Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν έχουν όλα τα προϊόντα Free super delivery

Παντως παιδια αν βαλω 2 απο τα προιοντα που αναφερα (δηλ. 17 + 17 λιρες) μου τα στελνει με Free super delivery.

Αρα δεν παιζει αυτο που λες φιλε να μην εχει το συγκεκριμενο Free super delivery

^: Νομίζω κάτι τέτοιο. Πιθανόν να πρέπει να είναι απ τον ίδιο πωλητή όλα τα super saver delivery προϊόντα που έχουν σύνολο >25 λίρες για να γλυτώσεις τα μεταφορικά.

Το σκεφθηκα και εγω αυτο (πως ισως πρεπει να ειναι απο τον ιδιο πωλητη) αλλα σε αυτο που ανεφερα:

''Free super delivery μου εβγαλε μονο σε καποια προιοντα (οχι σε ολα) τα οποια επισης πωλουνταν απο τριτο πωλητη και ηταν fullfilled by amazon.''

το δευτερο προιον που εβαλα δεν ηταν απο τον ιδιο πωλητη αλλα απο διαφορετικο. Απλως και τα δυο δεν τα πουλουσε το amazon αλλα τριτος πωλητης και ηταν και τα δυο fullfilled by amazon.

Δεν ξερω τι γινεται. Αν ξερει καποιος ας μας πει.

Δημοσ.

ξερει κανεις πως κανεις trace τα προιοντα που στελνουν με royal mail? τα στελνουν στα ελτα και απο εκει σε εμενα η κατευθειαν σπιτι μου?

Δημοσ.

ξερει κανεις πως κανεις trace τα προιοντα που στελνουν με royal mail? τα στελνουν στα ελτα και απο εκει σε εμενα η κατευθειαν σπιτι μου?

Δεν έχει trace η royal mail.

Αν είναι ογκώδες θα σου στείλουν χαρτάκι να πας στο ταχυδρομείο αλλιώς θα το φέρει σπίτι

Δημοσ.

Δεν έχει trace η royal mail.

Αν είναι ογκώδες θα σου στείλουν χαρτάκι να πας στο ταχυδρομείο αλλιώς θα το φέρει σπίτι

αααα μαλιστα ευχαριστω και εγω νομιζα οτι ηταν το order number και δεν το παιρνε σωστο και λεω κατι λαθος κανω σιγουρα, ενα παιχνιδι ειναι αρα λογικα θα το φερουν σπιτι για να δουμε.

παντως με το super save χωρις μεταφορικα δηλαδη αργει αρκετα απο τις 19 που παραγγειλα λεει estimate 30 dec

Δημοσ.

παντως με το super save χωρις μεταφορικα δηλαδη αργει αρκετα απο τις 19 που παραγγειλα λεει estimate 30 dec

δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με το να πλήρωνες απλή αποστολή ;)

βασικά να υπολογίζεις με βάση την ημερομηνία αποστολής όχι της παραγγελίας, αν σκεφτείς και τις αργίες είναι αρκετά καλά

Δημοσ.

γεια σε όλους και καλές γιορτές

έχω μια ερώτηση, παλιότερα το amazon.co.uk δεν έστελνε στην ελλάδα παρά βιβλία, cd, dvd, αφίσες και άλλα μικροαντικείμενα που μεταφέρονται με χαμηλό κόστος

τώρα βλέπω ότι στην κατηγορία που έχει πχ DIY & Tools, Electronics, Musical Instruments κτλ περιλαμβάνεται και η ελλάδα

είναι έτσι ή μήπως έχω παραβλέψει μικρά γράμματα κτλ?

και τι γίνεται με το amazon.de και το amazon.uk, ισχύουν τα ίδια για την ελλάδα και επίσης έχει καμμία διαφορά το ένα από το άλλο γενικότερα (πέραν των μεταφορών)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εκτός απο τα δωρεάν μεταφορικά το αγγλικό έχει μεγαλύτερη ποικιλία, δεν έχουν τα ίδια αλλά ένα 90% απτο γερμανικό τα έχει και στο αγγλικό.

Επίσης το αγγλικό έχει αγγλικές πρίζες!

Στέλνει σχεδόν τα πάντα εκτός απο κολόνιες και τα περισσότερα τρόφιμα

Δημοσ.

Θα κανω την πρωτη μου παραγγελια απο amazon. Γιατι μερικα προϊοντα το amazon τα πουλαει τοσο φθηνα; Οπως για παραδειγμα αυτη την ηλεκτρικη σκουπα : http://www.amazon.co.uk/Vax-U90-MA-R-Multicyclonic-Upright-Bagless/dp/B003MPA5GY/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1325116999&sr=1-1

Η τιμη ειναι τρελη!!

Επισης, πως βλεπω εαν καποιος πωλητης ειναι αναγνωρισμενος απο το amazon;

Μπορω να κανω μια παραγγελια και να εχει διαφορα προϊοντα μεσα; Ή καθε προϊοντα λογιζεται σα ξεχωριστη παραγγελια, με οτι συνεπαγεται αυτο για τα μεταφορικα εξοδα.

Υπαρχει καποια search engine που να ψαχνει σε ολα τα ευρωπαϊκα amazon, για να συγκρινουμε τιμες; ( μονο το γερμανικο και αγγλικο ξερω, υπαρχουν και αλλα; ) Μερικα προϊοντα ειναι πιο φθηνα στην Γερμανια!

Τελος, ειναι εμπιστο να κανεις αγορες με πιστωτικη καρτα; Εχει ατοκες δοσεις;

Συγνωμη εαν κουρασα!!

Δημοσ.

Πουλάει τόσο γιατί μπορεί. Ελεύθερη αγορά.

Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας «αναγνωρισμένος» πωλητής, μπορεί να μου διαφεύγει εμένα κάτι.

Μπορείς να τα παραγγείλεις όλα μαζί. Στο τέλος, πριν ολοκληρώσεις την πληρωμή, σου αναφέρεται λεπτομερώς πόσο θα είναι το κόστος των προϊόντων και πόσο τα μεταφορικά. Αναλόγως τα είδη, μπορεί να υπάρχουν επιλογές του στυλ «Στείλ τα μου όλα σ ένα πακέτο κι ας αργήσουν 5 μέρες παραπάνω» ή «Στείλε μου το καθένα το ταχύτερο δυνατόν κι ας έρθουν με 3 διαφορετικά πακέτα και χρεωθώ παραπάνω μεταφορικά».

Amazon EU

Έμπιστο είναι. Δεν ξέρω τι παίζει με τις δόσεις, δεν έχω δει κάτι σχετικό.

Δημοσ.

Το Currency Converter ξυρίζει ή μου φαίνεται; Αν το κλείσω με χρεώνει σε λίρες, αλλά χ@στηκα, τίστοδιαλο μια μετατροπή δεν μπορώ να κάνω να δω πόσα είναι;

Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να δώσω παραπάνω χρήματα για το βάλω στο on που δεν τον βλέπω;

Δημοσ.

Και να το βαλουμε στο off, λογικα τα ιδια λεφτα θα κραταει! Εμενα γιατι αυτα που παρηγγειλα κοστιζαν 136 λιρες και με χρεωσε 139 λιρες; Αφου τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.

Επισης δε με αφηνει να κανω παραγγελια ενα mp3 που θελω. Λεει οτι δε μπορουν να το φερουν στην οδο που βαζω.

Δημοσ.

Εμενα γιατι αυτα που παρηγγειλα κοστιζαν 136 λιρες και με χρεωσε 139 λιρες;

Επισης δε με αφηνει να κανω παραγγελια ενα mp3 που θελω

3λίρες πιθανότητα είναι η διαφορά στο φπα, στο τελευταίο στάδιο τα έχει αναλυτικά, μπορείς να τα δεις και στο Your Account > Your Orders

mp3 download είναι μόνο για uk

αν εννοείς mp3 player μήπως δεν είναι πωλητής το amazon

Δημοσ.

Mp3 player. Ο πωλητης ειναι το amazon και εχει και επιλογη για super saver delivery. Δε καταλαβαινω γιατι δε με αφηνει.. Ενα mp3 player της sony.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...