Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε δηλαδή αν δεν σου επέστρεφαν τα λεφτά άμεσα τι θα έλεγες;!

Άσε που πάντα υπάρχει η ελπίδα να έρθει το χαρτάκι.Δεν άργησαν και τόσο πολύ.

Και τα δύο δέματα δεν έχουν έρθει;Σου επέστρεψαν τα λεφτά και για τα δύο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάτσε ρε φίλε δηλαδή αν δεν σου επέστρεφαν τα λεφτά άμεσα τι θα έλεγες;!

Άσε που πάντα υπάρχει η ελπίδα να έρθει το χαρτάκι.Δεν άργησαν και τόσο πολύ.

Και τα δύο δέματα δεν έχουν έρθει;Σου επέστρεψαν τα λεφτά και για τα δύο;

Ναι αδερφέ και τα 2 δέματα δεν έχουν έρθει και μου επέστρεψαν τα λεφτά και για τα δυο lightsaber. Είμαι να σκάσω...... πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω

Λές να υπάρχει ακόμα ελπίδα; Αφού το expected delivery date ειναι απο 3-5 μέρες, και έχουν περάσει 8 εργάσιμες μέρες... Εδώ όταν παράγγελνα κάτι ταινίες με απλο free super saver delivery μέσα σε 4 εργάσιμες ήταν στην πόρτα μου..... τα Lightsaber δεν έπρεπε να είχαν ήδη έρθει; που πλήρωσα και extra για standard delivery

Δημοσ.

Τι να σου πω κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, νομίζω στο forum υπάρχει μία παρόμοια περίπτωση.Σε εμένα δεν έχει τύχει, το χαρτάκι έρχεται 90% την τελευταία μέρα της προθεσμίας αλλά συνήθως δίνουν προθεσμία 8-10 ημερολογιακές μέρες.Μία φορά άργησε μόνο αλλά δεν έδωσα σημασία.

Κάνε τις διακοπές σου και μετά βλέπεις τι θα κάνεις, να περάσεις και μια βόλτα απτα ΕΛΤΑ να ρωτήσεις, ποτέ δεν ξέρεις.

Μακάρι το μόνο σου πρόβλημα να είναι ότι δεν πρόλαβες ένα συλλεκτικό παιχνίδι ;)

Καλές βουτιές

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχουν τον θεό τους

Μόλις έλαβα email απο την amazon οτι τα πράγματα γύρισαν πίσω σαν undeliverable.

Πως δ.... γίνεται αυτό???

Κάθε μέρα στο σπίτι ήταν άνθρωπος και τον κατέβαζα να δέι αν έχει έρθει χαρτάκι και σε αυτή την διεύθυνση έχω ήδη παραλάβει πολλές φορρές απο amazon χωρις το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν μπορεί κάποια βλακεία κάνανε αυτοί..... Αφού σκέφτομαι την περίπτωση να μην τα στείλανε ποτέ τα πράγματα.....

Γιαυτό οταν πήρα το τηλεφωνικό τους κέντρο ο άλλος μου έκανε refund αμέσως

Γιαυτό δεν είχαν tracking number έστω barcode number απο το ταχυδρομείο για να μου δώσουν να ψάξω το πακέτο....

Τι να πώ ρε γαμώτο κρίμα.......

Δημοσ.

Αν έχουν τον θεό τους

Μόλις έλαβα email απο την amazon οτι τα πράγματα γύρισαν πίσω σαν undeliverable.

Περίεργη ιστορία, πραγματικά. Το amazon είναι γενικά πολύ εντάξει σε αυτά. Είσαι απολύτως σίγουρος ότι είχες γράψει σωστά τη διεύθυνσή σου;

Σκέφτομαι και ένα άλλο ενδεχόμενο, να μην το διακινδύνευσαν τελικά να στείλουν τα αντικείμενα αυτά στην Ελλάδα. Είναι παιχνίδια, ναι, αλλά δεν ξέρουμε πώς μοιάζουν ακριβώς. Δηλαδή, ακόμα και με... μπιχλιμπίδια πάνω, αν είναι σαν κανονικά σπαθιά, τότε υπάρχει θέμα με τη νομοθεσία περί όπλων, θεωρούνται όπλα και χρειάζεται ειδική άδεια για την εισαγωγή τους, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Και αν δεν με πιστεύετε:

http://www.lifo.gr/team/readersdigest/25587

Βέβαια, δεν υπάρχει τελωνείο, αλλά και στο απλό ταχυδρομείο έχουν δικαίωμα να ανοίξουν δέμα, αν το θεωρήσουν ύποπτο (μου έχει τύχει να παραλάβω ακόμα και δέμα με βιβλία ανοιχτό).

Θα σε συμβούλευα να μην τα παραγγείλεις από το εξωτερικό αλλά να τα ψάξεις στην Ελλάδα τα συλλεκτικά αυτά αντικείμενα. Δύσκολο βέβαια, αλλά καλύτερα να μην έχεις μπλεξίματα.

Δημοσ.

Τελικά τα μεταφορικά είναι ή δεν είναι δωρεάν από το amazon.co.uk; Όσες φορές έχω παραγγείλει βιβλίο (>50Ε) έχω χρεωθεί έξτρα χρήματα.

Συγγνώμη αν είμαι εκτός κλίματος (αν και είναι το σωστό thread) απλά έχουμε ξεπεράσει τις 100 σελίδες και συζητά ο καθένας τη δική του περίπτωση.

Δημοσ.

Ναι δωρεάν είναι για πάνω από 25 λίρες παραγγελία.

Μήπως δεν βάζεις σαν μέθοδο αποστολής το super saver delivery;

Δημοσ.

100% δωρεάν για βιβλία αξίας άνω των 25 λιρών. Καθως και για πάρα πολλά άλλα προϊόντα. Πιθανόν δεν θα έβαζες στην αποστολή το free super saver delivery; Τα shipping costs πάντα τα αναφέρει στην τελευταία σελίδα πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας, κανονικά έπρεπε να γράφει 0. Ή μήπως μιλάμε για παραγγελίες πριν από τον Οκτώβριο του '10;

απλά έχουμε ξεπεράσει τις 100 σελίδες

Μπορείς να επιλέξεις να φαίνεται μεγαλύτερος αριθμός posts σε κάθε σελίδα, από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, είναι πιο βολικό. Εγώ είμαι μόλις στην 22η σελίδα :-D

Δημοσ.

Τελικά ήταν Νοεμβρης και Δεκέμβρης του 10 αλλά είχα βάλει Standard delivery. To supersaver αργεί περισσότερο εεε?

Δημοσ.

Τελικά ήταν Νοεμβρης και Δεκέμβρης του 10 αλλά είχα βάλει Standard delivery. To supersaver αργεί περισσότερο εεε?

Για Ελλάδα είναι το ίδιο, το πολύ να τα συσκευάζουν με προτεραιότητα.

Εμένα μάλιστα έτυχε 2 φορές παραγγελίες κοντά στα 40gbp μου ήρθαν δωρεάν με courier την επόμενη εργάσιμη B)

Μην πληρώσεις μεταφορικά, κρίμα είναι

Δημοσ.

Καλησπερα .

Παραγγειλα στις 10 του μηνα απο αμαζον Αγγλιας 2 πραγματακια με free super saver delivery. Μια καρτα μνημης και μια τσαντα για netbook, χωρις tracking information.

Εφυγαν ξεχωριστα , αλλα την ιδια ημερα , στις 12 Ιουλιου με Deutsche Post DHL .

Εκτιμωμενη ημερ. παραδοσης ητανε 20 Ιουλιου και για τα δυο αντικειμενα.

Δεν εχει ερθει τιποτα απο τα δυο ακομα , 5 μερες μετα !!!

Υπ οψιν οτι ειμαι σπιτι και δεν παιζει να τα εκλεψαν , μολις δω τον ταχυδρομο κατεβαινω αμεσως.

Επειδη ολες μου οι παραγγελιες απο Αμαζον μεχρι τωρα ητανε η με UPS η με DHL αλλα με tracking που μπορουσα να το ψαξω και δεν εχω εμπειρια απο απλη DHL μεσω Αμαζον , παιζει ν αργει τοσο ???

Μιλησα με Αμαζον και μου ειπανε αν δεν ερθουν μεχρι 28 να τους πω .

Τι γινεται σ αυτη την περιπτωση ? Σου κανουνε refund η σου τα ξαναστελνουν ? Κι αν ναι ποτε ? αμεσα ?

Παντως ασχετο με αυτο αλλα απο τοτε που αλλαξε ταχυδρομος στην γειτονια μου ,πριν 3 μηνες, μου εχουνε λειψει 4 πραγματα , μαζι με αυτα που περιμενω τωρα ( στα 10 που ειχα παραγγειλει ).

Μεχρι τωρα ειχα πανω απο 150 παραγγελιες ( κυριως απο ebay ) και δεν μου ειχε λειψει ποτε ΤΙΠΟΤΑ !!!

Να ειναι τυχαιο ?

Πηγα ρωτησα και παραπονεθηκα στο ταχυδρομικο κεντρο διαλογης της περιοχης μου , αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ο ταχυδρομος ειναι παλιος και καλος και να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτος...

Παντως μεγαλη συμπτωση απο τοτε που αλλαξε να μου λειπουν πραγματα , δεν συμφωνειτε ???

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη αν έχει ειπωθεί πιο πριν,αλλά το θέμα είναι τεράστιο. Αν παραγγείλουμε κάτι από amazon.co.uk,αλλά το μαγαζί που το πουλάει είναι από Αμερική θα πρέπει να περάσει τελωνείο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Δημοσ.

Τελικά αυτό το πράγμα με το τι στέλνετε με Royal Mail, τι με DHL, τι με UPS και τι γυρνάει undeliverable ... παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο για την amazon :). Έχει καταλάβει κανείς στο περίπου τι γίνεται κυρίως με την UPS και με τα undeliverable? Είναι "αν σου κάτσει" που λέμε?

Έγώ έχω τύχει σε όλα τα παραπάνω :D. Επίσης όσα πράγματα και να πάρω μαζί είτε απευθείας από amazon είτε από συνεργάτη που μετά είναι fullfilled by amazon πάντα τα παίρνω σε ξεχωριστά πακέτα :).

Τώρα θα ήθελα να πάρω ένα netbook και μια φωτογραφική, αλλά για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι λίγο γιατί η αξία είναι σχετικά μεγάλη και θα με ζώσουνε τα φίδια αν αργούνε.

Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα.

Έκανα μια παραγγελία από το amazon.com και εκτός από μεταφορικά 45 δολάρια, με χρέωσε και 70 δολάρια import fees. Αυτό σημαίνει οτι δεν θα έχω άλλα έξοδα εκτελωνισμού, σωστά; Το δέμα έρχεται με UPS από US.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...