Porg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 πλήρωσες σε λίρες ή ευρώ ; Λέει πως πλήρωσε λίρες. Φίλε και να υπήρχε επιπλέον χρέωση για τη συναλλαγή λογικά θα το είχε ξεχωριστά, στη Πειραιώς αυτό κάνουν και είναι το πιο σωστό (για το αγγλικό amazon δεν χρεώνουν κάτι επιπλέον) Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και να ενημερώσεις και εμάς να μας φύγει η περιέργεια
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ναι καλα, θα μου αρχισουν τα κλασσικα δεν ξερουμε τι γινεται γιατι προκειται για χρεωση ιντερνετ κτλ κτλ. Λογικα θα θα αρχισω να κοιταζω σε αλλες τραπεζες. Αλφα και Eurobank ξερουμε αν κανουν παρομοια πραματα?
therock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη εχω και καιρο να παραγγειλω, για θυμηστε μου. Αυτα με ταχυσρομειο η UPS δεν ερχονται? Επειδη ελειπα αυτην την βδομαδα, να ξερω τι παιζει. Αν ηρθε ταχυδρομειο λογικα θα ειχα ειδοποιηση, αν ηρθε ομως με UPS? Επειδη στα στοιχεια αποστολης ειχε τηλεφωνο του γραφειου, στο οποιο δεν ημουν...
panoskir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο το amazon trade-in beta τι ειναι ακριβως;
CROM271 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια παρηγγειλα δυο αντικειμενα απο το amazon. Το ενα ειχε 20 λιρες και το αλλο 10. Επελεξα να μου τα στειλουν με free super delivery (δωρεαν μεταφορικα). Τελικα θελω να ακυρωσω αυτο που εχει 20 λιρες. Δυστυχως δεν προλαβα να τα ακυρωσω εγκαιρως και το προιον που εχει 10 λιρες μου το εχει σε κατασταση dispatching soon. Οταν παω να πατησω request canecelation μου λεει πως ισως δεν προλαβουν να το ακυρωσουν. Η ερωτηση τωρα. Επειδη λογικα δεν προλαβαινουν να μου ακυρωσουν το προιον που εχει 10 λιρες, τι γινεται σε περιπτωση που ακυρωσω αυτο που εχει 20 λιρες? Θα μου βαλουν μεταφορικα στο αλλο λογικα ετσι?
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 @CROM271 κάνε την ερώτηση στο chat τους, κάποια λύση θα βρεθεί
lefta_yparxoun Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα σου βάλουν τίποτα, κάνε την ακύρωση κανονικά. Amazon είναι δεν είναι ... καρμίρηδες!
Aspidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά την Παρασκευή παράγγειλα ένα monitor, σήμερα ξεκίνησε η αποστολή από αερομεταφορέα (?) , πότε θα την λάβω? Πως θα ξέρω αν είναι με ΕΛΤΑ ή Courrier?
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 @Aspidas κάπου λέει oti είναι με ups ή dhl, σου έχουν στείλει και e-mail Me UPS μέχρι Τετάρτη θα την έχεις
Aspidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ups είναι. Πάει κατευθείαν στη συγκεκριμένη εταιρία και το φέρνουν επαρχία (Ν. Ηλείας) σπίτι μου αυτοί ή το δίνουν σε ταχυδρομείο και το στέλνει?
PETROS13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ups είναι. Πάει κατευθείαν στη συγκεκριμένη εταιρία και το φέρνουν επαρχία (Ν. Ηλείας) σπίτι μου αυτοί ή το δίνουν σε ταχυδρομείο και το στέλνει? οι ίδιοι το φέρνουν. ups είναι μακράν το καλύτερο courrier
Aspidas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ καλή κίνηση, δεν το ήξερα ότι όλα γίνονται τόσο γρήγορα. Και 2 τελευταίες ερώτησεις, 1) Εφόσον στο amazon αναφέρει free delevery δεν θα πληρώσω τίποτα στην μεταφορική μιας και η περιοχή που μένω είναι απομακρυσμένη έτσι? 2) Ενημερώνουν τηλεφωνικά ότι το φέρνουν ή θα με ψάχνουν στο κατσικοχώρι που μένω? Ευχαριστώ για όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις