μας απαράδεκτα online stores και να παίρνουν μαθήματα. Το χειρότερο όλων δεν είναι τόσο ότι πληρώνεις για να σου στείλουν κάτι, όσο ότι δηλώνουν ψεύτικη διαθεσιμότητα...
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ καλή κίνηση, δεν το ήξερα ότι όλα γίνονται τόσο γρήγορα. Και 2 τελευταίες ερώτησεις, 1) Εφόσον στο amazon αναφέρει free delevery δεν θα πληρώσω τίποτα στην μεταφορική μιας και η περιοχή που μένω είναι απομακρυσμένη έτσι? 2) Ενημερώνουν τηλεφωνικά ότι το φέρνουν ή θα με ψάχνουν στο κατσικοχώρι που μένω? : δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω, ο αποστολέας τα πληρώνει αυτά (δεν στέλνουν πάντα με κουριερ μη καλομάθεις) τηλέφωνο δεν με παίρνουν εμένα, τώρα επειδή είσαι χωριό μπορεί να πάρουν.έχεις θέμα με την διεύθυνση που μένεις; @Hopi κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να κλείσουν τις συμφωνίες που κλείνει το amazon με μεταφορικές και προμηθευτές απο εκεί και πέρα το θέμα τις διαθεσιμότητας είναι άλλο και πολύ αρνητικό όντως
Aspidas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω, ο αποστολέας τα πληρώνει αυτά (δεν στέλνουν πάντα με κουριερ μη καλομάθεις) τηλέφωνο δεν με παίρνουν εμένα, τώρα επειδή είσαι χωριό μπορεί να πάρουν.έχεις θέμα με την διεύθυνση που μένεις; Σαν διεύθυνση δήλωσα το χωριό που μένω μιας και εδώ δεν έχουμε οδούς κτλ. Θα έχω πρόβλημα?
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σαν διεύθυνση δήλωσα το χωριό που μένω μιας και εδώ δεν έχουμε οδούς κτλ. Θα έχω πρόβλημα? όχι κανένα, λογικά θα πάρουν τηλ
demessakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, έχω κάποιες απορίες: - Για αγορά μέσω paysafe, τι διαδικασία, πρέπει να ακολουθήσω; - Ηλεκτρονικές συσκευές, μπορώ να αγοράσω (καμιά φωτογραφική μηχανή, κανά mp3/cd player); - Αν παραγγείλω καμιά ταινία (dvd), θα παίζει σίγουρα, ή θα πρέπει να τσεκάρω πάντα το region code;
therock Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 όχι κανένα, λογικά θα πάρουν τηλ Το τηλ ποτ το δηλωνεις? Σας εχουν παρει ποτε τηλ?
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Το τηλ ποτ το δηλωνεις? Σας εχουν παρει ποτε τηλ? Το δίνεις στην amazon μαζί με τα στοιχεία σου, το αναγράφει πάνω στο κουτί. Δεν χρειάστηκε ποτέ σε εμένα, δεν θυμάμαι κιόλας είναι η αλήθεια
lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μπα! σε εμένα δεν έγραψε ποτέ η AMAZON τηλέφωνο. Να ξέρεις ακόμη πως το δέμα σου αν έρθει με το ταχυδρομείο είναι ελεύθερο, δηλαδή δεν θέλει υπογραφή. Καλύτερα να δεις τον μεταφορέα. Πάρε τηλέφωνο στην UPS Αθήνα και ρώτα με ποιόν συνεργάζονται στην περιοχή σου, σε εμένα τα δίνουν στη Γενική Ταχυδρομική. Πάρε τηλέφωνο μετά εκεί και ζήτα το με το tracking number και ενημέρωσέ τους που θα το φέρουν.
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μπα! σε εμένα δεν έγραψε ποτέ η AMAZON τηλέφωνο. Είναι στην ετικέτα που έχει τα στοιχεία σου, κάτω απτο barcode
fiwi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Γεια σας χρειάζομαι την βοήθεια σας, παρήγγειλα μία ισιωτική μαλλιών απο amazon co uk. Ήρθε αλλά δεν λειτουργεί δεν ανάβει καθόλου, ήταν τέλεια συσκευασμένο κλειστό, κάνω κάτι λάθος το έβαλα στην πρίζα αλλά τίποτα, ετοιμάζομε να το στείλω πίσω και ήδη έχω μετανιώσει για την πρώτη μου αγορά.
Orfeus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 εχεις παρει ανταπτορα για ευρωπαικη μπριζα?Αν ναι κοιτα στο αγγλικο φις της ισιωτικης μηπως εχει ασφαλεια.Αν εχει ασφαλεια πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογειο της γειτονιας να σου δωσει αλλη και αν δεν ειναι τπτ απο αυτα τοτε διαδικασια επιστροφης.
fiwi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αντάπτορα για ευρωπαϊκή πρίζα αγόρασα από εδώ, πήγα και στον Ηλεκτρολόγο από εκεί που πήρα την ευρωπαϊκή πρίζα και από μόνος του έλεγξε την ασφάλεια και την βρήκε οκ, τόση γκαντεμιά να έχω?
guido Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 δεν έχω ξαναπάρει από amazon, και προσπάθησα μόλις να πάρω αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00472NO8C/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics&psc=1 για μια φίλη, και μου βγάζει "Samsung YP-U6QB U6 2GB MP3 with FM Radio and USB Slide - Black cannot be shipped to the selected address" Το item λέει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Γιατί τρώω άκυρο;
pele75 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 παιδια θελω να παρω καπιοα πραγματα απο αμαζον τι καρτα χρειαζομαι ακριβοσ για να κανο αγορα
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πάρε μια προπληρωμένη Visa, την βγάζουν διάφορες τράπεζες, και βάζε το ποσό που χρειάζεται (και λίγο μεγαλύτερο) για να αγοράσεις το προϊόν που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις