SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Καλησπερα . Παραγγειλα στις 10 του μηνα απο αμαζον Αγγλιας 2 πραγματακια με free super saver delivery. Μια καρτα μνημης και μια τσαντα για netbook, χωρις tracking information. Εφυγαν ξεχωριστα , αλλα την ιδια ημερα , στις 12 Ιουλιου με Deutsche Post DHL . Εκτιμωμενη ημερ. παραδοσης ητανε 20 Ιουλιου και για τα δυο αντικειμενα. Δεν εχει ερθει τιποτα απο τα δυο ακομα , 5 μερες μετα !!! Υπ οψιν οτι ειμαι σπιτι και δεν παιζει να τα εκλεψαν , μολις δω τον ταχυδρομο κατεβαινω αμεσως. Επειδη ολες μου οι παραγγελιες απο Αμαζον μεχρι τωρα ητανε η με UPS η με DHL αλλα με tracking που μπορουσα να το ψαξω και δεν εχω εμπειρια απο απλη DHL μεσω Αμαζον , παιζει ν αργει τοσο ??? Μιλησα με Αμαζον και μου ειπανε αν δεν ερθουν μεχρι 28 να τους πω . Τι γινεται σ αυτη την περιπτωση ? Σου κανουνε refund η σου τα ξαναστελνουν ? Κι αν ναι ποτε ? αμεσα ? Παντως ασχετο με αυτο αλλα απο τοτε που αλλαξε ταχυδρομος στην γειτονια μου ,πριν 3 μηνες, μου εχουνε λειψει 4 πραγματα , μαζι με αυτα που περιμενω τωρα ( στα 10 που ειχα παραγγειλει ). Μεχρι τωρα ειχα πανω απο 150 παραγγελιες ( κυριως απο ebay ) και δεν μου ειχε λειψει ποτε ΤΙΠΟΤΑ !!! Να ειναι τυχαιο ? Πηγα ρωτησα και παραπονεθηκα στο ταχυδρομικο κεντρο διαλογης της περιοχης μου , αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ο ταχυδρομος ειναι παλιος και καλος και να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτος... Παντως μεγαλη συμπτωση απο τοτε που αλλαξε να μου λειπουν πραγματα , δεν συμφωνειτε ??? oλως τυχαιος παρηγγειλα και εγω μια τσαντα λαπτοπ στις 9 του μηνα και εγινε αποστολη λιγες μερες μετα. ουδεποτε μου ηρθε η παραγγελια. ουδεποτε ηρθε το χαρτακι. απογοητευτηκα με τα ελτα. ειναι αρκετα πιθανο και το λεω με οση ειλικρινεια μπορω να γινονται κλοπες στα ελληνικα ελτα? γιατι ειμαι σιγουρος οτι σταλθηκε απο αμαζον... τελος παντων μου ειχαν δωσει περιθωριο μεχρι τις 26 του μηνα απο αγγλικο αμαζον στις 26 τους εστειλα μηνυμα οτι δεν παρελαβα τιποτα και μου απαντησαν με μηνυμα αμεσσα αν θελω τα χρηματα πισω ή να μου κανουν νεα αποστολη χωρις χρεωση. αρχικα απαντησα να μου στειλουν ξανα τη τσαντα αλλα μετα ειδα οτι ειχαν στοκ μετα τις 12/8 και ζητησα refund. αμμεσως σε λιγα λεπτα μου απαντησαν οτι τα θα γινει refund και επισης η νεα παραγγελια που ειχαν κανει αυτοι διαγραφηκε απο τη σελιδα. μου ειπαν να περιμενω το λιγοτερο 5 εργασιμες για να φανει το εμβασμα στο λογαριασμο μου μπραβο ναι μεν στο αμαζον αλλα με οτι περασα δε θα εμπιστευτω ποτε ξανα super saver delivery και ελληνικα ταχυδρομεια. παιδια οπως βλεπετε εξαφανιζονται πολλες παραγγελιες ως δια μαγειας. γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχουν χαθει και αλλες αλλα φυσικα δεν ειναι εδω στο φορουμ να το αναφερουν οι παθοντες.
heartless Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Όσοι έχετε παραγγείλει πράγματα αξίας γύρω στα 250 ευρώ κι έχετε επιλέξει super saver delivery ήρθαν με ups ή ταχυδρομείο;
val007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα Στο amazon.com που δοκίμασα να κάνω αγορά μου έβγαλε να επιλέξω το free super saver shipping/Group my items into as few shipments as possible και στο amazon.com ενω ήταν και εκεί διαθέσιμο για free super saver shipping/Group my items into as few shipments as possible το ίδιο προϊόν μου έβγαζε επιλογή να το επιλέξω τουλάχιστον πριν επιλέξω visa.μήπως δεν γίνεται να αποφύγω μεταφορικά μιας και γίνεται αποστολή απο Αμερική;
greekparot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Έχει πάρει κάποιος απο εσάς απτο Αγγλικό αμαζον κ´ να μην το έχει παραλάβει; Πχ να έχει χαθεί το δέμα; Μιλάω πάντα για την "δωρεάν" αποστολή (χωρίς track number / συστημενο). Μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει έχει έρθει κανονικά μέσω royal mail & ΕΛΤΑ, αλλα αν κάποια στιγμή στραβώσει η δουλεια άραγε η αμαζον πως συμπεριφέρεται; Θέλω να παραγγειλω μια φωτογραφική μηχανη κ´ αγχωνομαι λίγο.. Edit: επειδή γράφω απο iPhone κάτι έχει πάθει η εφαρμογή κ δεν με μεταφέρει στη τελευταία σελίδα, θα πρέπει να πηγαίνω μια.. μια στην επόμενη σελ. Παρ´ όλα αυτα με κάλυψε η πιο πάνω απάντηση, ότι τουλάχιστον το αμαζον κάνει ξανα αποστολή της παραγγελίας ή refund.
leftys Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ειχα παραγγειλει ενα σκληρο δισκο και δεν ηρθε ποτε, επικοινωνησα μαζι τους και μου στειλανε αντικατασταση, ολα καλα (μετα απο 6-7 μηνες ηρθε και ενα email απο royal mail που ζητουσε διευκρινισεις με τις ημερομηνιες). επισης, ειχα παραγγειλει κατι βιβλια, περασαν 1,5 μηνας και δεν ηρθανε τους το ειπα, στειλανε αντικατασταση και οταν εφτασαν αυτα, ηρθε και το αρχικο δεμα τους τα εστειλα πισω και μου πληρωσανε τα μεταφορικα... ειναι αψογοι μη το σκεφτεσαι.
therock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εγω παλι, πολλα ατομα ακουω να λενε οτι δεν τους ερχονται και φοβαμαι μην μας μπανισουνε σιγα σιγα. Μεχρι ποτε θα μπορουν να διπλο-τριπλο στελνουνε παραγγελιες για να μενουμε εμεις ικανοποιημενοι?
stavros88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Θελω να παραγγειλω το AC Revelations απο amazon.co.uk και το βηκα 32 λιρες.Παταω proceed to checkout και μου βγαζει με FREE Super Saver Delivery οτι θα πληρωσω σε ευρω (Total Payment EUROS) 39,64 και οτι Order Totals includes VAT αρα μεσα ειναι και το VAT.Κανονικα δεν θα επρεπε να πληρωσω κατι παραπανω για το VAT?
Porg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πληρώνεις κάτι παραπάνω για φόρο, αν το έβαζες να πληρώσεις σε λίρες θα έβλεπες την διαφορά.Τώρα δεν την καταλαβαίνεις γιατί τα έχει μετατρέψει σε euro Βάλε να πληρώνεις σε λίρες, γλιτώνεις κάτι λίγα.Κάνε σύνδεση και πήγαινε: Your Account > Payment & GC > Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter
stavros88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ καλη συμβουλη τωρα μου λεει 32.80 λιρες.Η τελικη τιμη ομως δεν θα επρεπε να ειναι κατι παραπανω λογω ελληνικου ΦΠΑ?
Porg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μα ήταν 32 λίρες αρχική και πληρώνεις 32,8 λίρες λόγο της διαφοράς στο ΦΠΑ, κάπου στα +2-3% είναι η διαφορά μη νομίζεις
stavros88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 α εγω νομιζα ηταν πιο μεγαλη η διαφορα!Μια χαρα δηλαδη ευχαριστω πολυ!
CROM271 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια θελω να παραγγειλώ κατι απο amazon uk το οποιο κανει 17 λιρες περιπου. Το συγκεκριμενο προιον το πουλαει τριτος πωλητης αλλα ειναι fullfilled by amazon. Για να μην πληρωσω μεταφορικα πηγα να αγοραω και κατι αλλο που εκανε 9 λιρες περιπου και το οποιο το πουλουσε το ιδιο το amazon. Συνολο 26 λιρες πειπου δηλαδη. Παω για checkout αλλα δεν μου βγαζει πουθενα για free super delivery. Δοκιμασα και με αλλα προιοντα αλλα το ιδιο. Free super delivery μου εβγαλε μονο σε καποια προιοντα (οχι σε ολα) τα οποια επισης πωλουνταν απο τριτο πωλητη και ηταν fullfilled by amazon. Τι παιζει ρε παιδια? Αν καποιο προιον πωλειται απο τριτο πωλητη και ειναι fullfilled by amazon δεν μπορεις να το συνδυασεις με προιοντα που τα πουλαει το ιδιο το amazon?
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 δεν έχουν όλα τα προϊόντα Free super delivery
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 [...] Τι παιζει ρε παιδια? Αν καποιο προιον πωλειται απο τριτο πωλητη και ειναι fullfilled by amazon δεν μπορεις να το συνδυασεις με προιοντα που τα πουλαει το ιδιο το amazon? ^: Νομίζω κάτι τέτοιο. Πιθανόν να πρέπει να είναι απ τον ίδιο πωλητή όλα τα super saver delivery προϊόντα που έχουν σύνολο >25 λίρες για να γλυτώσεις τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις