Porg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλά θα ήταν Έχει να κάνει με τον ΤΚ νομίζω, αναλόγως πάει και στο αντίστοιχο ταχυδρομείο
pOLoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Πλακα κανεις! Δε πσιτευω να τα βρω ολα σπασμενα! Δλδ θα παω στα ΕΛΤΑ και θα περιμενω να μου δωσουν την σκουπα; Και αν παρω καμια τηλεοραση ή κανενα ψυγειο; Πως θα τα μεταφερω μεχρι το σπιτι; αναλόγως το μέγεθος και την αξία στέλνουν με royal mail ή courier
Porg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 @Luxx κάτσε γιατί σκάλωσα με την απάντηση του pOLoS Εσύ ξέρεις ότι τα έστειλαν με την royal mail ή ρωτάς τι εταιρία είναι αυτή;
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μου λεει οτι την ξυριστικη την εστειλαν με royal mail. Η σκουπα δεν εφυγε ακομα, αλλα δε ζυγιζει αρκετα. Το πολυ 10 κιλα.
Porg Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Συνήθως κάτι τέτοια τα στέλνουν στην πόρτα σου με courier, δεν έχει να κάνει μόνο με το βάρος πάντως! royal mail και dhl (χωρίς tracking) είναι ελτα ups και dhl (με tracking) είναι courier
tyu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παρηγγειλα 5 cd απο marketplace πωλητη(αξιοπιστο ,με πολυ καλο feedback) στις 23 Δεκεμβριου και την επομενη ημερα,ελαβα e-mail που με ενημερωναν οτι ''your amazon order has shipped'' αλλά μονο 2 cd αναφερονταν οτι ειχαν σταλθει..Οσον αφορα τα υπολοιπα 3,εγραφε ''If you have additional items in your order, you will receive an e-mail when those items have shipped.''Απο τοτε δεν ελαβα κανενα νεο e-mail σχετικα με αυτην την παραγγελια..Αυτο σημαινει οτι θα μου ερθουν τα 2 μονο? Υ.Γ Τους εστειλα e-mail και περιμενω να μου απαντησουν.
djcat Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παρηγγειλα 5 cd απο marketplace πωλητη(αξιοπιστο ,με πολυ καλο feedback) στις 23 Δεκεμβριου και την επομενη ημερα,ελαβα e-mail που με ενημερωναν οτι ''your amazon order has shipped'' αλλά μονο 2 cd αναφερονταν οτι ειχαν σταλθει..Οσον αφορα τα υπολοιπα 3,εγραφε ''If you have additional items in your order, you will receive an e-mail when those items have shipped.''Απο τοτε δεν ελαβα κανενα νεο e-mail σχετικα με αυτην την παραγγελια..Αυτο σημαινει οτι θα μου ερθουν τα 2 μονο? Υ.Γ Τους εστειλα e-mail και περιμενω να μου απαντησουν. Θα σου τα στείλουν μόνα τους, όταν τα ετοιμάσουν. Μην ανησυχείς.
tyu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Θα σου τα στείλουν μόνα τους, όταν τα ετοιμάσουν. Μην ανησυχείς. Nαι,αλλα δεν θα επρεπε να μου στειλουν email για να με ενημερωσουν και για τα αλλα αντικειμενα? Παντως,για τη συγκεκριμενη παραγγελια η ημερομηνια για dispatch ηταν 28-29 Δεκεμβριου.
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μα σου είπαν "you will receive an e-mail when those items have shipped". Στην χειρότερη, αν δε υπάρχει διαθεσιμότητα για Χ διάστημα, θα σου κάνουν refund (αν έχουν ήδη τραβήξει τα χρήματα). Λόγος ανησυχίας για μένα δεν υπάρχει εφόσον είναι αξιόπιστος πωλητής. Εκτός κι αν βιάζεσαι τα προϊόντα.
tyu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μα σου είπαν "you will receive an e-mail when those items have shipped". Στην χειρότερη, αν δε υπάρχει διαθεσιμότητα για Χ διάστημα, θα σου κάνουν refund (αν έχουν ήδη τραβήξει τα χρήματα). Λόγος ανησυχίας για μένα δεν υπάρχει εφόσον είναι αξιόπιστος πωλητής. Εκτός κι αν βιάζεσαι τα προϊόντα. Απλα επειδη εχει παρελθει η ημερομηνια για το dispatch,σκεφτομουν μηπως εχει γινει καποιο λαθος με την παραγγελια. Δε βιαζομαι να παραλαβω τα προιoντα,προτιμω να αργησουν και ερθουν και τα 5,παρα να φτασουν μεθαυριο π.χ και να ειναι μονο 2 Ευχαριστω για τις απαντησεις.
antonl Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Υποθέτω πως λόγω εορτών είναι λογική μια μικρή καθυστέρηση. Αν έβλεπα πως αρχές άλλης βδομάδας δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα, θα επικοινωνούσα για να δω τι συμβαίνει.
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια με τις ισοτιμιες τι παιζει? Εκανα 2 αγορες, και υπολογισα την καθεμια ξεχωριστα με την ισοτιμια της εκαστοτε μερας και με το 23% ΦΠΑ ελληνικο, και η μια μου εβγαινε 102 Ευρω και η αλλη 50. Σημερα πηγα τραπεζα να δω τις κινησεις, και την μια την χρεωσε 107 και την αλλη 53 και κρατησα και μια προμηθεια ασφαλειας 1.05 Ευρω που μου ειπε η ταμιας οτι θα επιστραφει οτι αντισταθμιστουν τα υπολοιπα. Εννοειται πως δεν εχω εεργοποιησει Amazon Currency converter και την μετατροπη την κανει η Τραπεζα...
Porg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το βλέπω στο google Είναι εύχρηστο και πολύ κοντά στη χρέωση της Πειραιώς
pOLoS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 στο chrome έχω βάλει αυτό το plugin https://chrome.google.com/webstore/detail/anbfhidldjknonaihbalghlebaijealk και μετατρέπει αυτόματα τις τιμές σε ευρώ
therock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το βλέπω στο google Είναι εύχρηστο και πολύ κοντά στη χρέωση της Πειραιώς Δεν εχω προβλημα να κανω μετατροπες βρε παιδια το θεμα ειναι πως η χρεωση μου βγηκε πολυ περισσοτερη απο οτι ηταν. 85.50 λιρες ειναι, που πανω απο 103 Ευρω δεν ειναι για κανενα λογο. Με την ισοτιμια της Κυπρου τοσο βγαινει περιπου. Τα 107 που χρεωθηκε ειναι 3.5% παραπανω απο οσο επρεπε. Αυτο το 3.5% πως δικαιολογειται? Δεν πιστευω να σε χρεωνει 3.5% η καρτα για να κανει την μετατροπη. Οπως πχ το Paypal εχει ενα 2.5% καπελο οταν αγοραζεις σε ξενο νομισμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις