Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Sony-NWZE464L-CEW-8GB-Walkman-Blue/dp/B005B8XPOY/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1325522285&sr=8-8 Επελεξα και το amazon για πωλητη και παλι δε το εστειλε.
pOLoS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 κάποια προϊόντα δε τα στέλνει Ελλάδα το amazon και ένα από αυτά είναι το mp3 player που θες
ksessalonikios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λίγο που κοίταξα νομίζω το γερμανικό amazon το στέλνει
Luxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 κάποια προϊόντα δε τα στέλνει Ελλάδα το amazon και ένα από αυτά είναι το mp3 player που θες Το λεει καπου ομως για να ξερω ποια προϊοντα στελνει και ποια οχι; Στο γερμανικο amazon κανει 83 ευρω και ειναι και επιπλεον μεταφορικα!!
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στις 21 δεκεμβριου παραγγειλα το skyrim και ακομα δεν εχει ερθει ενω ελεγε estimate 30dec παω στο support chat τους λεω τη συμβαινει και μου απανταει θα σου κανουμε refund και θα κρατησεις και το παιχνιδι οταν ερθει επειδη αργησαμε τοσο πολυ και σε ταλαιπωρησαμε!!! αυτη ειναι εξυπηρετηση πελατων φιλοι ινσομνιακς, απο δω και περα ΜΟΝΟ απο αμαζον οτιδηποτε αγορασω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 έχει γίνει dispatched δλδ και παρόλα αυτά δεν σου ήρθε ή δεν έχει περάσει την φάση αυτή?
tempo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στις 21 δεκεμβριου παραγγειλα το skyrim και ακομα δεν εχει ερθει ενω ελεγε estimate 30dec παω στο support chat τους λεω τη συμβαινει και μου απανταει θα σου κανουμε refund και θα κρατησεις και το παιχνιδι οταν ερθει επειδη αργησαμε τοσο πολυ και σε ταλαιπωρησαμε!!! αυτη ειναι εξυπηρετηση πελατων φιλοι ινσομνιακς, απο δω και περα ΜΟΝΟ απο αμαζον οτιδηποτε αγορασω ναι φίλε μου, σε αυτό είναι άψογοι. Απλά σκέφτομαι μήπως σου "έφαγε" κανείς το παιχνίδι απο το γραμματοκιβώτιο. Εμένα ο ταχυδρόμος άφηνε το πακέτο-παιχνίδι πάνω στο γραμματοκιβώτιο και είχε πρόσβαση ο καθένας....
sifounas1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Στις 21 δεκεμβριου παραγγειλα το skyrim και ακομα δεν εχει ερθει ενω ελεγε estimate 30dec παω στο support chat τους λεω τη συμβαινει και μου απανταει θα σου κανουμε refund και θα κρατησεις και το παιχνιδι οταν ερθει επειδη αργησαμε τοσο πολυ και σε ταλαιπωρησαμε!!! αυτη ειναι εξυπηρετηση πελατων φιλοι ινσομνιακς, απο δω και περα ΜΟΝΟ απο αμαζον οτιδηποτε αγορασω ο πωλητης ηταν το amazon?
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 έχει γίνει dispatched δλδ και παρόλα αυτά δεν σου ήρθε ή δεν έχει περάσει την φάση αυτή? εχει γινει dispatched απο τις 23 δεκεμβριου! ναι φίλε μου, σε αυτό είναι άψογοι. Απλά σκέφτομαι μήπως σου "έφαγε" κανείς το παιχνίδι απο το γραμματοκιβώτιο. Εμένα ο ταχυδρόμος άφηνε το πακέτο-παιχνίδι πάνω στο γραμματοκιβώτιο και είχε πρόσβαση ο καθένας.... παιζει και αυτο ποτε δεν ξερεις αν ειναι τοσο μαλακες οι ταχυδρομοι και δεν χτυπανε κουδουνι η να παρουν κανα τηλεφωνο η τουλαχιστον να το αφησουν στα ελτα και να σου αφησουν σημειωμα να πας να το παρεις... ο πωλητης ηταν το amazon? ναι, και το πηρα με super save δηλαδη χωρις μεταφορικα και το στειλαν με royal mail που δεν μπορεις να κανεις track...
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ξερουμε εαν ερχονται με τα ελτα; Το royal mail τι ειναι; Acs;
Porg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ξερουμε εαν ερχονται με τα ελτα; Το royal mail τι ειναι; Acs; royal mail έρχονται με ελτα
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πλακα κανεις! Δε πσιτευω να τα βρω ολα σπασμενα! Δλδ θα παω στα ΕΛΤΑ και θα περιμενω να μου δωσουν την σκουπα; Και αν παρω καμια τηλεοραση ή κανενα ψυγειο; Πως θα τα μεταφερω μεχρι το σπιτι;
Porg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θα σου έρθει χαρτάκι σπίτι και θα πας την επόμενη απο ταχυδρομείο!Σπασμένα δεν θα είναι, δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα, υπερβάλουμε λίγο καμιά φορά Ποια πήρες;Είχε 1-2 σε προσφορά προχτές
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αυτη εδω : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MPA5GY Τρελη τιμη! Το θεμα ειναι οτι στα ΕΛΤΑ του Βυρωνα γινεται χαμος! Βαριεμαι να περιμενω τοση ωρα στην ουρα!! Δε μπορω να επιλεξω να τα πηγαινουν στα ΕΛΤΑ της Καισαριανης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις